facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Eus.nl Zeilevents

Eus.nl Zeilevents

Info

Eus.nl Zeilevents is dé specialist in zeiluitjes voor bedrijven en groepen. Wij organiseren zeiltochten met verschillende zeilboten en op vele locaties door heel Nederland! Kijk op www.eus.nl voor meer informatie.

Geschiedenis

Samen genieten en ontspannen tijdens een dagtocht zeilen

Eus.nl is dé specialist in bedrijfsuitje zeilen en groepszeilen. Er is voor iedereen een geschikt zeilarrangement of zeiluitje op prachtige zeilboten en de dag aankleden met bijzondere extra's. Al 20 jaar de nummer 1 in personeelsuitje zeilen, dagtocht zeilen en vrijgezellenfeest zeilen. Niks is te gek, als het maar een onvergetelijk dagtocht zeilen wordt! Zeilen is ideaal voor iedere groep en elke zeiltocht.

Samen zeilen, gezelligheid en sportiviteit, maar óók een hapje & drankje aan dek is de basis van een geslaagde bedrijfsuitje zeilen. Teambuilding zeilen op het water is goed voor iedereen. Oók zin in een avontuurlijke dagtocht zeilen? Wij helpen u graag met organiseren van het ideale zeilevenement of bedrijfsuitje zeilen.

Vraag een offerte aan op eus.nl, óf bel direct 0653 295166

Adres: Galamadammen 5a, 8723 CE Koudum
Telefoonnummer: 06 53 295 166
Stad: Koudum
Route: Galamadammen 5a
Postcode: 8723 CE



op zoek naar gerelateerd: Zeiluitje, Zeilen bedrijfsuitje, Zeildag
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
That 's life That 's life 2 km Met veel plezier maak ik al een aantal jaren foto's van kinderen en groepsfoto's van ...
Hfk verhuur Hfk verhuur 2 km Echt een ontzettend goede leverancier! Wij hadden voor een bruiloft op eigen grond ei...
Friesland Boating Yachtcharter Friesland Boating Yachtcharter 2 km Super klantgericht bedrijf! We hebben een geweldige vakantie gehad op een van hun zee...
Recensies
Met Eus altijd een goed georganiseerd zeilevenement. Een fijne partner om mee samen te werken. Verhuur van skutsjes en tjalken in Friesland en Monnickendam
Geweldig bedrijfsuitje gehad bij Eus Zeilevents. Echt een topervaring om op een authentieke skûtsje over de Friese meren te zeilen. Onze klanten hebben het zeer gewaardeerd. Eten en drinken waren prima verzorgd. Eus is een uitstekend gastheer.
Mooi schip, leuke en gezellige presentatie door bemanning. Heerlijke bbq aan boord. Heerlijk gezeild met windkracht 4 a 5. Was een groepsevenement, helemaal top!
Superdag gehad met de collega's, team Bullguard en natuurlijk Eus en Jeroen. Fantastisch!!!!
Super leuke boottocht!!! En ook de bbq kok was voortreffelijk !!!
Top dagje met heerlijke bbq!
Uniek, leuk, fantastisch en professioneel. Zeker een aanrader!
Geweldige zeildag gehad bij Eus!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid