facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dutch Vegan Bakery

Info

The first Dutch Vegan Bakery; baking the most delicious vegan breads, pastries and snacks! Check our webshop for more information!

Geschiedenis

The Dutch Vegan Bakery is een onderdeel van Het Zaanse Bakkertje. Na veel vraag van klanten naar vegan bakkersproducten is Het Zaanse Bakkertje in januari 2016 begonnen met ontwikkelen van vegan bakkersrecepten. Wat begon met drie vegan producten is inmiddels uitgebreid naar ruim 60(!) producten, allemaal vegan! Bij ons kun je terecht voor allerlei soorten brood, banket en lekkere tussendoortjes! In een half jaar tijd werd de vraag uit het hele land zo groot dat The Dutch Vegan Bakery heeft besloten een vegan bakery webshop te lanceren in juli 2016. Kijk op www.veganbakery.nl voor meer informatie.

Adres: Lagedijk 11a, 1544 BA Zaandijk
Telefoonnummer: 0756281719
Stad: Zaandijk
Route: Lagedijk 11a
Postcode: 1544 BA


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 17:00
Dinsdag: 07:00 - 17:00
Woensdag: 07:00 - 17:00
Donderdag: 07:00 - 17:00
Vrijdag: 07:00 - 17:00
Zaterdag: 07:00 - 16:00
Zondag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Vegan bakkerij Amsterdam, Vegan bakkerij Den Haag, Vegan bakkerij Rotterdam, Vegan bakkerij Utrecht, Vegan patisserie recepten, Vegan croissant Rotterdam, Vegan cupcakes bestellen, Vegan tompouce bestellen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Het Zaanse Bakkertje Het Zaanse Bakkertje 6 meter Vegan paradise Een vegan in een snoepwinkel! Taarten, gebak, Turkse pizza's, wafels ...
Recensies
De meest fantastische bakkerij in Nederland. Zoveel heerlijke veganized producten. Croissantjes, sauzijenbroodjes, taartjes, koeken, alles wat wij tot nu toe geproefd hebben was altijd top! En veel ervan kan je ook gewoon online bestellen. Echt een aanrader, vooral natuurlijk voor vegans of mensen met een lactose intolerantie en of ei allergie. Maar eigenlijk gewoon voor iedereen die wilt ontdekken hoe lekker plantaardig eten kan zijn!
Één keer spontaan langs gegaan en ook een keer een bestelling opgehaald. Super veel veganistische lekkernijen. Daarnaast is het personeel ook erg vriendelijk! Zeker een aanrader om heen te gaan :
Lekker eten en veel keuze in vegan. Ik heb voor de tweede keer een vegan Turkse pizza gehaald en daar opgegeten. Een aanrader!
Heerlijke vegan producten. Ook bestellen/bezorgen gaat prima. De witte bollen zijn geweldig en laten zich prima invriezen. Enig zeur puntje zijn de openingstijden die ik wat beperkt vind.
Heel aardige mensen die de tijd nemen voor vragen. Let op: niet alles is vegan. Heerlijk eens weer eens een croissant te eten. En: vegan krentenbollen! Prijzen zijn super schappelijk.
Geweldige authentieke bakker . Heel veel vegan keuzes . Te lekker !!
The best in town! Erg lekkere vegan producten, zelfs taart! Voor mijn moeder koop ik hier altijd lekkernijen. Het personeel is uiterst vriendelijk en denkt met je mee. De winkel ziet er altijd leuk uit. Het is een plezier om hier te komen!
Ondanks een melkvrij dieet kan ik door de vegan bakery toch heerlijke broodjes, croissants en andere lekkernijen eten. De smaak is geweldig en de klantvriendelijkheid top. We hebben nu weer op een online bestelling gedaan en kunnen niet wachten!
Super lekkere vegan baksels, echt fantastisch!!! Ik ga hier voor omrijden en vaak terugkomen. Helaas weinig plek om te zitten en van je hapje te genieten. Ze zijn te goed voor hun locatie/uit hun voegen gegroeid.
Ik ben echt zwaar onder de indruk van al het lekkers dat ik onlangs heb ontvangen! Het was zo gigantisch lekker allemaal, en we hebben onwijs genoten van de bijgeleverde scones en zelfs nog 2 extra pecan gebakjes! Het was echt pure verwennerij en vele malen beter dan ‘de meeste andere vegan gebakjes en hartige snacks’ die ik eerder geproefd heb. Het maakt me ook echt blij om te zien dat jullie een fijne prijs kwaliteit verhouding hanteren! Al met al ben ik super tevreden, en ik ben ook al weer op zoek naar een goed excuus om vóór morgen nog eventjes een bestelling te plaatsen voor het eind van de week. Al met al écht een aanrader dus <3
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid