facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bij Folkert

Bij Folkert

Info

De Speciaalzaak voor lopend Friesland

Geschiedenis

Specialist in hardloop- en wandelschoenen

Adres: Hoogend 20-22, 8601 AE Sneek
Telefoonnummer: 0515-433860
Stad: Sneek
Route: Hoogend 20-22
Postcode: 8601 AE


Openingstijden

Maandag: 13:30 - 17:30
Dinsdag: 10:00 - 17:30
Woensdag: 10:00 - 17:30
Donderdag: 10:00 - 21:00
Vrijdag: 10:00 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hengelsport Friesland Hengelsport Friesland 539 meter Zeer vriendelijk! Goede raad gekregen over welke kunstaas we moesten gebruiken. Zelf ...
Recensies
Een winkel met vakkundige mensen die precies weten wat je zoekt en precies kunnen beantwoorden op jouw vraag. Echt een top winkel als het gaat over wandelschoenen wandeljassen en wandelrugzakken of een broek! Ga zo door!
Zeer vriendelijke en deskundige medewerkers. De sfeer is ontspannen en vrijblijvend. Mooie producten. Ben zeer goed geholpen bij de aanschaf van hardloopschoenen. Ik kom graag terug en heb er een ritje over de afsluitdijk voor over.
Perfecte service, personeel erg ervaren, weet wat de klant nodig heeft
Altijd een goed advies voor hardloopschoenen. Ruim assortiment, genoeg nieuwe modellen maar ook veel in de aanbieding. Voor deskundige deskundige hulp kom ik altijd hier
Wij zijn hier beiden geweest voor goede nieuwe wandelschoenen, nadat mijn vertrouwde adres helaas failliet is gegaan. We zijn erg vriendelijk geholpen en tevreden over onze aanschaf. Door corona hebben ze wel vrij serieuze leveringsproblemen. Kunnen ze weinig aan doen, maar als je dus iets specifieks zoekt, loont het de moeite even te bellen bijvoorbeeld. Er werd goed naar onze wensen geluisterd. Enige wat ik nog graag als toevoeging op prijs had gesteld is iets meer informatie over waarom nu net déze schoen iets meer bij ons past. Ook hadden ze helaas geen schoenverzorgingsproducten in huis. Gemiste kans voor extra omzet. Ik vind het niet erg om wat extra te betalen als ik gelijk ermee aan de slag kan.
We worden hier altijd super goed geholpen. En leuke aanbiedingen. Vanmiddag was het lekker rustig, dus hadden medewerkers alle tijd om goed advies te geven. Tip: kom op een doordeweekse dag als je persoonlijk advies wilt.
Voor de beste loop advies en keuze, moet je hier zijn!
Topzaak met deskundig personeel. Je voelt je daar echt welkom!
Fijne winkel met goed opgeleid personeel met de juiste vakkennis! Ik slaag hier eigenlijk ieder jaar!
Het is maandag middag en ik bedenk mij dat ik eigenlijk op zeer kort termijn nieuwe hardloopschoenen nodig heb. Een kort en fijn telefoon gesprek volgt met Bij Folkert om een afspraak te maken om mijn loop analyse uit te voeren. Ik had een afspraak gemaakt om mijn oude schoenen te vervangen en gelijk ook een nieuwe loop analyse uit te voeren. Bij binnenkomst werd ik erg fijn verwelkomt en vriendelijk te woord gestaan door een van de medewerksters. Na aan gegeven te hebben dat ik langs kwam voor nieuwe schoenen en een afspraak had gemaakt gingen we vrijwel direct aan de slag. Er werd zeer ruim de tijd genomen om mijn houding en loop te analyseren middels een video. Hieruit bleek zelfs dat door de slijtage van mijn oude schoenen mijn rechter enkel naar binnen klapte. Dit was gelijk een indicatie dat ik schoenen nodig had met ondersteuning zodat dit werd verholpen. Inmiddels tikte de tijd rustig door waren wij 4 paar schoenen verder en was het al over half zes. De winkel ging dicht! Ik vertelde nog gek scherend dat we op moesten schieten met passen want anders moesten de mensen van Bij Folkert overwerken. Maar niets is minder waar, ik ben zelden in winkels zo goed geholpen zoals hier. Sterker nog, ik mocht zelfs met mijn schoenen de straat op om ze te proberen! Er is op Google geen mogelijkheid om 10 sterren te geven anders had ik dit zeker gedaan!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid