facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hema Budel

"Bij HEMA Budel maken we het dagelijks leven leuker, makkelijker en beter. Omdat HEMA meer dan 550 winkels door heel Nederland heeft, is er altijd een winkel in de buurt voor bijvoorbeeld baby- en kinderkleding, cosmetica of beddengoed. We maken kwaliteit en design beschikbaar voor iedereen. HEMA maakt alle producten zelf en dat zie je overal in terug. In onze sokken en ons ondergoed, maar ook in onze schoolspullen en kantoorartikelen. Daarnaast werken wij hard om duurzaamheid toegankelijk te maken. Al onze thee, koffie en chocolade draagt het Rainforest Alliance keurmerk of het Fairtrade keurmerk. Voor kleding en textiel zoals truien en handdoeken gebruiken we alleen duurzaam katoen. Echt HEMA."
Adres: Markt 14, 6021CE Budel
Telefoonnummer: +31495493975
Stad: Budel
Route: Markt 14
Postcode: 6021CE


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Openingstijden Hema Budel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Albert Heijn Budel Albert Heijn Budel 232 meter Lege schappen, geen personeel, 6 wachtenden voor de kassa. Fout bij het prijzen, weer...
Cranenbroeck Cranenbroeck 2 km Voor het eerst deze enorme leuke zaak bezocht. Met lege handen ga je niet naar huis,z...
Recensies
Kreeg in het restaurant een stukje gebak wat niet in de koeling had gestaan. Gelukkig ben ik er niet ziek van geworden, maar... nooit meer! Ook erg onvriendelijk geholpen bij het ophalen van online besteld gebak. Jammer!
Natuurlijk ga je naar de Hema voor de beroemde worst… beetje jammer dat ik nu een aantal keren later in de middag, tussen 15u en 17u, Áltijd te horen krijg dat de warme worst op is of er een krijg die al zo lang onder een lamp ligt dat je er bijna een ruit mee in kan gooien.
Prima winkel. Bekend van de rookworsten en tompousen. Prima kinderkleding beschikbaar en veel meer.
Fijne winkel , vriendelijk . Maar de cafetaria is vies en de tafels worden niet schoon gemaakt. Van de vloer kan je eten en dan heb je goed gegeten .
Lekker op je gemak ontbijten voor maar 2 euro
Kreeg meer korting dan dat ik had verwacht. Stond niet aangegeven maar kreeg het toch. B.v. bij 3 washandjes kreeg je het vierde cadeau en die werd netjes naar de kassa gebracht. Klantvriendelijk.
Heel vies toilet, luieremmer helemaal vol en sterk ruikend . Geen zeep om je handen te wassen. Dit speelt al geruime tijd ondanks dat ik dit vaker aangekaard heb.
Fijne HEMA. Zit in een mooi geboüw midden in het dorp met parkeerplek om de hoek. Ondanks dat het een kleinere HEMA is hebben ze er ook een fijne koffiehoek waar ze een klein assortiment HEMA lekkers verkopen. Het is er altijd druk. Prima kwaliteit.
Op zich prima winkel. Helaas zijn niet alle maten van de basiskleding verkrijgbaar. Daarom eerst online bestellen en in winkel afhalen is wijsheid. Grijp je ook niet mis.
Na 35 jaar weer voor nieuwe gordijnen van Hema gekozen. Prima service en mooie gordijnen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid