facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BreiKunst

Info

Speciaalzaak voor haken en breien.
Kom langs voor advies, ideeën, het delen van ervaringen.
Maar vooral om je breikunst te laten zien.

Adres: Wielakkerstraat 2, 6811 DB Arnhem
Telefoonnummer: 0262134028
Stad: Arnhem
Route: Wielakkerstraat 2
Postcode: 6811 DB



op zoek naar gerelateerd: BreiKunst Facebook, Breiwinkels Nederland, Hobbywinkel Arnhem Steenstraat, Wolwinkel Nijmegen van Welderenstraat, Handwerkwinkel Arnhem Presikhaaf, Wolwinkel Huissen, Recht en Averecht, Knopenwinkel Arnhem
Recensies
Nette wolwinkel met zeer enthousiaste en behulpzame eigenaar. Het assortiment veranderd elk seizoen weer waardoor er een grote variatie aan wol is over het jaar. Zowel met een wat kleiner budget of wat meer te besteden aan luxegarens, kans op slagen is groot.
Super fijne winkel ! Koop hier al mijn materialen en patronen voor mijn haakwerk! Mooie wol en prachtig katoen! Als ik in de winkel kom wordt ik helemaal hebberig ! Al die kleuren.....!!!! Heb hier ook een paar workshops gevolgd , heel leerzaam en gezellig! De eigenaresse van deze winkel is zeer behulpzaam, als ik niet verder kom met een patroon is ze altijd bereid me te helpen. Hoop nog vaak in deze winkel te kunnen komen!
Leuke winkel met uitgebreid assortiment aan wol en een hele aardige en behulpzame eigenaresse. Ben goed geholpen en zal er zeker vaker komen.
Na een vriendelijk telefoongesprek waarbij ik te horen kreeg "kom naar langs" en " ik geef het door aan de vertegenwoordiger van Lang Yarns" heb ik eerst twee keer voor een dichte deur gestaan. De derde keer was de winkel wel open maar kwam ik ook voor niks. Dit is een dealer van Lang Yarns, een exclusief en duur garen. Na veel wikken en wegen vanwege de kosten heb ik uiteindelijk een patroon en wol van Lang Yarns gekocht om een truitje te breien. Nu klopt het patroon niet! Breikunst is niet bereid dit door te geven aan het hoofdkantoor of bereid me te helpen het goede patroon te krijgen. Ik ben zwaar teleurgesteld.
Super leuk winkeltje. Ik kom hier altijd graag. De eigenaresse is een super lieve en behulpzame vrouw
Leuke brei en haakwinkel in hartje Arnhem -centrum. Zeer uitgebreide collectie garens in diverse diktes. Katoen, wol, synthetisch? Eigenaresse denkt met je mee als je een vraag hebt. Prettig en goed advies gekregen.
Geweldig leuke winkel en super aardige eigenaar. Je kan hier voor heel veel wol terecht. Stap gerust eens naar binnen
Hele fijne winkel, veel soorten garen, en fijn advies
Mooie en verzorgde winkel met een groot aanbod waar ik altijd uitstekend word geholpen. Ik kom hier heel graag, een aanrader!
Een hele fijne en gezellige winkel. Louise heeft altijd goed advies en goede materialen in de winkel. Leuk om er te zijn!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar BreiKunst met het openbaar vervoer


Arnhem, Rozet 210 meter
12
43
Arnhem, Rozet 220 meter
12
43
Arnhem, Willemsplein 260 meter
26
27
29
3
331
7
77
Arnhem, Willemsplein 260 meter
1
10
105
2
231
26
27
29
300
302
33
5
6
60
62
8
9
Arnhem, Willemsplein 260 meter
10
105
231
3
302

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor BreiKunst.

Arnhem arts-and-craftswinkel

openingstijden, locatie, vervoer. Wielakkerstraat 2 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. BreiKunst adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met BreiKunst. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over BreiKunst delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Het Naaicafe Het Naaicafe 1 km Erg leuke middag gehad bij het Naaicafé met het kinderfeestje van onze dochter. We we...
P&M Creaties P&M Creaties 3 km Home Made decoratie. Aan iedere persoonlijke voorkeur aan te passen. leuk als relatie...
HobbyHuis HobbyHuis 3 km Een WIBRA of ZEEMAN in deze locatie is veel slimmer voor iedereen
Mijn mozaiekshop Mijn mozaiekshop 5 km Goede service! Hele snelle levering en veel keus! Top!
Allerleileuks webshop Allerleileuks webshop 5 km Wij zijn super tevreden met de cadeautjes die we hebben gekocht via deze webshop voor...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid