facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hier Zijn

Hier Zijn

Info

Massagepraktijk voor mensen met stress en spanningsklachten.

Geschiedenis

Massagepraktijk voor mensen met stress en spanningsklachten. Met veel toewijding en plezier loop ik een stukje mee op jouw pad naar ontspanning, vrijheid en blijheid.

Ben je alsmaar actief, fysiek en/of mentaal? Ben je vaak moe? Heb je lichamelijke klachten? Dan verbruik je meer energie dan je kunt aanvullen. Je pleegt ongewild roofbouw op je lijf en je lichaam verleert zich te ontspannen.

STOP

En leer hier je lichaam en geest te ontspannen, en ontspanning te integreren in je dagelijkse activiteiten.


Resultaten

Hieronder een greep uit de resultaten die ik heb teruggekregen van klanten die één of meer massage behandelingen hebben ondergaan.
• Je voelt je ontspannen zowel fysiek als mentaal
• Je ervaart rust
• Je voelt je thuis in je lichaam
• Je bent je bewust van spanning in je lichaam en weet deze te ontspannen
• Je kan het piekeren onderbreken
• Je lichamelijke klachten verdwijnen
• Je slaapt beter
• Je geniet meer
• Je voelt je zelfverzekerder
• Je weet positieve gevoelservaringen terug te halen en opnieuw te ervaren
• Je kiest bewust momenten om stil te staan in het hier en nu
• Je kan helderder denken
• Er ontstaat een balans tussen denken en voelen
• Je voelt meer energie

De resultaten na één sessie liggen vooral op het gebied van ontspanning. Voor de integratie van ontspanning in je leven en het behalen van de overige resultaten vraagt het een langer traject.


Hoe werk ik?

Ik werk met de zwaartekracht.
Door de zwaartekracht trekt de aarde aan je botten en spieren. Door je over te geven aan deze natuurkracht kan jij je spieren ontspannen. Tijdens de massage behandeling speel ik en leer ik jou spelen met het gewicht van jouw lichaam. Zodra jij je aandacht richt op het gewicht voelen van (delen van) je lichaam, zul je voelen hoe je je ontspant. Op deze manier leer jij je lichaam en geest weer voelen wat ontspanning is.

Lichaam en geest beïnvloeden elkaar.
Ik werk hiermee door o.a. vragen te stellen als 'Wat is vrijer?' 'Wat is lichter?' Het is wonderlijk wat er gebeurd in het lichaam als je jezelf dit soort vragen stelt. Tijdens de massage sessie laat ik jou jezelf dit soort vragen stellen en stel ik mezelf deze vragen terwijl ik jou aanraak en masseer.

Integratie van ontspanning
Zowel het spelen met gewicht als het stellen van een bepaald soort vragen zijn makkelijk te integreren in de dagelijkse activiteiten. Ik geef je desgewenst praktische oefeningen mee die je op elk moment van de dag kunt doen, zonder dat het veel tijd in beslag neemt. Uiteindelijk weet jij op tijd (in)spanning met ontspanning af te wisselen, waardoor de stressreactie in je lichaam gezond blijft.

Kom langs voor een GRATIS kennismakingssessie. Besluit je een traject aan te gaan van minimaal 6 sessies, is de kennismakingssessie GRATIS. Besluit je het bij 1 behandeling te houden krijg je € 10,00 korting op het huidige tarief van € 67,00 incl. btw.

Bel: 06-23075162 of mail: [email protected]

Adres: Akkerweg 102, 3972AD Driebergen
Telefoonnummer: 06-23075162
Stad: Driebergen
Route: Akkerweg 102
Postcode: 3972AD


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Releaf Releaf 170 meter Ik ben Yvette Stuyvenberg en ik heb mijn eigen massagepraktijk. Je kunt bij mij terec...
In My Hands In My Hands 787 meter In My Hands is een Holistische massagepraktijk gevestigd in Driebergen. Een plek waar...
Panda SPA Panda SPA 942 meter Mijn nagels laten doen bij panda spa, Behandeling gel lak nagels en na 1 dag is de la...
E2 Massage E2 Massage 1 km E2 Massage geeft massages onder het motto “ontspannen weer verder”. Ontspanningsmassa...
Edelo massagepraktijk Edelo massagepraktijk 2 km Heerlijke massages. Van een hele lichaamsmassage tot voetreflexologie. Alles is aan t...
Edelo-massagepraktijk/ Eva Dekker-Looman Edelo-massagepraktijk/ Eva Dekker-Looman 99 km Heerlijke massages. Van een hele lichaamsmassage tot voetreflexologie. Alles is aan t...
Recensies
Saskia vindt feilloos de spanning in mijn spieren en masseert deze terwijl ze zich constant erop afstemt. De massage voelt daardoor als samenwerking. Na haar massage voel ik mij licht in mijn lijf en hoofd en merk ik dat ik anders loop. Wat een weldaad.
Na een bezoek aan Saskia, zit ik weer helemaal in m'n lijf, sta ik stevig op de grond en ben ik present. De open houding van Saskia geeft rust. Saskia kan goed inspelen op wat zich aandient in het moment, wat voor de ander op dat moment aandacht vraagt. Heerlijk! Ik ben super blij met je behandelingen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid