facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Zaanse Bakkertje

Het Zaanse Bakkertje

Info

Het Zaanse Bakkertje, grenzeloos lekker.
Bij ons kunt u terecht voor dagelijks vers gebakken brood, banket, belegde broodjes, taart e.d. uit eigen bakkerij

Geschiedenis

Het Zaanse Bakkertje is niet zomaar een bakker. Wij doen ons uiterste best om met een assortiment aan originele, lekkere en oprechte producten voor de dag te komen. Hieronder laten wij u een selectie zien van onze specialiteiten waar mensen van heinde en verre voor naar ons toekomen.

Wij zijn gespecialiseerd in buitelandse broodsoorten, desem broden, traditionele zaanse producten zoals duivenkater. Ook verzorgen wij lunches met diverse belegde broodjes.

Adres: Lagedijk 11a, 1544 BA Zaandijk
Telefoonnummer: 0756281719
Stad: Zaandijk
Route: Lagedijk 11a
Postcode: 1544 BA


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 17:00
Dinsdag: 07:00 - 17:00
Woensdag: 07:00 - 17:00
Donderdag: 07:00 - 17:00
Vrijdag: 07:00 - 17:00
Zaterdag: 07:00 - 16:00
Zondag: 09:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Bakker Zaandam centrum, Bakker Koog aan de Zaan, Lekkere Dingen Bakker Zaandam, Banketbakker Zaandam, Kiss Bakery Zaandam, Wat koop je bij de bakker, Banketbakker Krommenie, Belegde broodjes Zaandam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dutch Vegan Bakery Dutch Vegan Bakery 6 meter De meest fantastische bakkerij in Nederland. Zoveel heerlijke veganized producten. Cr...
Recensies
Vegan paradise Een vegan in een snoepwinkel! Taarten, gebak, Turkse pizza's, wafels met slagroom en aardbeien, saucijzenbroodjes, boreksticks, croissants, witte bollen en-ga-zo-maar-door! Ontzettend goede kwaliteit. Ben je wel eens in een boulangerie bakkertje geweest in een oud Frans dorpje? Waar ze nog op hout bakken? Zo'n gevoel krijg ik hier. Er stond een heel lieve meid achter de toonbank die me goed hielp.
Hele fijne bakker die normaal doet over vegan.
Weinig keuze. Veel Turkse broodjes etc. Ik was niet onder de indruk en het personeel is niet snel dus je moet even geduld hebben voor een cappuccino
Mijn vriendin had meegedaan aan een win-actie en uiteindelijk gewonnen. We moesten vanuit Apeldoorn komen, maar gezien haar intoleranties leek ons het de moeite waard om een ritje te wagen. Niets bleek minder waar, wat een fijne en authentieke bakker. Bijzonder hoe ze zoveel smaakvolle producten kunnen maken en alsnog vegan-proof zijn! Ook vond ik het tof dat dit geen doorsnee producten waren die je bij de “echte bakker” vindt. Surinaams, Turks, Pools en nog veel meer. Bovenal mega vriendelijk personeel!
Een fijne plek voor een vers brood en lekker kopje koffie. Hoe vaker ik kom, hoe meer ik van dit bakkertje hou. Daarom van 4 naar 5 ster.
Prettig bediend door gezellige meiden. Heerlijk vega opties. Lekker brood en belegde broodjes. Als we weer in de buurt Ijn gaan we weer.
Leuke authentieke Zaanse bakkerij. Nog belangrijker heel veel Vegan producten die gewoon heerlijk smaken. Bediening goed op de hoogte wat wel en niet kan bij een allergie. Aanrader broodjes zalm en deze lekker op het terrasje opeten in het zonnetje.
Heerlijk vegan brood, gevulde koeken, croissantjes, chocolade broodjes etc. Geweldig!
Erg leuke bediening en lekkere broodjes.
Aardig, gezellig, veel vegan opties.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid