facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fotografie Ans Meulepas

Fotografie Ans Meulepas

Info

Sociale fotografie: huwelijksreportages - groepsfotos - portretfotos

Geschiedenis

Vakfotografie Ans Meulepas gerenomeerd fotografe sinds 1993



"Verschillende soorten fotografie in stijl; lifestyle. Zie mijn website voor een impressie."
Adres: Iepenlaan 14, 5453 KS Langenboom, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0486431917
Stad: Langenboom
Route: Iepenlaan 14
Postcode: 5453 KS


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Design Studio Axe Design Studio Axe 251 meter Creatief bureau wat zich vooral bezig houdt met productfotografie en het maken van on...
Verberk Glas- en Schilderservice Verberk Glas- en Schilderservice 259 meter Verberk Glas- en Schilderservice is al ruim 70 jaar actief in de glas- en schildersbr...
Het Glaslokaal Het Glaslokaal 471 meter De 94e verjaardag van mam hebben we gevierd in het gezellig aangeklede Glaslokaal. Ee...
Recensies
Janneke heeft al meerdere keren foto's van ons gezin gemaakt en heeft ook mijn laatste bevalling vastgelegd. Ze maakt prachtige foto's, heeft veel geduld met kinderen en ook als deze niet mee willen werken, krijgt Janneke ze mooi op de foto! Ik hou van haar stijl, lekker los en spontaan.
Bijna 6 jaar geleden gingen wij samen met Janneke op pad voor een newborn shoot en sinds dien spreken we elk jaar af voor een fotoshoot van ons gezin. Janneke is een heel fijn, rustig, flexibel en ontspannen persoon. Tijdens het wandelen en kletsen maakt ze op verschillende plekken lekker ongedwongen foto's. Hierbij kan ze ook goed inspelen op de kinderen! En wat ik super fijn vindt is dat je daarna heel veel foto's krijgt! Zeker een aanrader! Groetjes, Inge
We hebben al meerdere shoots gehad bij Janneke, waaronder onze bruiloft en verschillende gezinsshoots. Mijn man en kindjes willen niet graag op de foto, maar Janneke zorgt voor een laagdrempelige en ontspannen sfeer. Dit levert elke keer spontane en mooie foto’s op! Wij willen nooit meer iemand anders. Een echte aanrader voor iedereen.
Een aantal weken geleden last-minute foto's laten maken door Janneke. Omdat één van mijn broers op dat moment ging emigreren hadden we nog een foto van ons drieën nodig voor onze ouders. Gelukkig had Janneke nog een plekje over. Wij vonden het fijn om door Janneke gefotografeerd te worden. Het duurde niet te lang en ze liet ons al gauw op ons gemak voelen. Bedankt voor de mooie foto's en het snelle leveren van de foto's!
We hebben al een aantal keren een fantastische fotoshoot mogen doen bij Janneke in verschillende settings. Keer op keer zijn de foto's fantastisch geworden. Ook de weg er naar toe is heel erg fijn. Tijdens het maken van de foto's is de sfeer fijn en ongedwongen. Janneke weet de mooiste momenten te vangen. De complete service er omheen is top. Bedenken van de locatie tot het vlot leveren van de foto's. Al met topervaringen gehad met deze professionele fofograve! Zeer aan te raden!
Al meerdere malen heeft Janneke prachtige foto's van ons als gezin en familie geschoten. Janneke laat iedereen op zijn gemak voelen en denkt mee om de mooiste foto's te verkrijgen. Ook de vele bestanden die je achteraf toegezonden krijgt zijn een cadeautje!
Ik heb nu al een aantal shoots met Janneke gehad en ik ben dik tevreden. Als je op zoek bent naar momenten die worden vastgelegd in plaats van standaard foto's, zou ik zeker een shoot aanraden bij Janneke. Ze weet precies hoe de mooiste momenten worden geknipt met vooral heel veel spontaniteit.
Janneke is een hele fijne en rustige fotograaf. Niet alleen maar gedwongen poseren, maar ook lekker ontspannen foto's van de kinderen. En altijd prachtige foto's als resultaat!
Complimenten dat Janneke met haar geduld mijn zoontje toch nog op de gezamenlijke foto heeft gekregen, hij had er totaal geen zin in. De foto’s zijn prachtig geworden, boven verwachting mooi!
Janneke heeft onze verassingsbruiloft super mooi vast gelegd; emoties en sfeer zijn voelbaar op de foto's!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid