facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Yoga Huis

Het Yoga Huis

Info

Het Yoga Huis is dé plek in Doetinchem om yoga te doen. We hebben goede docenten, 2 studio's, een gezellige theelounge en organiseren leuke activiteiten.

Geschiedenis

Het Yoga Huis is dé plek in Doetinchem om yoga te doen. We hebben goede docenten, 2 studio's, een gezellige theelounge en organiseren regelmatig specials, workshops en retreats. We bieden dagelijks verschillende soorten yoga: van heel actief tot rustig. Kijk op de site (www.hetyogahuis.com) voor het lesrooster en een uitleg van de verschillende stijlen. We kunnen ons voorstellen dat het lastig kiezen is. Laat ons daarom weten wat je met yoga wil bereiken? Wat is jouw motivatie om yoga te doen? Dan kunnen we je helpen met het vinden van de meest geschikte les.

Het Yoga Huis is ook een plek om andere yogi's te ontmoeten, om elkaar te inspireren en te motiveren. Dat kan bijvoorbeeld voor of na de les in onze thee-lounge of tijdens andere activiteiten die we organiseren.

Je bent van harte welkom!

Adres: Louise de Colignystraat 11a, 7001 GD Doetinchem (gemeente)
Stad: Doetinchem
Route: Louise de Colignystraat 11a
Postcode: 7001 GD


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Florentina Body & Mind Florentina Body & Mind 636 meter Florentina heeft het algehele welzijn van de mens voor ogen. De diverse activiteiten ...
Flaminga Flaminga 2 km Flaminga Yoga & Mind organiseert Outdoor Yoga, Meditaties en Stiltewandelingen.
Yoga-ja Yoga-ja 2 km Fijne plek voor Chi Neng-Qigong en voor yoga. Annemarie geeft fijne rustige lessen, h...
Recensies
Hele fijne en prettige yoga studio. Veel keuze in lessen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid