facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor HEL Shooter

HEL Shooter

Info

H.E.L. is waar gaming in real-life wordt beleefd. Immersive combat gaming experience. Get lost in H.E.L., oftewel Het Echte Leven.

Geschiedenis

Voelen dat je leeft

Een unieke real-life gaming beleving. H.E.L. Shooter neemt de positieve gevoelens van verbondenheid zoals die ervaren wordt in een echt special forces team als uitgangspunt. In H.E.L. wordt jouw team maximaal uitgedaagd, getest en onder druk gezet. Alles om je te dwingen om samen te werken en tot de beste oplossing te komen. Je kunt niet op pauze drukken, je moet handelen, NU!

Ultieme teambuilding

H.E.L Shooter is een beleving waarin de tactische kant van gaming met actie elementen gecombineerd wordt. Het draait niet alleen om schieten, maar veel meer om samenwerken. Samen met een team tot slimme oplossingen komen.

Het concept bestaat uit een aantal key-elements: verhaallijn, wapens & gear, role-players en decor.

In complete special forces uitrusting ga je straks met je team een gigantische decorruimte in die volledig is afgestemd op de verhaallijn. Je weet niet wat je te wachten staat, alleen wat je opdracht is... je wapen is je beste vriend. Tactische problemen oplossen, echte acteurs als rolspelers, een meeslepende verhaallijn met meerdere levels, adrenaline en teamwork wachten op je.

You are my last resort...

Ga een wereld in van intriges, bedrog en verraad. Jij bent onderdeel van een elite special forces team, ingezet door de overheid als laatste redmiddel. Een totale lockdown van het pand, niemand komt er meer in of uit. Alleen jouw team wordt naar binnen gestuurd. Kies je teamgenoten, kies je tactieken, gear-up en hoop voor het beste.

Jouw missie: kill or capture Max

Get lost in H.E.L.

In H.E.L. ga je een alternatieve wereld in. Het decor is volledig afgestemd op de verhaallijn.

En onderweg kom je role-players tegen. Dit zijn echte acteurs die jou en je team van je opdracht willen afhouden, of je juist kunnen helpen om verder te komen. Je staat plotseling oog in oog met een echt persoon, wat doe jij? Er is geen pauze knop, je moet handelen.

H.E.L. besteedt heel veel aandacht aan de details. Want wij geloven dat alles afgestemd moet zijn om jou de ultieme spelervaring te bieden. Dit is een immersive combat gaming experience.



"H.E.L. Shooter is de enige beleving in Nederland waarin jij het als arrestatieteam opneemt tegen een criminele bende. In deze 2 uur durende adrenaline achtbaan strijd je met jouw team tegen speciaal getrainde acteurs in een bloedstollend spelontwerp. Dit is Escape Room meets Airsoft."
Adres: Watermolenlaan 4, 3447GT Woerden
Telefoonnummer: 0611808249
Stad: Woerden
Route: Watermolenlaan 4
Postcode: 3447GT



op zoek naar gerelateerd: hel shooter facebook, hel shooter adres, hel shooter prijs, hoe lang duurt hel shooter, hel shooter kleding, hel shooter youtube, hel shooter review, hel shooter duur
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bank of HEL Bank of HEL 4 meter Ik heb zowel de escape room van The Recruits als de Real Life Game Evasion gespeeld. ...
Nieuw Hart Nieuw Hart 572 meter Nieuw Hart is een interkerkelijke missionaire organisatie die zich richt op de opdrac...
Recensies
Hoe zal ik hel shooter omschrijven.....het is onbeschrijfelijk. Je moet het gewoon ervaren. Je zal een unieke ervaring rijker zijn. De wapens zijn replicas maar niet van echt te onderscheiden. Ze voelen ook zo zwaar aan. Als je geraakt wordt dan doet het echt pijn. Je wilt dus niet geraakt worden en dat maakt het spannend.
Echt een intense belevenis! Onwijs gaaf gedaan. Leuk opgezet en geen moment moeite met inleving gehad. Leuk begeleid en met het gebruik van de replica voor je gevoel net echt. Wat een spektakel!
Onvergetelijke ervaring! Strak van de adrenaline in volle bepakking met realistische airsoft wapens moet je als onderdeel van een AT team meerdere verdiepingen veilig stellen. Zeker een aanrader
Beste ervaring ooit. Vol actie, spanning en sensatie. Ik kan dit niet genoeg aanbevelen! Onze groep kan niet wachten op het volgende deel en wij zullen zeker terugkomen. Wat betreft de negatieve reviews die sommige mensen hebben ervaren, ik kan me daar niet in terugvinden. De kleding was schoon, de acteurs speelden leuk mee en waren verre van passief. Joël onze comms officer heeft goed en duidelijk uitgelegd hoe we met de replica's om moesten gaan en zolang iedereen dat naleeft is de kans op ongelukken nihil. Namens mijn groep en mij, ontzettend bedankt voor deze toffe ervaring!
Erg vette ervaring! Je krijgt een duidelijke briefing wat er van je verwacht wordt en een korte cursus "hoe om te gaan met wapens" daarna ga je het gebouw in om het verhaal te spelen. Deze ervaring is niet voor mensen die niet tegen een stootje kunnen. Naderhand allemaal bezweet napraten over de missie en hoe deze een volgende keer strakker kan. Personeel erg vriendelijk, wij komen zeker nog eens terug.
Super vette ervaring, die je inderdaad niet snel zult vergeten. Iedereen aan te raden. Leuk voor met vrienden maar ook als teambuilding, kan ik me voorstellen. De pijn is echt je komt er snel achter waarvan iedereen gemaakt is. Ik heb globaal de andere opmerkingen wat gelezen, en kan mij op de punten van hygiëne, veiligheid, tijd en passieve acteurs niet vinden. We zijn voorzien van schone kleding en uitrusting. Je wordt inderdaad lang ingeleid, maar het spel van een uur voelt veel langer. Daarnaast kom je regelmatig in een hinderlaag terecht, dus is het wel begrijpelijk dat de acteurs niet te veel van plaats veranderen. Absoluut genoeg actie. Tenslotte vond ik de begeleiding en service erg vriendelijk. Kortom, allemaal heel goed in elkaar gezet. Persoonlijk hoop ik dat er binnenkort weer een nieuw complot ontworpen wordt, zodat ik weer opnieuw mee kan doen.
Als bedrijfstuitje hebben wij gebruik gemaakt van alle faciliteiten. Wij hebben eerst een brainstorm sessie gehad en vervolgens werd de groep opgesplitst. Een groep ging de escape room doen en de andere groep HEL shooter. Alles was goed geregeld. Leuke locatie, vriendelijk personeel met veel mooie verhalen uit de praktijk! Het was een super leuke ervaring die gelukkig nog uniek is!
Toffe game om te spelen op een vrijgezellenfeest. Coole setting en je kan je goed inleven in het gestelde scenario. Wel een beetje jammer dat er zo spannend wordt gedaan over de balletjesgeweren, dat is helaas de wetgeving natuurlijk. Maar doen alsof het bijna dodelijk kan aflopen als je niet oplet is ook wel een beetje / te / overdreven. Al met al natuurlijk wel veiligheid voor alles. Better safe than sorry! Dus zeker een aanrader!
Wat een fantastische ervaring! Vooraf eerst een duidelijke veiligheids briefing en daarna hebben we wat schiet oefeningen en tactische oefeningen. Dan begint de missie en de adrenaline giert door je lijf. Zodra de eerste vuurgevechten beginnen ben je alleen nog maar met de missie bezig. Goede elementen, beetje puzzelen, erg goed opgezet. Zeker voor herhaling vatbaar!
Het is meer een escape room met geweren dan een airsoft event. + positief - Professionele organisatie. - De vibe en uitleg - Locatie - Spannend - negatief - je mag met niet te veel man zijn 5 is ideaal. wij hebben dit met 8 gedaan - lunch of eten is niet waard voor zijn geld. 12,5€ voor 2 belegde picolo's - voor mensen die into airsoft zijn is dit tegen je natuur hoe je bepaalde zaken doet. we moesten vaak met zen allen in de kamer gaan staan wat niet logisch is maar dit is natuurlijk nodig zodat de acteurs zich kunnen verplaatsen voor het spel. Algemeen we vonden het een toffe ervaring maar gaan dit niet nogmaals doen. Voornamelijk omdat het 2 u enkel rijden is voor ons.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid