facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor HierZo Gastouderopvang

HierZo Gastouderopvang

Info

Open: Maandag, dinsdag, donderdag van 7.00 tot 18.00 uur.
Andere dagen en/of uren? Bespreekbaar!
Ligging: Vlak bij de A2.

http://www.liefbeestje.nl/portfolio-item/gastouderopvang-hierzo/
http://www.hoerakindercentra.nl/gasouderopvang/aanbod-nederweert

Geschiedenis

Beste allemaal!

Welkom bij mijn Gastouderopvang HierZo! In mijn logo staan de regenboog en de zon centraal.
Mijn motto? 'Ontdek en groei op je eigen manier, straal je eigen kleuren'.

Graag stel ik me voor. Mijn naam is Carola Verdonschot, geboren op 7 september 1982. Samen met mijn man Jeroen en onze drie meiden geboren in (2009), (2011) en (2014) en onze hond MIla woon ik in Nederweert. Ik heb de volgende opleidingen afgerond, SPW niveau 4, PABO, vakleerkracht gym primair onderwijs, EHBO- kind. Nog steeds ben ik graag bezig met cursussen, scholing of lezingen op kindgebied.

Een nieuwe interessante uitdaging ga ik graag aan. Vandaar nu ook het ontstaan van mijn eigen gastouderopvang HierZo. Vanuit mijn eerdere werkervaring binnen de kinderopvang en 10 jaar in het basisonderwijs heb ik mogen ontdekken dat ik werken met kinderen fijn vind. Ik hou van hun eerlijke, open blik op de wereld waarin ze opgroeien en hun speelse manier van reageren.

Ik vind het fijn om kinderen een veilige en vertrouwde omgeving te bieden, waarin zij zich optimaal kunnen ontwikkelen. Daarnaast hou ik ervan om aan de hand van thema's die gedurende het jaar voorbij komen, interessante, creatieve, leerrijke en fantasievolle activiteiten aan te bieden waardoor kinderen de wereld spelenderwijs gaan ontdekken. Ieder vanuit zijn eigen talent, interesse en uitdaging. Werken op maat en inspelen op behoefte is dan ook een aanpak van waaruit ik graag werk en die bij mij past.
Hiernaast bied ik veel ruimte voor het eigen spel want... spelen is leren... Lekker buiten spelen in de achtertuin, in het speeltuintje en dierenparkje naast ons huis. Maar ook een wandelingetje naar het dorp is een ontspannen, gezellige en interessante beleving.
Aan een open, eerlijke maar ook respectvolle manier van communiceren met ouders en collega's hecht ik veel waarde. Met humor, passie, enthousiasme, structuur maar juist ook vanuit spontane inbreng, weet ik kinderen te kunnen boeien en een prettige, veilige sfeer te bieden.

De opvang vindt plaats in ons speelgedeelte, de sinds kort aangebouwde aanbouw. Gastouderopvang HierZo is aangesloten bij Gastouderbureau Het Liefbeestje & Hoera Gastouderopvang.

http://www.liefbeestje.nl/portfolio-item/gastouderopvang-hierzo/
http://www.hoerakindercentra.nl/gasouderopvang/aanbod-nederweert

De opvang is geopend vanaf eind augustus 2017 op maandag, dinsdag, donderdag van 7.00 uur tot 18.00 uur. Andere dagen of tijden zijn in overleg bespreekbaar.

Ik kijk ernaar uit u en uw kind te ontmoeten,

Met vriendelijke groet,

Carola Verdonschot


Adres: Geenestraat 64, 6031 VS Nederweert (gemeente)
Stad: Nederweert
Route: Geenestraat 64
Postcode: 6031 VS


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gastouderopvang De Kindertuijn Gastouderopvang De Kindertuijn 224 meter Kleinschalige Gastouderopvang voor kinderen van 0 - 4 jaar bij mij thuis.
Kindercentrum HummelHoeve Kindercentrum HummelHoeve 1 km Leuke kinderopvang met veel nadruk op het buitenleven en dieren van de boerderij. Zo ...
Kinderopvang 't Hofje Kinderopvang 't Hofje 3 km Kleinschalige kinderopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar in een landelijke omgeving.
Recensies
Gezellige gastouder met leuke kinders
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid