facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Crown Uitzendgroep

Crown Uitzendgroep

Info

Crown Uitzendgroep is een uitzendbureau voor food, productie, logistiek en techniek.
Wij bemiddelen in arbeid en onderscheiden ons door onze kennis en kunde op het gebied van uitzenden, werving & selectie, payrolling, scholing & training en huisvesting.

Adres: Doornhoek 3842, 5465 TB Veghel
Telefoonnummer: 0413 714 655
Stad: Veghel
Route: Doornhoek 3842
Postcode: 5465 TB


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Baan met huisvesting
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BaanTreffers BaanTreffers 1 km Erg vriendelijke en persoonlijke service! Een dag na contact opgenomen te hebben met ...
HOBIJ Jobs HOBIJ Jobs 1 km Helaas hebben twee vrienden van mijn zoon een verschrikkelijke ervaring. Hele dag ron...
IBC Personeelsdiensten BV IBC Personeelsdiensten BV 1 km Professioneel, klant- en servicegericht
Vacatures Veghel Uden Schijndel Vacatures Veghel Uden Schijndel 1 km Via deze pagina brengen wij werk en werkzoekende graag samen.
BBM Bouwbemiddeling Meliani B.V. BBM Bouwbemiddeling Meliani B.V. 2 km BBM Bouwbemiddeling Meliani kent haar eigen werkproces en is mede ontwikkeld om een d...
Recensies
Ik heb meer dan 9 maanden voor het bureau gewerkt. Totdat Bartosz de coördinator was, kon alles geregeld worden. Als je in een bepaalde week 35 uur werkte, hoefde je alleen maar een e-mail, sms of telefoontje te sturen en uit vakantie-uren haalden ze de volle 40 uur in. kan ik zeggen.... ten eerste beantwoordt hij geen oproepen, hij beantwoordt geen sms'jes, ten tweede helemaal niets, hij kan het niet aan. Zoals ik schreef over de uitlijning niet. Daarnaast is er mevrouw Kasia, die denkt dat ze een hotelketen runt en kiest hoe de locaties eruit zien. Hij zal na het schoonmaken direct laten zien hoe ze denken dat de locaties zijn.
De coördinatoren die voor dit bureau werken, zijn incompetent en veranderen van tijd tot tijd. Je moet alles vragen, ze regelen niets voor de eerste aanvraag, je moet altijd later meerdere keren bellen/sms'en en op een gegeven moment halen ze je weer in - of het nu gaat om het invullen van vakantie-uren of het corrigeren van een loonstrook. Telefonisch contact is ook erg moeilijk, omdat de coördinator slechts enkele mensen beantwoordt en niet altijd. Ik ben blij dat ik niet in hun agentschapsappartement heb moeten wonen en dat ik mijn samenwerking met hen heb beëindigd uiteraard waren er op het einde ook problemen met de beëindiging van het contract en de beëindiging van de groepsverzekering. Helaas raad ik het niet aan, alhoewel het bedrijf waar ik via dit kantoor voor werkte echt tof was, met Crown zelf was meestal na een paar telefoontjes/e-mails alles geregeld - maar hoort het er zo uit te zien?
bij verdiensten onder het landelijk minimum krijg je geen korte contracten voor een paar dagen hehe verborgen natuurlijk want je wilt nooit een paar maanden of jaren komen en hier een paar dagen zonken en ze zoeken weer een ander contract hehe voor weer een paar dagen u voegt helaas maar een paar duizend euro toe aan deze reis, ik raad ten zeerste af een van de slechtste, zo niet het slechtste bureau in heel Nederland in de geschiedenis van 3 jaar pas op mensen! Ik volg serieus een totale blooper en het bureau heeft honderden keuzes ohoho
Clown uitzendbureau raad ik niet aan. Sinds Bartosz geen coördinator meer is, valt alles uit elkaar. De communicatie is praktisch nihil, het is bijna onmogelijk om te bellen en als het klaar is, worden er grove opmerkingen gemaakt. Ik groet oprecht niet.
Het bureau is een mislukking, geen contact met het kantoor, de uren zijn genoeg om hun appartement te betalen, ze houden mensen om ze te betalen voor vreselijke huisvesting, niet om ze geld te geven en, het beste van alles, ze spieken uren
Zij betalen geen vakantie en vakantiegeld als je weggaat. Het Agentschap is niet geïnteresseerd in uw rechten. Je moet voor alles vechten en soms lukt het niet. Ik wens dit bureau naar beneden :
Slechtste bureau tot nu toe. Lege beloften, ze beloven min. 40 uur per week, maar uiteindelijk werk je maximaal 30-35 uur. Het uurtarief van de baan was het laagst van alle uitzendbureaus in het bedrijf. Ik weet dat het moeilijk te geloven is, maar probeer je te overtuigen van sommige wetten die niet eens bestaan. Ze zeiden dat er een wet is die bevestigt dat de procentuele bonus voor 3 ploegen het laagst is als je ziek wordt of terugkomt van vakantie. Op de eerste dag vertelden ze ons dat we dicht bij werk zullen wonen. Uiteindelijk moesten we 45 min reizen naar werk. Coördinator Juvita was de meest incompetente dame die ik ooit heb ontmoet. Ze was racistisch tegenover mensen die niet uit Polen kwamen. Ze regelt vervoer auto voor mensen die graag fietsen 6 km van werk en andere mensen moeten 1 uur rijden . Kon geen uitleg geven over loonstroken. Na 3 maanden werken besloot ze wat dingen te vragen voor dingen die op de eerste dag moesten worden gevraagd. In de eerste twee weken hebben we haar BSN gegeven, maar ze heeft het niet ingevoerd het systeem, dus we verliezen bijna de helft van ons salaris aan belastingen, er zijn correcties aangebracht met fouten ... eigenlijk een nachtmerrie. DENK TWEE KEER VOORDAT U HIER KOMT.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid