facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cafetaria Grandioos

Adres: Rijksweg, 5941 AB Velden, Limburg, Netherlands
Telefoonnummer: +31774721255
Stad: Velden
Route: Rijksweg
Postcode: 5941 AB



op zoek naar gerelateerd: Kwalitaria Velden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Het Wapen van Velden Het Wapen van Velden 38 meter Fantastische zaak! Peter en Resy zorgen er voor dat je gezelschap zich direct thuis v...
Café De Sport Velden Café De Sport Velden 155 meter Hier worden de diverse koffie's geserveerd op een mooi plankje met een klein likeurtj...
Recensies
Leuke plek voor een lekker frietje... Je kan er goed zitten eten en het is er goed verzorgd.
De naam zegt het al "Grandioos" , lekker eten, alles vers, veel keuze, prijs-kwaliteit is zeker in verhouding. Lieve mensen die in de zaak staan, de zaak oogt schoon. Je kan er zowel binnen als buiten zitten. Als wij in de buurt zijn komen we hier altijd eten! Echt een aanrader!
Wij hebben een Jägerschnitzel en zigeunerschnitzel met friet en salade gegeten. Heerlijk gegeten, en grote porties.
Vriendelijk personeel, maar als je een frietje mayo bestelt krijg je fritessaus. Friet en snacks zijn van de normale horecakwaliteit dus verder niet bijzonder. Iets duurder dan gemiddeld.
Lekkere schnitzel met friet gegeten. Vriendelijke bediening.
Lekker eten gemaakt door een leuk enthousiast koppel
Vriendelijk personeel wordt zorg aan je bestelling besteed. Smaakt Prima!!!
Shoarmaschotel... shoarma opgewarmt en achter bereid...??? Pitabroodje in de koekenpan... mega zacht als een pannenkoek die ze ook van achter haalde en vergeten waren..service slecht. Je zou verwachten iets van geld terug maar chinees stelde voor een flesje drinken! Yeah right... grandioze pannenkoek!
Goed gegeten, aardig personeel en voor de deur geparkeerd, lekker makkelijk dus. Als je een groot patatje besteld krijg je wel voor 3 personen, dus houdt daar rekening mee.
Dit is het beste cafetaria in Velden. A klasse producten, en dat proef je. Voldoende plaats binnen maar ook buiten op het terras. En de eigenaren verzorgen het eten, met kennis, dat is onmisbaar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid