facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Herbers Tweewielers

Herbers Tweewielers

Info

Deze reeds 45 jaar bestaande rijwielspeciaalzaak is in 2003 overgenomen door de toenmalige bedrijfsleider, Rene Herbers. Bij Herbers Tweewielers staat kwaliteit, deskundigheid en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel!

Adres: Molenplein 4, 7771 BC Stad-Hardenberg, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 0523-262054
Stad: Stad-Hardenberg
Route: Molenplein 4
Postcode: 7771 BC



op zoek naar gerelateerd: Elektrische fiets Hardenberg, Herbers Tweewielers Marktplaats, Nieuwe fietsenwinkel hardenberg, Vechtdal tweewielers Hardenberg, Fietsenwinkel Hardenberg Bruchterweg, Slot Hardenberg, Herbers Tweewielers Facebook, Fietsenwinkel Ommen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fietswereld A. Slot Fietswereld A. Slot 543 meter Ondanks de drukte toch even tussendoor de remmen van mijn atb gerepareerd. Top servic...
Fietsenknaller.nl Hardenberg Fietsenknaller.nl Hardenberg 587 meter De Fietsenknaller in Hardenberg is de goedkoopste fietsenwinkel webwinkel van Nederla...
Recensies
Een medewerker zeer onbeleefd. Totaal niet klantvriendelijk, laat duidelijk merken aan klant dat hij van iets baalt. En doet het voorkomen alsof iets de schuld is v klant. Aankoop fiets 1,5 jaar geleden was prima. Na 1 jaar terug gegaan met een mankement fiets, toen slechte behandeling door dezelfde collega als welke recent bot deed. Kortom ik wil niks meer met deze fietsenzaak in Hardenberg te maken hebben. Gelukkig bij een andere goede zaak in Hardenberg hele positieve ervaringen.
Hier mijn electrische Cortina gekocht. De fiets zelf heeft nog wel eens wat problemen, maar zo komt de fiets natuurijk bij de fabrikant vandaan. De service die Herbers bied is zo echt super. Goede communicatie en ze staan voor je klaar. Alleen maar lof voor deze fietsenzaak!
Oriënteren ons altijd bij meerdere fietsenzaken alvorens over te gaan op de aankoop van een nieuwe fiets en . Hier al enkele keren een nieuwe fiets gekocht en besloten hierom als eerste hier een kijkje te nemen om twee nieuwe fietsen aan te schaffen. Winkel wás open maar hadden liever dat we op een later tijdstip van de dag terugkwamen wegens onderbezetting van personeel. Toen we aangaven dat we gewoon een kijkje wilden nemen mochten we oogluikend, met enig gemopper naar binnen waar nog niet de moeite genomen werd om de verlichting in de showroom aan te doen . Hebben even een kijkje genomen maar toch maar het besluit genomen om ons licht maar bij een ander op te steken, hetgeen zeer goed gelukt is . .
Ik heb hier een kinderfiets gekocht zonder in het echt te zien, uitsluitend van marktplaats foto's. De koop was een gouden greep mijn zoontje is dol op zijn rode racefietsje. Ik heb een paar keer mail en telefonisch contact gehad. Alle gesprekken waren netjes correct en alle afspraken zijn nagekomen. een zeer fijne zaak waar ik zo weer zou kopen!
Raad niemand aan hier een fiets te kopen. Elektrische fiets gekocht, niks als problemen. 10 maanden verder en dan sta je buiten de deur met een fiets die het niet doet! En dan nog durven geld te vragen. 10 maanden aan het lijntje gehouden, door de eigenaar die geen afspraken nakomt, niet terug mailt of ineens niet meer aanwezig is. Personeel moet alles met hem overleggen. Schandalig behandeld. Dus mensen wees gewaarschuwd. Voor een reparatie ben je je fiets meer dan maanden kwijt, en niemand weet hoe het zit! Nooit geen Herbers weer!!
Verschillende fietsen bij Herbers gekocht maar dit was toch echt de laatste keer dat wij en ook familie hier nog iets gaat kopen . Het gedrag van de verkoper was echt niet ok. Spreekt af dat hij zo zou komen maar vervolgens gaat hij bewust naar andere klant die veel later binnen was en doet als of je er niet bent. Niet zo vreemd dat zijn fietsen zaak aan de bruchteweg niet meer bestaat . Service ver beneden peil . Beter om zo,n persoon in de werkplaats te laten werken ,want dit kost klanten op den duur
Tas past er prima op hoor! Bedankt. :
Ik heb mijn mtb hierheen gebracht na lange tijd bij een andere fietsenmaker gezeten te hebben om hem klaar te krijgen om mee te nemen op reis naar Australië. Ik had een afspraak gemaakt zodat ze hem na 2 dagen konden afleveren, althans dat was mij beloofd. Die 2 dagen werden er 10. Hierdoor geen testrit kunnen maken, bij aankomst in Australië blijkt dat naast mijn remblokken van mijn remschijf te vervangen ze ook met de afstellingen hebben gespeelt waardoor mijn fiets nu niet meer remt. Ik heb hem eerst hier moeten laten repareren. Naast dit alles heb ik ook een slechter dan afgesproken tandwiel erop gekregen. Zeer zeer af te raden, geen service, geen kwaliteit, helemaal niks!
Helaas sloot Fietzers op de Bruchterweg. Over naar Herbers waar we lang lang geleden best tevreden over waten. Op onze Cube, 2 jaar oud, moest nieuwe binnenband en voorvering opgepompt worden, klusje van hooguit een half uur. Dinsdag gebracht, zaterdag familie fietstocht dus uitdrukkelijk afgesproken dat ze vrijdag klaar zou zijn. Inmiddels 2 x gebeld, pas nu 15.00 vrijdagmiddag, zouden ze na "strak " aandringen zou de Cube voor 18.00 klaar zijn. Als we niet gebeld hadden... Serwin had het beter voor de bakker! Roel.
Vorig jaar heel lang moeten wachten, uiteindelijk de winkel maar uitgelopen om naar een andere winkel te gaan. Er waren op dat moment 3 personeelsleden in de winkel. Twee waren bezig om anderen te helpen om een fiets te verkopen. De derde zat in de werkplaats, die fietsenmaker hadden wij nu net nodig, voor een vraag over een keting die telkens van de fiets af liep.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid