facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Wapen van Velden

Adres: Rijksweg 101, 5941 AC Velden, Limburg, Netherlands
Telefoonnummer: 0774721343
Stad: Velden
Route: Rijksweg 101
Postcode: 5941 AC


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 01:00
Dinsdag: 09:00 - 01:00


op zoek naar gerelateerd: Het Wapen Van Velden menukaart
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cafetaria Grandioos Cafetaria Grandioos 38 meter Leuke plek voor een lekker frietje... Je kan er goed zitten eten en het is er goed ve...
Hostellerie De Maasduinen Hostellerie De Maasduinen 46 meter Hostellerie De Maasduinen & IJssalon De Zeuten Inval: 2x genieten aan de Markt in Vel...
Café De Sport Velden Café De Sport Velden 144 meter Hier worden de diverse koffie's geserveerd op een mooi plankje met een klein likeurtj...
Recensies
Fantastische zaak! Peter en Resy zorgen er voor dat je gezelschap zich direct thuis voelt in de sfeervol aangeklede zaal. Eten en drinken regelen ze tot in de puntjes. Aanrader!
De plek waar wij altijd met de familie samen komen. Grote zaal, waar een goed lopend buffet geserveerd wordt. De bediening is snel, behulpzaam en zéér vriendelijk. De zaal is recentelijk verbouwd en alles ziet er heel netjes uit. Bar, toilet en interieur hebben een mooie facelift gehad. Zeer geschikt voor feesten, bruiloften. 2 jaar later nog altijd een hele fijne plek om samen te komen.
Tijdens de Venloop hier heerlijk geluncht Konden hier even helemaal bijkomen, top
Uitstekende Verzorging. Alles klopt hier altijd. Zeer tevreden over de keuken de bediening en de altijd schone zaak. Tot de allerkleinste details. Super Feest gehad!!!
Ondanks Corona, ontzettend lekker en makkelijk te bereiden afhaal menu! Een aantal keren al besteld, en de menukaart van de volgende maand ziet er weer prima uit!
Kom er al zo lang,.. Altijd goed!
Zeer gastvrij, vriendelijke bediening en het eten is ook nog eens superlekker! Zeker een aanrader, en wij komen hier terug!!
Traditionele sfeervolle pauze plaats tijdens de Venloop, lekker soepje, broodje en biertje.
Top bedrijf. Wil je kijken hoe je eten voorbereid wordt? Neem een kijkje door de keuken raam en ziet voor jezelf. Groot keuze aan bier en frisdrank, eten wordt gemaakt terwijl je kijkt.
Weer eens heerlijk gegeten. Genoten van het heerlijk bereid eten door Peter en geserveerd door Resi.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid