facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Turfschip Etten-Leur

Het Turfschip Etten-Leur

Info

https://www.linkedin.com/company/het-turfschip?trk=nav_account_sub_nav_company_admin

Geschiedenis

Zoekt u een inspirerende en perfect verzorgde locatie voor uw vergaderingen, congressen, trainingen, bedrijfsfeesten of groepsdiners? dan is Het Turfschip Etten-Leur een uitstekende keuze!

Met 13 multifunctionele vergaderzalen voorzien van alle faciliteiten, catering en onze medewerkers kunnen we van al uw evenementen een succes maken.

Wilt u gezellig met uw gezin, familie of vrienden komen dineren? Dit ook altijd mogelijk in onze Taveerne. Taveerne Gaston is van donderdag tot en met zondag geopend.

In onze Taveerne kookt Gaston met dagverse ingrediënten gevarieerde hapjes uit de Vlaamse keuken. Kijk voor meer informatie ook eens op zijn website: www.taveernegaston.nl



"Het Turfschip Etten-Leur is verrassend veelzijdig: of het nu gaat om een zakelijke bijeenkomst zoals congres, vergadering, evenement of feest, er is altijd een ruimte die er perfect bij past. Ook voor particuliere feesten en partijen zijn er sfeervolle zalen. Ons gastvrije team regelt alles zodat u onbezorgd uw feest of bijeenkomst kunt ervaren."
Adres: Schipperstraat 2, 4871 KK Etten-Leur, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 076-5013145
Stad: Etten-Leur
Route: Schipperstraat 2
Postcode: 4871 KK



op zoek naar gerelateerd: turfschip etten-leur agenda, Parkeren Turfschip Etten-Leur, Schipperstraat 2 Etten-Leur, Turfschip carnaval 2023, Turfschip Breda, Turfschip Breda gebouw, Theater Turfschip Breda, Turfschip Etten-Leur carnaval
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Het Turfschip Het Turfschip 18 meter Coronaproof vergaderen. Echt top geregeld!
Trivium Hotel & Spa Trivium Hotel & Spa 2 km Vriendelijke ontvangst en personeel, ruime en nette kamer met praktische voorzieninge...
Fletcher Hotel-Restaurant Trivium Fletcher Hotel-Restaurant Trivium 2 km Ontvangst was goed en vriendelijk. De suite was ruim maar kaal. Badkamer was simpel, ...
Het Witte Paard Het Witte Paard 2 km We kwamen voor de lunch. Sowieso een zeer beperkte kaart, maar dat kan. Pistolet carp...
Vincents Vincents 2 km Mooi aangekleed restaurant op fijne lokatie. Hier met SD gegeten, maar natuurlijk ook...
El Campus El Campus 4 km Daar ben ik nog niet geweest vandaag
Recensies
Het personeel was traag. Het was absoluut niet druk, maar het duurde 10 minuten voordat er iemand kwam om de bestelling op te nemen en daarna ook nog een 10 voordat ze gebracht werden. Hoorde ook iemand anders op het terras zeggen: Wat moet het hier worden wanneer het druk is. De bitterballen waren wel lekker en de locatie is leuk.
Mooi hotel, alleen jammer dat er te vaak Corona als excuus gebruikt werd voor dingen die er niet waren of mis gingen. Ik ben minder mobiel en het gebruik vd lift en hotel deur kon tot 22u. Anders moest ik met de trap naar het 2de verdiep en vermits ik dat lichamelijk niet kan stonden wij om 21u35 stipt boven aan de deur om in de gang van onze kamer te komen en die was al dicht. Telefonisch contact gehad en er werd mij voorgeschoteld dat met corona de deur eerder dicht ging...raar wan onze eerste avond was daar totaal geen sprake van. Uiteindelijk is de deur na aandringen is de deur open gemaakt.Het restaurant had een zeer beperkte kaart ivm Corona. Ontbijt was goed gezien de prijs. Verder mooie ruime kamers, ruime badkamer vriendelijk personeel. Tip: over het hotel is het haven huis echt een aanrader om te gaan eten.
Locatie is oké. De reden dat we hier waren was om rust te vinden tijdens de gezondheids beurs achtig. Jammer dat je dan terecht komt in zo'n rommelige te drukke bijeenkomst met in de andere zaal de carnavals vierende club. Een plannings fout lijkt mij, wij zijn dus na de bak koffie gelijk vertrokken.
De locatie is qua gebouw prima, echter qua dienstverlening en inrichting verre van professioneel geregeld. Rommelig en amateuristisch. Jammer want dat deed het mooie concert van de Billy Joel Experience geen goed voor veel mensen.
op deze locatie gewerkt via een ZZP bedrijf, kreeg geen uitleg , onaardig in je gezicht en achter je rug om . zeer teleurgesteld , beloofde me terug te bellen voor uitleg niks meer van gekomen.
Leuke locatie om een feest te vieren of een congres oid bij te wonen. Voor Het Turfschip is een grote parkeerplaats, geen gedoe met parkeren dus. Wij hadden hier een feestje met optreden van een band in een van de zalen. De bediening is prima. Er zijn medewerkers die uitsluitend engels spreken en medewerkers die engels en nederlands spreken. Zelf vond ik dit niet zo’n probleem. De medewerkers zijn allemaal vriendelijk en hulpvaardig. Bij ons feest was een lopend buffet. Dit was allemaal goed geregeld. Voor ieder wat wils en de meeste gerechten waren goed van smaak. Omdat het mooi weer was, was het terras achter ook open. Hier was het ook goed toeven!
ruim, licht makkelijk bereikbaar en voldoende parkeerplaatsen nabij. Goede akoestiek en de bar dichtbij. Met muntjes werken gaat snel.
Heerlijk op het terras gezeten, comfortabele stoelen en goed ruim opgezet. Vriendelijk personeel, goede service en een prachtige locatie. Mooi uitzicht over de haven, toch zit je prima beschut op het terras. Echt een aanrader!
Eerst wat gedronken in het zonnetje uitzicht op de Leurse haven. Daarna heerlijk gegeten met 25 collega's,geen lange wachtijd en vooral super vriendelijk personeel. Zeker voor herhaling vatbaar.
We hebben ons 25 jarig huwelijksfeest gevierd met een familietafel. De bediening was uitstekend, alleen de familietafel viel erg tegen. Het hoofdgerecht was veel te weinig voor de mensen die er zaten en niet echt gevarieerd. Bij het nagerecht waren ze de ijstaart en fruit vergeten, erg slordig. We konden later de ijstaart nog ophalen, maar daar hebben onze gasten weinig aan achteraf. Ook de communicatie van tevoren verliep erg stroef via de mail.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid