facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor HOBIJ Jobs

HOBIJ Jobs

Info

HOBIJ Jobs is part of HOBIJ, Pioneers at Work (facebook.com/hobij.eu). On this page you can find numerous of jobs from the food & logistics industry.

Adres: Heilig Hartplein 1, 5462EA Veghel
Telefoonnummer: 0615419046
Stad: Veghel
Route: Heilig Hartplein 1
Postcode: 5462EA


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: HOBIJ inloggen, HOBIJ huisvesting, Resource HOBIJ nl, Hobij zalando, Hobij instagram, HOBIJ contact, Banketgroep Tilburg vacatures, HOBIJ Facebook
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BaanTreffers BaanTreffers 197 meter Erg vriendelijke en persoonlijke service! Een dag na contact opgenomen te hebben met ...
IBC Personeelsdiensten BV IBC Personeelsdiensten BV 209 meter Professioneel, klant- en servicegericht
BBM Bouwbemiddeling Meliani B.V. BBM Bouwbemiddeling Meliani B.V. 336 meter BBM Bouwbemiddeling Meliani kent haar eigen werkproces en is mede ontwikkeld om een d...
Crown Uitzendgroep Crown Uitzendgroep 1 km Ik heb meer dan 9 maanden voor het bureau gewerkt. Totdat Bartosz de coördinator was,...
Vacatures Veghel Uden Schijndel Vacatures Veghel Uden Schijndel 3 km Via deze pagina brengen wij werk en werkzoekende graag samen.
Recensies
Helaas hebben twee vrienden van mijn zoon een verschrikkelijke ervaring. Hele dag rondrijden om weg gebracht te worden en kwamen in een smerig huis, deur kon niet dicht. Gelukkig hebben wij ze opgevangen. Een Sr. Paulo gaf geen gehoor.
Hobij heeft een fijne multiculturele werkomgeving met leuke collega's. Je krijgt hier de ruimte om je eigen ideeën uit te voeren en zo verder te groeien.
Ik werk sinds een aantal maanden op de administratie van de sales afdeling bij HOBIJ. Er heerst een zeer gemoedelijke en behulpzame sfeer. Iedereen heeft het hart op de goede plek zitten en werkt hard om alle werknemers van persoonlijke begeleiding te voorzien. De kwaliteit van het geleverde werk staat altijd voorop en de werkwijze en ambities van HOBIJ zijn wat mij betreft ook echt van toegevoegde waarde. Iedereen wordt namelijk gestimuleerd om zichzelf te blijven ontwikkelen, wat in mijn ogen heel erg belangrijk is. Daarnaast komt HOBIJ met creatieve oplossingen voor maatschappelijke problemen, zoals FlexHomies en FlexExchange. Ik ben dan ook trots dat ik voor zo'n mooi bedrijf mag werken.
Enorme oplichters. Ze zeggen wel tig keer dat ze betrouwbaar zijn, dat juist had me moeten prikkelen. Ik heb mijn huis via hen verhuurd. Ze hebben me gruwelijk opgelicht. Ik kreeg hun werknemers er niet meer uit! Ik schrijf dit echt om anderen te waarschuwen.
Ik heb ongeveer een jaar lang via Hobij bij een bedrijf gewerkt. Ze communiceerden altijd eerlijk en open over hetgeen wat ik kon verwachten, qua salarisadministratie ging er weleens iets mis, maar niks ernstigs wat niet hersteld kon worden.
Waanzinnig mooi bedrijf dat een sterke groei laat zien op alle vlakken. Er werken stuk voor stuk allemaal gemotiveerde mensen. Trots op Hobij!
Prettige mensen om mee samen te werken. Zeer betrouwbaar en altijd correct
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid