facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Albert Heijn XL Maxis Muiden

Albert Heijn XL Maxis Muiden

Info

Welkom bij Albert Heijn XL Maxis Muiden. Wil je meer van ons horen? Meedenken en meepraten? Graag! Like ons en we houden contact..

Geschiedenis

We willen graag op een open, relevante en respectvolle manier met elkaar omgaan, daarom hebben we voor de zekerheid een aantal richtlijnen opgesteld:

Ongepaste- of irrelevante berichten, zoals racistische uitingen, provocerende, beledigende, frauduleuze, misleidende, commerciële of lasterlijke uitspraken worden niet geaccepteerd.

Berichten van bezoekers mogen geen inbreuk maken op intellectueel eigendom van derden en moeten beantwoorden aan de algemene gebruiksvoorwaarden van Facebook.

Berichten op de pagina mogen, in de ruimste zin van het woord, geen grof taalgebruik bevatten.

Berichten die een overtreding vormen van één van bovenstaande richtlijnen zullen worden verwijderd van de pagina. Albert Heijn behoudt zich eveneens het recht voor om de betreffende Facebook gebruiker te weren van deze pagina.

Albert Heijn is geenszins verantwoordelijk voor de inhoud van de informatie, meningen, claims of adviezen die op deze pagina worden gedeeld door fans of hen die deze pagina hebben ‘geliked’

Adres: Pampusweg 13, 1398 PT Muiden
Telefoonnummer: 0294457496
Stad: Muiden
Route: Pampusweg 13
Postcode: 1398 PT


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 21:00
Woensdag: 08:00 - 21:00
Donderdag: 08:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 21:00
Zondag: 00:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: AH Maxis openingstijden, MAXIS openingstijden zondag, Lidl maxis openingstijden, HEMA Maxis Muiden openingstijden, Albert Heijn Weesp, Openingstijden Maxis hemelvaart, Openingstijden Muiden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
HEMA HEMA 40 meter Hema. wat een uitstraling, na maanden Corona maatregelen gaat de Hema zijn restaurant...
Maxis Muiden Maxis Muiden 88 meter Vooral praktisch ok: grote supermarkten, kruitvat/etos/blokker/Hema allemaal bij elka...
HEMA HEMA 151 meter Hema. wat een uitstraling, na maanden Corona maatregelen gaat de Hema zijn restaurant...
Recensies
Grote winkel. Maar... als je als manager besluit om iemand achter de service balie te zetten die dat nog nooit gedaan heeft , zorg je dat je komt helpen als het nodig is. Laat je collega niet zo zwemmen! Slecht management dus.
Toch gek. Het is een XL filiaal maar de brood afdeling is niet in verhouding. Tot op heden nog nooit een pecan of cinnamon broodje kunnen scoren. Service medewerker ging vandaag over de scheef toen ik de bon vroeg. “Bon heeft u toch niks aan” was haar antwoord. #KanEchtNiet
Voor zo een grote winkel weinig vlees tyd niet geweest verbouwd maar het is er niet beter op geworden
wel een fijne ruime winkel , alleen klantvriendelijk aan de telefoon zijn ze echter absoluut niet. vraagje of ze een plant hebben die helaas bij de andere ah op was kreeg ik een harde '' Nee, en was dat alles? '' , heel geïrriteerd klonk hij, en heb niet eens even gekeken. Heel jammer weer dat ze iemand hebben aangenomen die zijn werk niet leuk vind.
Lekker vegetarisch smeer paté leuke dushi met haar gesprek met het vrouwtje van 102 duur niet lang hoor
Wij doen al heel lang onze boodschappen hier, helaas is deze AH niet de beste in zijn soort. XL staat voor de oppervlakte, niet voor de variatie in keuze, tenminste niet op elk gebied. Groente en fruit niet van top kwaliteit: of verpieterd of zo onrijp dat het ook nooit meer rijp wordt. Laatste maanden valt op dat de winkel slecht wordt bevoorraad. Het is dat het een makkelijk toegankelijk gebied is met gratis parkeren en meer winkels in de buurt, anders zou ik hier niet meer komen.
Zeer groot assortiment is recent vernieuwd en heeft sinds dien een duidelijke lay-out. Erg overzichtelijk voor een grote ah zoals deze. Er lopen genoeg medewerkers rond dus je hebt gelukkig zo iemand om wat aan te vragen mocht je het juiste product niet kunnen vinden.
Woensdag ochtend en allemaal lege schappen bij de groenteafdeling. Heleboel normale producten zijn er voor de zoveelste x niet. Ging er altijd heen omdat het zo groot en uitgebreid is maar moet nu alsnog ergens anders boodschappen halen.
Prima AH, groot en veel producten te krijgen.
AH XL is een grote supermarkt. Deze supermarkt heeft altijd alle producten. Gratis parkeren is een grote plus punt van deze AH.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid