facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cranenbroeck

Adres: Randweg-Zuid 8, 6021 PW Budel
Telefoonnummer: +31495491455
Stad: Budel
Route: Randweg-Zuid 8
Postcode: 6021 PW



op zoek naar gerelateerd: Cranenbroek Budel tuinmeubelen, Cranenbroek Budel afspraak maken, Van Cranenbroek België, Van Cranenbroek tuinmeubelen folder, Van Cranenbroek folder, Cranenbroek koopzondag, Van Cranenbroek aanbod, Van Cranenbroek folder België
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kruidvat NL Kruidvat NL 2 km Met ruim 1.100 winkels en meer dan 15.000 medewerkers is Kruidvat marktleider in de H...
Hema Budel Hema Budel 2 km Kreeg in het restaurant een stukje gebak wat niet in de koeling had gestaan. Gelukkig...
Recensies
Voor het eerst deze enorme leuke zaak bezocht. Met lege handen ga je niet naar huis,zoveel te koop en zeer betaalbaar! Aanrader dus!
Groot assortiment met leuke goedkope hebbedingetjes, maar erg jammer dat ze geen geld terug geven als je iets terugbrengt. Je krijgt een tegoedbon. Dat is niet fijn.
Matige kwaliteit van de producten. Zoals zo vaak goedkoop = duurkoop.
Goede werkkleding, overige kleding is minder netjes gezegd. Verder is het een soort Action, ook daar zijn mensen liefhebber van.
Je vindt hier erg veel en het lijkt steeds groter te worden. Kwaliteit kost geld en daarvoor moet je er niet altijd zijn.
Leuk om een namiddag door te brengen.Je kan er werkelijk bijna alles krijgen en aan een goede prijs! Vriendelijk en behulpzaam personeel!
Zeer goed dat ze 2 zakken hypoallergeen hondenvoer apart hebben gehouden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid