facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bibliotheek Eemland

Bibliotheek Eemland
"Eén van de mooiste bibliotheken van Nederland."
Adres: Eemplein 71 , Amersfoort 3812 EA, NL
Telefoonnummer: 033 463 1914
Stad: Amersfoort
Route: Eemplein 71
Postcode: 3812 EA


Openingstijden

Maandag: 09:00-21:00
Dinsdag: 09:00-21:00
Woensdag: 09:00-21:00
Donderdag: 09:00-21:00
Vrijdag: 09:00-21:00
Zaterdag: 09:00-17:00
Zondag: 13:00-17:00


op zoek naar gerelateerd: bibliotheek eemland openingstijden, bibliotheek eemland bunschoten, bibliotheek eemland ebooks, bibliotheek eemland hoogland, bibliotheek eemland vathorst, bibliotheek eemland baarn, bibliotheek eemland leusden, bibliotheek eemland woudenberg
Recensies
Bibliotheek op zichzelf is mooi en ze hebben er heel veel. Alle jongeren die daar zitten te werken waren muisstil, sfeer was ok en er is ook een koffietentje. Alleen betalen voor toiletten zorgt ervoor dat je hier maar kort wil zijn. Zorg dan op zijn minst voor 50 cent automaten of een slot waar je met contactloos betalen terecht kan.
Deze bibliotheek wel in het weekend open ! maar zaterdag en zondag niet telefonisch bereikbaar ! Waarom dan een weekend opening ?
Prachtige bibliotheek. Grote collectie, veel mooie lees- en werkruimten. Woensdagmiddag lawaaierig door de vele kinderen!
Onvriendelijk personeel, je kunt nergens zitten zonder te reserveren en onduidelijke informatie betreffende zitplaatsen. Als je ergens zit waar je niet voor hoeft te reserveren word je soms weggestuurd omdat iemand daar iets georganiseerd heeft en daar wilt zitten.
Een mooie bibliotheek met een groot assortiment in boeken dvd's en cd's ik heb nooit veel interactie met het personeel dus daar kan ik niet veel over zeggen wel heb ik gemerkt dat het verschild van dag tot dag hoe het personeel zelf oplet of iemand hulp nodig heeft, zelf reserveer ik meestal het artikel dat ik wil lenen wat er voor zorgt dat ik een email krijg als die klaar ligt en dan licht het beneden in apparte rekken vlak bij de uitleen machine op de eerste letter van je achternaam gesorteerd. In dat geval hoef ik dus nooit de hele bibliotheek door en ben ik vrij snel klaar.
Zeer onvriendelijk en onbehulpzaam personeel. Het is jammer dat je niet zo snel naar een andere bibliotheek in de omgeving kunt. Deze mevrouw maakte daar goed misbruik van. Het maakt de afweging om het abonnement stop te zetten wel een stuk makkelijker.
Heel verrassend had eerder gemoeten
Van de buitenkant is het gebouw al bijzonder maar de binnenkant vind ik prachtig. Iedere keer weer ben ik onder de indruk. Een enorme collectie van boeken, maar ook van films en kunst. Personeel is zeer vriendelijk en bekwaam.
Wij liepen de bibliotheek in tegelijkertijd met een mevrouw met haar kinderen. De blonde oudere mevrouw achter de balie kwam achter ons aan en toen ze bij ons kwam zei ze duidelijk geërgerd dat ze ons vanaf de ingang al “riep” ik zei dat ik slecht hoorde waarop ze zei “ja daar kan ik ook niks aan doen”, ze vroeg wat we kwamen doen en zei dat we wel een munt nodig hadden voor het toilet? Weinig hartelijk welkom, in het vervolg bestel ik mijn boeken gewoon weer bij bol.com
Onbereikbaar telefonisch in het weekend! Super vervelend?
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Bibliotheek Eemland.

Amersfoort bibliotheken

openingstijden, locatie, vervoer. Eemplein 71 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Bibliotheek Eemland adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Bibliotheek Eemland. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Bibliotheek Eemland delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Het Eemhuis - Bibliotheek Het Eemhuis - Bibliotheek 16 meter Onvriendelijk personeel, je kunt nergens zitten zonder te reserveren en onduidelijke ...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid