facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fietswereld A. Slot

Fietswereld A. Slot

Info

Verkoop & reparatie van:
Loopfiets
Kinderfiets
Stadsfiets
Tandem
ATB
Racefiets
E-bike
Aangepaste zorgfiets
Lopifit
Ruim assortiment accessoires

Verhuur

Geschiedenis

U kunt bij ons terecht voor nieuwe en gebruikte fietsen, voor jong en oud. Wij zijn gespecialiseerd in zorgfietsen, wij zijn dealer van Van Raam, HuKa en Nijland Cycling. Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor alle reparaties aan uw fiets en voor het huren van (elektrische) fietsen.

Hessenweg 21
7771 CH Hardenberg
0523-261340

Adres: Hessenweg 21, 7771 CH Stad-Hardenberg, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 0523261340
Stad: Stad-Hardenberg
Route: Hessenweg 21
Postcode: 7771 CH


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 21:00
Vrijdag: 08:30 - 18:00
Zaterdag: 08:30 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Elektrische fiets Hardenberg, Tweedehands fietsen Hardenberg, Nieuwe fietsenwinkel hardenberg, Slot fietsen Dedemsvaart, Fietsverhuur Hardenberg, Fietsenwinkel Hardenberg Bruchterweg, Tweedehands fietsen Dedemsvaart, Slot Hardenberg Openingstijden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Herbers Tweewielers Herbers Tweewielers 543 meter Een medewerker zeer onbeleefd. Totaal niet klantvriendelijk, laat duidelijk merken aa...
Fietsenknaller.nl Hardenberg Fietsenknaller.nl Hardenberg 1 km De Fietsenknaller in Hardenberg is de goedkoopste fietsenwinkel webwinkel van Nederla...
Recensies
Ondanks de drukte toch even tussendoor de remmen van mijn atb gerepareerd. Top service voor een lage prijs.
E-bike ruim 1/2 jaar uit garantie, maar zonder enig probleem geheel kosteloos gerepareerd en tijdens de reparatie gebruik kunnen maken van vervangende E-bike. Top service, bedankt Alex en team Slot.
We werden super goed geholpen en geadviseerd qua aanschaf nieuwe E-bike.
e-bike gehuurd, gebracht en gehaald op vakantie adres, vriendelijke mensen!
Op vakantie in de buurt van Hardenberg pech: lekke band. We kwamen terecht bij Fietswereld Slot. Na een uurtje konden we de fiets met vervangen binnenband weer ophalen. Prima service prima prijs!
Wij waren in Hardenberg in een B&B. Daar adviseerden ze ons om naar Slot te gaan. Nieuwe binnenband en iemand van ons had problemen met een pedaal. Gelijk kwam een monteur naar de fiets kijken en 3 minuten later was het probleem opgelost, nieuw boutje gemonteerd. Toen ik vroeg naar de kosten was het antwoord "een fijne fietstocht vandaag". Kijk, dat is nou een fietsenmaker met hart voor de fiets en fietsers. Helemaal super !!!
Plotseling geconfronteerd met een balhoofd met speling op een zaterdagochtend bij de fietswereld Slot langsgereden met de vraag of er mogelijk tijd was dit te bezien of te repareren. De monteur maakte direct tijd en heeft de speling in zeer korte tijd professioneel kunnen verhelpen. Super en zeer klantgericht! Kortom een topzaak!
Hele vriendelijke en kundige mensen,met goede service! We waren op vakantie in de omgeving, en er was een spaak van een fiets kapot. Ondanks dat ze het heel druk hadden was mijn fiets binnen een dag gerepareerd.
Correct beholpen en blij met mijn nieuwe Batavus fiets!! Fietswereld Slot bedankt!
Fietsenzaak van grote klasse waar klantvriendelijkheid en goede service hoog in het vaandel staat. 2 nieuwe fietsen gekocht hier deze week waar we 1 fiets op hebben ingeruild tegen een goede prijs waar we het snel over eens waren . Ondanks de drukte waren beide fietsen , die ze op voorraad hadden de volgende dag geleverd. Goed georganiseerd waar hun , nog enige concurrent in Hardenberg, een hoop van kan leren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid