facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Eemhuis - Bibliotheek

"Eén van de mooiste bibliotheken van Nederland."
Adres: Eemplein 71-77 , Amersfoort 3812 EA, NL
Telefoonnummer: 033 463 1914
Stad: Amersfoort
Route: Eemplein 71-77
Postcode: 3812 EA


Openingstijden

Maandag: 09:00-22:00
Dinsdag: 09:00-22:00
Woensdag: 09:00-22:00
Donderdag: 09:00-22:00
Vrijdag: 09:00-22:00
Zaterdag: 09:00-16:00
Zondag: 13:00-17:00


op zoek naar gerelateerd: Eemhuis reserveren, Bibliotheek Eemland openingstijden, Eemhuis werkplek, Bibliotheek Leusden mijn menu, Bibliotheek Eemland Vathorst, Bibliotheek Hoogland, Bibliotheek Eemland Inloggen, Online Bibliotheek Eemland
Recensies
Onvriendelijk personeel, je kunt nergens zitten zonder te reserveren en onduidelijke informatie betreffende zitplaatsen. Als je ergens zit waar je niet voor hoeft te reserveren word je soms weggestuurd omdat iemand daar iets georganiseerd heeft en daar wilt zitten.
Prachtige bibliotheek. Grote collectie, veel mooie lees- en werkruimten. Woensdagmiddag lawaaierig door de vele kinderen!
Een mooie bibliotheek met een groot assortiment in boeken dvd's en cd's ik heb nooit veel interactie met het personeel dus daar kan ik niet veel over zeggen wel heb ik gemerkt dat het verschild van dag tot dag hoe het personeel zelf oplet of iemand hulp nodig heeft, zelf reserveer ik meestal het artikel dat ik wil lenen wat er voor zorgt dat ik een email krijg als die klaar ligt en dan licht het beneden in apparte rekken vlak bij de uitleen machine op de eerste letter van je achternaam gesorteerd. In dat geval hoef ik dus nooit de hele bibliotheek door en ben ik vrij snel klaar.
Leuke Bibliotheek. Maar is leuker als zondags vroeger dan 1 kan openen
Onbereikbaar telefonisch in het weekend! Super vervelend?
Zeer onvriendelijk en onbehulpzaam personeel. Het is jammer dat je niet zo snel naar een andere bibliotheek in de omgeving kunt. Deze mevrouw maakte daar goed misbruik van. Het maakt de afweging om het abonnement stop te zetten wel een stuk makkelijker.
Van de buitenkant is het gebouw al bijzonder maar de binnenkant vind ik prachtig. Iedere keer weer ben ik onder de indruk. Een enorme collectie van boeken, maar ook van films en kunst. Personeel is zeer vriendelijk en bekwaam.
Deze bibliotheek vind ik de mooiste en het beste. Prachtige architectuur. Overzichtelijk. Zeer groot assortiment, niet alleen boeken, maar ook cd's en dvd's. Ik ga er graag en vaak naar toe.
Wij liepen de bibliotheek in tegelijkertijd met een mevrouw met haar kinderen. De blonde oudere mevrouw achter de balie kwam achter ons aan en toen ze bij ons kwam zei ze duidelijk geërgerd dat ze ons vanaf de ingang al “riep” ik zei dat ik slecht hoorde waarop ze zei “ja daar kan ik ook niks aan doen”, ze vroeg wat we kwamen doen en zei dat we wel een munt nodig hadden voor het toilet? Weinig hartelijk welkom, in het vervolg bestel ik mijn boeken gewoon weer bij bol.com
Verwacht hier geen sympathieke sfeer of vriendelijk personeel. Erg ongastvrij dat toiletten tegenwoordig geld kosten. Dit was hier voorheen en in de oude bibliotheek Zonnehof niet het geval. Bovendien was de muntenautomaat kapot toen ik hier was. Elektronisch inleveren gaat snel mis en de elektronische inleverbalie is vaak kapot waardoor boeken direct ruilen lastig is. Mooi interieur maar vorm gaat over functie. Zo zijn de tussenniveaus voor invaliden alleen toegankelijk met een ouderwetse rolstoellift ! en moet er omgelopen worden tussen de verdiepingen. Over kleine eigen consumpties mueslirepen oid wordt erg moeilijk gedaan. Verder op rustige tijden! wel een prettige plek om te werken en een goede collectie boeken.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Het Eemhuis - Bibliotheek.

Amersfoort bibliotheken

openingstijden, locatie, vervoer. Eemplein 71-77 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Het Eemhuis - Bibliotheek adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Het Eemhuis - Bibliotheek. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Het Eemhuis - Bibliotheek delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bibliotheek Eemland Bibliotheek Eemland 16 meter Bibliotheek op zichzelf is mooi en ze hebben er heel veel. Alle jongeren die daar zi...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid