facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hoeve Overa

Hoeve Overa

Info

Hoi,

Wij zijn Hoeve Overa en bieden u vier dagen in de week lekkere eigengemaakte producten en streekproducten aan! We hopen u snel te ontvangen!

Geschiedenis

We hebben ook nog rund en varkensvlees van onze eigen dieren.

Adres: Overaseweg 188, 4836BD Breda
Telefoonnummer: 06-36588172
Stad: Breda
Route: Overaseweg 188
Postcode: 4836BD


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van Haperen -op de Rith -   Aardbeien& zomerfruit Van Haperen -op de Rith - Aardbeien& zomer... 3 km Altijd een feest om hier groente en fruit te kopen. Hele gezellige mensen. Een aanrad...
Lievegoed: Zorgboerderij de Beukenhof Lievegoed: Zorgboerderij de Beukenhof 3 km Zorgboerderij de Beukenhof is een zelfvoorzienende boerderij en biedt wonen en dagbes...
Wortels In Breda Wortels In Breda 3 km CSA zelfoogsttuinderij bij Breda voor verse groenten. Zonder bestrijdingsmiddelen maa...
Boerderij Wolfslaar Boerderij Wolfslaar 4 km Heel leuke accommodatie, ik kom zo snel mogelijk hier terug als het lukt.
HelloCheese.nl HelloCheese.nl 6 km Deze kaas boer uit Breda heeft mij altijd fantastisch geholpen, ik ben een kritische ...
De Spruit De Spruit 7 km Fantastisch met kids! Deze kunnen heerlijk spelen en hun gang gaan terwijl je zelf ge...
Alexanderhoeve Heksenwiel Breda Alexanderhoeve Heksenwiel Breda 9 km De gezelligste delicatessen zaak met een groot assortiment. Je wordt vakkundig geholp...
Recensies
Alle verse producten zo van de boerderij. De kaas is zeker een aanrader! Na afloop van het bezoek is het altijd leuk om met de kinderen nog bij de kalfjes in de stal te kijken.
Staat op onze bezoek lijst, lekkere verse groenten en aardappelen gehaald, met sjalotten en rendang klaargemaakt. Heerlijk.
Alle producten zo van de boerderij. Verse groenten, fruit, vlees, sap, jam, boter, chips en ijs. Ondertussen kun je ook een kijkje nemen bij de kalfjes, de kippen en de geiten.
Prachtig gelegen, parkeerplaats leuk winkeltje met mooie groenten, fruit,jam, kaas eieren en vlees. Ook ijsverkoop en stoeltjes om te rusten helaas geen koffie of thee. Wc?
Lekkere kaas, groenten en fruit, heel lekker vlees, en nog veel meer... Vriendelijke mensen..
Altijd weer een uitje voor de kinderen, het vlees is van uitmuntende kwaliteit alsook de kaas en eieren. Voor ons staat de herkomst van het aanbod voorop.
Hebben super goed lekker vlees en heerlijke kaas yoghurt en ijs wat ze allemaal zelf maken. Ook hebben ze groente fruit sapjes enzo heerlijk.
Heerlijke winkel. Veel groente van eigen bodem. Hier gaat het er nog ouderwets of nieuwerwets hoe je het wil bekijken vakkundig aan toe. Een welkom iets in deze benauwende tijd.
Lekkere ribeye, aardbeienjam en runderworst! Kinderen kunnen ook altijd even in de stal bij de koeien en varkens kijken.
Erg leuk hier. Heerlijke producten, leuk voor de kids om te spelen en naar de dieren te kijken
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid