facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hengelsport Friesland

Hengelsport Friesland

Info

Hengelsport Friesland, dé hengelsport speciaalzaak in Sneek

Geschiedenis

Hengelsport Friesland, dé hengelsport speciaalzaak in Sneek



"De enige hengelsport speciaalzaak in Sneek en omstreken.Specialisatie in roofvis, maar ook voor andere disciplines leuk assortiment.Topmerken als Westin, Shimano, SPRO, Hearty Rise, Fox en Salmo."
Adres: Oppenhuizerweg 1, 8606 AP Sneek
Telefoonnummer: 06-23929428
ln.dnalseirf-tropslegneh@ofni
Stad: Sneek
Route: Oppenhuizerweg 1
Postcode: 8606 AP


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: vissport winkel friesland, hengelsport heerenveen, hengelsport sneek, hengelsport winkel leeuwarden, hengelsport leeuwarden, hengelsport bolsward, hengelsport winkel sneek, hengelsport harlingen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bij Folkert Bij Folkert 539 meter Een winkel met vakkundige mensen die precies weten wat je zoekt en precies kunnen bea...
Recensies
Zeer vriendelijk! Goede raad gekregen over welke kunstaas we moesten gebruiken. Zelf hadden we niet veel vertrouwen of we een snoek of snoekbaars gingen vangen omdat we nog nooit een vis van dergelijk formaat hebben gevangen. Maar ze garandeerden ons dat we zeker iets zouden vangen, en ze hadden gelijk! Een snoek en snoekbaars!
Geen grote winkel maar ze hebben werkelijk alles en zijn absoluut niet duur. Het grote voordeel is dat er ook echte visfanaten werken die je alles kunnen vertellen. Mocht je nog niet enthousiast zijn dan wordt je het daar wel!
Mooie winkel met een pracht kerel achter de toonbank. Die de jonge lui goed en leuk enthousiasmeert.
Zelfs als je iets nodig hebt en alleen advies en informatie wilt ben je hartelijk welkom en krijg je alle tijd en uitleg. Verder kwaliteitsspullen voor redelijke prijs. Maar dat is zelfsprekend, toch?
Hele leuke winkel ze willen je altijd helpen en zijn altijd aardig hele goede servers echt een top winkel!!
Helaas heeft de eigenaar zijn ware gezicht laten zien. Het is niet meer het fijne winkeltje wat ik in het verleden had vermeld. Onder het gezegde: wie het kleine niet eert is het grote niet weert verander ik dan ook de grote sterren in een miezerig klein sterretje. Meer is het niet meer waard. Ik rijd liever 30 km naar het zuidoosten voor 3000m2 vismateriaal en waar ze zeker het kleine ook eren. Een ondernemer die zijn vaste klanten niet herkend is niet goed bezig. Deze is hij in ieder geval kwijt.
Top Winkel vriendelijke medewerkers die je altijd helpen waar nodig en lekker koffie
Hele goede hengelsport zaak hij zoekt een opvolger anders gaat hij jammer genoeg in februari sluiten
Leuke wink met hele aardige mensen die jou goed en eerlijk advies geven , ook is het assortiment groot met de juiste prijs & kwaliteitverhouding . Ik zou hier in de toekomst zeker vaker langskomen .
Ontzettend aardige mensen, die ondanks dat ik maar 2 keer per jaar in Sneek kom, altijd vriendelijk en behulpzaam zijn. Ook kan ik niet wachten tot de roofvis wedstrijd weer door mag gaan!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid