facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Naaicafe

Info

Het Naaicafe

Geschiedenis

Het Naaicafé Dé enige plek in Arnhem waar je naai en lockmachines per uur kan huren.
Wat kun je in Het Naaicafe verwachten? We geven naailes en lockles voor beginners, ook de kinderfeestjes zijn een succes!
Je kunt gewoon binnen lopen in Het Naaicafe om zelf je broek korter te maken, een gescheurde naad te repareren, een schoolproject af maken, je interieur opvrolijken, of om je eigen ontworpen ideeën uit te werken.
Het Naaicafe is de plek waar je je creatieve ideeën uitwerkt en deelt met anderen.
Creatieve en technische adviezen zijn bij de prijs inbegrepen. Nu hoef je niet op oma te wachten of naar een verstelatelier te gaan. Je kunt het voortaan zelf!
In Het Naaicafé kun je terecht voor naaicursussen voor beginners zowel voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar. Het Naaicafe biedt ook creatieve workshops aan voor volwassenen en kinderen.
Ook voor vrijgezellenfeestjes en kinderfeestjes kun je bij Het naaicafé terecht.
Kijk voor meer informatie bij Workshops.

Bezoek de Webwinkel van Het Naaicafe en bestel snel, gemakkelijk en veilig online. Bestel hier alle materialen die je nodig hebt om thuis aan de slag te gaan. U heeft een ruime keuze uit hippe stoffen, fournituren, kadootjes en nog veel meer ; zoals doe-het-zelf pakketten waarmee je je eigen knuffel of tas mee kunt maken.

In Het Naaicafe is een gezellige winkel waar je lekker kan shoppen voor leuke kadootjes, fournituren, stoffen en andere hebbedingetjes, Het Naaicafé heeft nieuwe producten binnen zoals band, kant, linten, Clover producten, Hotbags, haaraccesoires voor de meiden, Hippe telefoonhoesjes, deurhangers, broches, en nog veel meer. Ideaal als kraamkadootjes. Kortom zeker een bezoekje waard!



"Creatief, kleurrijk, leerzaam, gezellig,Het Naaicafe ; al ruim 10 jaar in het Modekwartier Klarendal ArnhemStoffen en fournituren winkelOok bieden we diverse naaicursussen voor beginners en gevorderdenNaaicursus beginnersPatroontekenen beginnersMoeder & dochter/zoon naailesTienernaailesKinderkledingNaaicursus in een weekElke woensdagavond naailesLockcursusNaai-urenkaartenkaartenCreatieve workshopsKinderfeestjesVrijgezellenfeestBabyshowerBedrijfsfeestjeZussendagGewoon gezellig met een groepje vriendinnenHet is altijd mogelijk om een andere datum te bespreken met een groepje van minimaal 4 personen.Alle dagen van de week zijn mogelijk, Neem hiervoor ruim van tevoren even contact met ons op"
Adres: Rosendaalsestraat 153, 6824 CD Arnhem
Telefoonnummer: 0614675573
Stad: Arnhem
Route: Rosendaalsestraat 153
Postcode: 6824 CD



op zoek naar gerelateerd: Hobby Arnhem, Naailes Oosterbeek, Naaiatelier Arnhem, Stoffenwinkel Arnhem, Naailes Velp, Modevakschool Arnhem, Naailes prijs, Naaiatelier Arnhem Zuid
Recensies
Erg leuke middag gehad bij het Naaicafé met het kinderfeestje van onze dochter. We werden enthousiast ontvangen en na een duidelijke uitleg konden de dames aan de slag, er was zoveel leuk en fijn materiaal om mee te werken, ze vonden het geweldig en het resultaat mag er zijn. Ondertussen werd er ook nog gezorgd voor wat lekkers, water en limonade. Manuelle bedankt voor de fijne middag, we gaan je zeker aanraden!
Een superleuk kinderfeestje gehad bij Het Naaicafé, een aanrader!
Heerlijke dag gehad in het naaicafe vandaag Manuelle heeft een mooi compleet concept: je kunt met lege handen binnenkomen en direct aan de slag, want alle benodigdheden zijn aanwezig in tal van kleuren! Vrolijk ingerichte ruimtes met stevige naaimachines en gezellige accessoires. Manuelle legt vlot uit in heldere taal en je merkt dat dit haar vak haar passie is
Het was een ontzettend leuk feestje! De meisjes hebben genoten! Ze werden enthousiast ontvangen en zijn lekker aan het werk geweest, daarnaast nog lekker kunnen snoepen van lekkers, fruit en tomaatjes. Wat wil je nog meer?
Heerlijk de hele dag kleding gemaakt. Veel geleerd. Knap hoe Manuela iedereen enthousiast bij zijn project helpt.
Super leuke babyshower gehad. Top verzorgd met hapjes en drankjes!
Hele fijne, kleurrijke en inspiratievolle ruimte. Je kunt al je naaiprojectjes bij Manuelle maken. Ze is geduldig en legt met liefde alles uit! Ze maakt het echt gezellig.
Wat een feest, altijd gezellig bij Manuelle . Daarnaast ben ik met heel wat geweldige naaiwerkjes thuis gekomen. Projecten waarvan je niet durft te dromen. Dank voor alle tips and tricks!
Heel erg gezellig ,een aanrader
We hebben een kinderfeestje van mijn dochter gevierd bij Het Naaicafé. Het was super leuk, goed georganiseerd en heel gezellig.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Het Naaicafe.

Arnhem arts-and-craftswinkel

openingstijden, locatie, vervoer. Rosendaalsestraat 153 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Het Naaicafe adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Het Naaicafe. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Het Naaicafe delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BreiKunst BreiKunst 1 km Nette wolwinkel met zeer enthousiaste en behulpzame eigenaar. Het assortiment verande...
P&M Creaties P&M Creaties 2 km Home Made decoratie. Aan iedere persoonlijke voorkeur aan te passen. leuk als relatie...
HobbyHuis HobbyHuis 2 km Een WIBRA of ZEEMAN in deze locatie is veel slimmer voor iedereen
Mijn mozaiekshop Mijn mozaiekshop 6 km Goede service! Hele snelle levering en veel keus! Top!
Allerleileuks webshop Allerleileuks webshop 7 km Wij zijn super tevreden met de cadeautjes die we hebben gekocht via deze webshop voor...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid