facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hfk verhuur

Hfk verhuur

Info

Verhuur van partytenten,statafels, stoelen ,tafels,bierbanken, heaters, koelkasten,marktkramen en nog veel meer



"Partyverhuur, verhuur van horecabenodigdheden voor bedrijf en particulier. Ook verzorgen wij compleet dranken pakket.In onze webshop vindt u ons complete assortiment huurartikelen en kunt u uw direct uw bestelling plaatsen. Heeft u voor een feest of evenement iets nodig dat u op de website niet kunt vinden? Bel ons, en wij van HFK Verhuur proberen het alsnog voor u te regelen. Ook met andere vragen over uw bijeenkomst kunt u bij ons terecht. Of u nu verantwoordelijk bent voor een familiefeestje bij u thuis, een bedrijfsfeest of een groot evenement in een tent: wij geven graag advies."
Adres: hoofdstraat 65, 8723 BG Koudum
Telefoonnummer: 0641489084
ln.ruuhrevkfh@ofni
Stad: Koudum
Route: hoofdstraat 65
Postcode: 8723 BG


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
That 's life That 's life 385 meter Met veel plezier maak ik al een aantal jaren foto's van kinderen en groepsfoto's van ...
NOTB NOTB 466 meter Night of the Beantsjes is de grote muzikale opening van de Koudumer feestweek.
Dobbefestival Dobbefestival 466 meter Festival met verschillende podia en verschillende muziekgenres
Glamorous Beantsje Bingo Glamorous Beantsje Bingo 467 meter De Glitter & Glamour bingo van de zuidwesthoek! Een flitsende bingo avond, voor de hi...
Eus.nl Zeilevents Eus.nl Zeilevents 2 km Met Eus altijd een goed georganiseerd zeilevenement. Een fijne partner om mee samen t...
De Oorden Rondvaarten Bedrijfsuitjes en Familiedagen in Friesland De Oorden Rondvaarten Bedrijfsuitjes en Fami... 2 km Hallo heer Schoegje en Team We willen jullie en het Team nogmaals bedanken voor de g...
Recensies
Echt een ontzettend goede leverancier! Wij hadden voor een bruiloft op eigen grond eigenlijk alles nodig qua infrastructuur en HFK dacht goed mee, reageerde snel vooral in de hectiek van het bruiloftsseizoen en ging erg flexibel om met last minute veranderingen. Alleen de communicatie rond de levering/ophaal was niet optimaal, maar daar hadden ze een goede uitleg voor. Absolute aanrader!
Voor een feest 650 pers. fusten bier besteld. Helaas niet alle fusten bier op kunnen krijgen, maar voor de onaangebroken fusten kregen wij het geld gewoon binnen een werkdag retour. En zoals afgesproken is alles op tijd geleverd en netjes de volgende dag volgens afspraak weer opgehaald. Communicatie per mail, whatsapp én telefoon met de chauffeur of kantoor was duidelijk en vriendelijk. Ze waren altijd bereikbaar. Voor een goede betrouwbare en behulpzame service raad ik HFK Verhuur aan.
Drank besteld bij HFK. Ging via de website makkelijk. Afspraak gemaakt dat alles wat niet gebruikt was retour kon. Dit was dus ook geen probleem bij HFK. En het bier werd zelfs al koud gezet. :- Top bedrijf.
Voor mijn 30e verjaardag heb ik gebruik gemaakt van de materialen en diensten van HFK Verhuur. Al het materiaal werd netjes geleverd, is van goede kwaliteit en de service is perfect. Er waren een paar glazen gesneuveld, maar hier werd verder niet moeilijk over gedaan. Indien er iets niet op voorraad was werd dit gecommuniceerd en vervangen voor een ander artikel. Kortom alles was top geregeld en in de toekomst kom ik zeker bij ze terug!
In augustus easy up tent en Franse kraam gehuurd voor de club. Hele mooie tent, zou je ook groter kunnen maken. Doen we volgend jaar hopelijk. Opgezet en afgebroken door HFK. Konden op laatste moment nog kraam erbij voegen en werd zelfs nog nagebracht. Super bedankt HFK.
Topservice. Wij hadden een prachtige bruiloft. Goede producten tegen een goede prijs.
Voor onze bruiloft, hebben we HFK ingeschakeld en alles was top geregeld. De spullen zijn van goede kwaliteit. De prijzen zijn gunstig en het contact over het brengen/ophalen, verliep uitstekend. KAn HFK bij iedereen aanraden!
Super bruiloft gehad, van te voren alles goed geregeld en makkelijk in de omgang. Wel waren we wat teleurgesteld dat het plaskruis achteraf bij ons in de bosjes is geleegd zonder overleg. Dan hadden we het net zo goed niet kunnen huren. Voor de rest was het goed geregeld!
Super leuke springkussen gehuurd voor een leuke prijs :-
Onlangs een last minute boeking voor een tent met toebehoren gedaan. Alles tot in de puntjes geregeld, er wordt meegedacht en er is veel mogelijk. Ik kom hier zeker nog een keer terug. Heel erg bedankt Mar en Hendrik!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid