facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Glaslokaal

Het Glaslokaal

Info

Het Glaslokaal in Langenboom biedt die bijzondere en huiselijke locatie waar u en uw gasten het maximale uit de ontmoeting halen.

Geschiedenis

Het Glaslokaal in Langenboom biedt die bijzondere en huiselijke locatie waar u en uw gasten het maximale uit de ontmoeting halen.

Het flexibele in te richten gebouw van glas en de natuurlijke omgeving biedt u als gast de perfecte plek om te vergaderen of een bijzondere gelegenheid te vieren.

Wij verzorgen uw verblijf bij Het Glaslokaal naar uw wens. Dit kan voor een dagdeel, met of zonder eten en eventueel in combinatie met een leuke activiteit. Wij bieden u de ruimte.



"ruimte voor vergaderen en teambuilding"
Adres: dominicanenstraat 20, 5453JN Langenboom, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0620766575
Stad: Langenboom
Route: dominicanenstraat 20
Postcode: 5453JN


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fotografie Ans Meulepas Fotografie Ans Meulepas 471 meter Janneke heeft al meerdere keren foto's van ons gezin gemaakt en heeft ook mijn laatst...
Verberk Glas- en Schilderservice Verberk Glas- en Schilderservice 706 meter Verberk Glas- en Schilderservice is al ruim 70 jaar actief in de glas- en schildersbr...
Recensies
De 94e verjaardag van mam hebben we gevierd in het gezellig aangeklede Glaslokaal. Een ideale locatie vanwege de persoonlijke aandacht, het meedenken en de ‘alles-is-mogelijkmentaliteit’. Het feest werd ook een succes dankzij de heerlijke en vers bereide lunch, de relaxte ‘we-zijn-hier-thuisfeer’ waarin we zelf onze drankjes uit de koelkast pakten en bovenal door de mogelijkheid om er ‘ons eigen feest’ van te maken. Gerdy, dank je wel! Mam heeft genoten en de rest van de familie daarom dubbel
Het glaslokaal is een hele fijne plek gebleken voor een strategie-sessie van onze organisatie. Een heerlijke locatie waarvan de wanden volledig open kunnen waardoor je het gevoel hebt buiten te zitten. Uitstekende voorzieningen en een lunch in en uit eigen tuin. We komen zeker nog eens terug.
Gewoon een pracht locatie en een klantvriendelijke en betrokken eigenaresse. Het Glaslokaal erg licht en warm ingericht. Ook voor bedrijfstrainingen geschikt.
Prachtige locatie
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid