facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Edelo massagepraktijk

Info

Delo-massagepraktijk is gespecialiseerd in onstpanningsmassage en klachtbehandeling.

Geschiedenis

Delo- massagepraktijk gaat over aanpak van spiergerelateerde klachten. Deze klachten kunnen allerlei gevolgen hebben. Denk aan gewricht-, hoofdpijn, gevoelloosheid of tinteling in handen en voeten.
Het is goed om bij klachten eerst massagebehandeling aan te gaan, om spieroorzaken aan te pakken of uit te sluiten. Van 75% van alle pijnklachten is de oorzaak in probleemgebieden in de spieren te vinden. Deze probleemgebieden kunnen klachten in andere spiergroepen veroorzaken.

Adres: De Kievit 29, 3972 PH Driebergen
Telefoonnummer: 0612959170
Stad: Driebergen
Route: De Kievit 29
Postcode: 3972 PH


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vitras team Driebergen Oost Vitras team Driebergen Oost 621 meter Wij bieden thuiszorg aan binnen Driebergen
In My Hands In My Hands 861 meter In My Hands is een Holistische massagepraktijk gevestigd in Driebergen. Een plek waar...
Panda SPA Panda SPA 1 km Mijn nagels laten doen bij panda spa, Behandeling gel lak nagels en na 1 dag is de la...
Releaf Releaf 2 km Ik ben Yvette Stuyvenberg en ik heb mijn eigen massagepraktijk. Je kunt bij mij terec...
Hier Zijn Hier Zijn 2 km Saskia vindt feilloos de spanning in mijn spieren en masseert deze terwijl ze zich co...
Praktijk Geneeskunde-Driebergen Praktijk Geneeskunde-Driebergen 2 km Naast een snelle en precieze diagnose bieden wij een effectieve behandeling voor je k...
Recensies
Heerlijke massages. Van een hele lichaamsmassage tot voetreflexologie. Alles is aan te bevelen bij Eva. Een keurige praktijk waar alle hygiëne en andere voorzorgsmaatregelen ook vwb corona in acht worden genomen.
Erg positief verrast over de effectiviteit van de behandeling en de kennis & kunde van Eva. Zij kan als geen ander je lichaam lezen wat nodig is om van je klacht af te komen.
Eva is vakkundig en heeft mij met 2 behandelingen af kunnen helpen van een vastzittende schouder.
De behandeling van Eva is effectief gebleken. Ze vertelt je stap voor stap wat ze doet tijdens de behandeling en geeft duidelijk blijk van veel verstand van zaken. Verder is haar empathisch vermogen groot.
Kundig, vriendelijk, veilig, ik ben meer dan tevreden met deze masseuse. Mooie balans tussen zorgvuldig voorzichtig en doortastend. Aanrader dus!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid