facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor HEMA

"Bij HEMA Maxis Muiden maken we het dagelijks leven leuker, makkelijker en beter. Omdat HEMA meer dan 550 winkels door heel Nederland heeft, is er altijd een winkel in de buurt voor bijvoorbeeld baby- en kinderkleding, cosmetica of beddengoed. We maken kwaliteit en design beschikbaar voor iedereen. HEMA maakt alle producten zelf en dat zie je overal in terug. In onze sokken en ons ondergoed, maar ook in onze schoolspullen en kantoorartikelen. Daarnaast werken wij hard om duurzaamheid toegankelijk te maken. Al onze thee, koffie en chocolade draagt het Rainforest Alliance keurmerk of het Fairtrade keurmerk. Voor kleding en textiel zoals truien en handdoeken gebruiken we alleen duurzaam katoen. Echt HEMA."
Adres: Pampusweg 4, 1398 PT Muiden
Telefoonnummer: 31294457204
Stad: Muiden
Route: Pampusweg 4
Postcode: 1398 PT



op zoek naar gerelateerd: Action MAXIS openingstijden, Maxis Muiden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
HEMA HEMA 120 meter Hema. wat een uitstraling, na maanden Corona maatregelen gaat de Hema zijn restaurant...
Albert Heijn XL Maxis Muiden Albert Heijn XL Maxis Muiden 151 meter Grote winkel. Maar... als je als manager besluit om iemand achter de service balie te...
Recensies
Hema. wat een uitstraling, na maanden Corona maatregelen gaat de Hema zijn restaurant verbouwen. De stoelen staan al aan de kant en Hema noemt het take away. Nou als je je klanten weg wil jagen lukt dat zo prima. En eh een Corona teststraat is gezelliger. Bah Hema schaam je dit kost je veel succes omzet en klanten. Ook na ruim 3 weken vakantie is er nog geen enkele activiteit. Goh Hema waar doe je dit toch van? Twee weken later blijkt er niet veel veranderd alleen het briefje op het rolluik is veranderd. Ondanks de Hema feedback, maar er gebeurt helemaal niets. Inmiddels weer open maar wat een blamage zeg.
Staat gaat 09:00 uur open, het is ook open, maar bij het restaurant hebben ze geen stoelen gezet, dus je kan er niet zitten om wat te eten. Zeer teleurstellend en slecht!
Blonde vrouw bij de cafe heel lui
De schoonmaak bij deze vestiging van Hema mag wel flink beter. Maar de citroen limonade is verrukkelijk.
Hema is een winkel die in mijn ogen een grijs gebied is geworden. Denk dat het concept niet meer van deze tijd en heeft een grote update nodig en dat is wel te merken aan de motivatie van het personeel. De gedrevenheid is op dit moment ver te zoeken. Desalniettemin blijven de taarten en worsten superieur. Hoop dat ze het gaan overleven.
HEMA heeft altijd goede producten. Mooi design, goede prijs-kwaliteit verhouding. Ik kom er graag voor kleine aankopen voor het huishouden en leuke kadootjes. Verder hebben ze erg lekkere koffie in hun restaurant. Het fijne is dat ook een kleine HEMA altijd een breed aanbod heeft.
Middel grote Hema met een eigen cafeetje. Ligt in de centrale hal van Muiden Maxis, paal tegen de XXL Albert Heijn. Ernaast is er gratis WC. Parkeren hier is gratis.
Was vroeger een leuke winkel. Kwaliteit en assortiment holt achteruit. Grote ergernis zijn de lange wachttijden bij de kassa 's. Ik kom er niet meer.
Altijd makkelijk met het zoeken voor kadootjes, make-up, pantykousen maar ook broodjes, beleg en nog meer lekkers...
Gezellig winkelen, hebben van alles wat je ook zoekt, je slaagt hier bijna altijd. Heel vriendelijk personeel, je wordt altijd vriendelijk begroet.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid