facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bank of HEL

Bank of HEL

Info

Escape Room Woerden - Break-in beleving



"Escape room in Woerden, Utrecht.Bij onze games is fun gegarandeerd en ze zijn zeer toegankelijk voor een breed publiek. Dus ook zeker geschikt als je nog nooit een escape room of real life game hebt gespeeld!Meerdere belevingen met o.a. de cross-over tussen real life games en escape rooms "The Recruits" waarin je zelf je speelstijl kiest!Gezinsversie "Jonge Rekruten" tevens geschikt voor kinderfeestjes. Al toegankelijk vanaf 8 jaar.De buiten game "track & trace". Achtervolg onze acteur in de binnenstad met je team en win van je vrienden!In onze nacht game "evasion" ontwijk je onze hunters terwijl je kisten opspoort in een natuurgebied.Mail: [email protected]"
Adres: Watermolenlaan 4, 3447GT Woerden
Telefoonnummer: 0644604440
Stad: Woerden
Route: Watermolenlaan 4
Postcode: 3447GT


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 22:00
Dinsdag: 10:00 - 22:00
Woensdag: 10:00 - 22:00
Donderdag: 10:00 - 22:00
Vrijdag: 10:00 - 22:00
Zaterdag: 10:00 - 22:00
Zondag: 10:00 - 22:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
HEL Shooter HEL Shooter 4 meter Hoe zal ik hel shooter omschrijven.....het is onbeschrijfelijk. Je moet het gewoon er...
The Recruits The Recruits 12 meter Geweldige leuke ervaring met het team om deze real life escape te spelen. Spannend, m...
Nieuw Hart Nieuw Hart 572 meter Nieuw Hart is een interkerkelijke missionaire organisatie die zich richt op de opdrac...
Gascape - Escape Room Woerden Gascape - Escape Room Woerden 1 km Echt een leuke escape room! Absolute aanrader. Ook leuk als bedrijfsuitje. Centraal g...
Recensies
Ik heb zowel de escape room van The Recruits als de Real Life Game Evasion gespeeld. Het zijn verrassende concepten en beide ervaringen zorgen voor spanning en plezier. Aanraders!
Samen met onze zoon 10 de Escaperoom 'Jonge Rekruten' gedaan. Echt een aanrader. Heel goed doordacht en mooi gemaakt. De Escaperoom is leuk en uitdagend voor zowel de jongeren als de ouderen tegelijk. Hét ideale gezinsuitje als je van een uitdaging houdt, want je moet goed samenwerken. Top begeleiding ter plaatse, maakte de ervaring nóg leuker.
Enorm leuke escape room. Het begint direct, waarbij de toon goed wordt gezet. Dit zorgt voor een leuke spanning, wat in de escape room zijn climax bereikt door bepaalde evenementen. Daarnaast heel aardig personeel waarmee we na afloop gezellig hebben gesproken en met name gelachen over hoe de escaperoom ervaring was. Helaas hadden we hem niet gehaald, maar dat maakte de avond er niet minder leuk om! Tevens erg fijn dat ze flexibel waren met betrekking tot de starttijd, waardoor we niet om 19:00, maar om 20:00 konden beginnen. Deze wijziging kon zelfs op de ochtend van de reservering plaatsvinden, dus dat was erg fijn en dank ik de host enorm voor.
Onze zoon van 10 heeft hier zijn partijtje gevierd. De beleving begon al buiten, we hadden ze niets verteld over wat we gingen doen en als je dan via een ongebruikelijke ingang een gebouw binnengaat waar bijna niemand is, is dat al erg spannend. Eenmaal binnen kregen ze een duidelijke uitleg. De jongens vroegen zich zelfs af of het gespeeld was of dat het misschien ook wel een beetje echt was. Toen ze de escaperoom echt in gingen werd het pas echt spannend, ze waren fanatiek aan het puzzelen en uiteraard was het ook een beetje chaotisch tot ze begrepen dat je toch het beste samen kunt werken. Toen het spel uitgespeeld was kwamen ze vol enthousiasme naar buiten. Ze vonden het super spannend, maar vooral heel erg leuk. Aan het einde volgde nog een debriefing en kregen ze een mooie oorkonde mee waar ze erg trots op waren. Toen de jongens eenmaal thuis waren kregen we van de ouders nog berichten dat ze het zo leuk hadden gevonden en dat ze uitgebreid aan het vertellen waren wat ze allemaal beleefd hadden. We kregen na afloop van een paar jongens zelfs te horen dat dit het leukste feestje was waar ze ooit geweest waren. Echt een aanrader dus! Bedankt voor een geweldige middag!
Hebben tweede paasdag de escape room gedaan. De toon werd al gezet toen we binnen kwamen. Want wij waren even vergeten dat het spel gelijk begon bij binnen komst. Maar dat maakte wel dat je gelijk alert moest zijn. Verder in het spel bleef je echt een mooie ervaring. Je word meegezogen in het spel. En de uitdagingen zijn super. Echt een aanrader. Om een keer te doen. Want niet gedaan is echt een gemis Wij hebben hem gehaald met hort en stoten maar wat een belevenis. Die ik niet had willen missen. bende van ellende.
Ja was echt een super uitje! Eerst denk je nog een strategie te kunnen volgen, daarna wordt het complete chaos. Je rent als een malle door het dorp heen haha. Zou denk ik ook nog grappig zijn als je de schuilplaats of geheime missie van de spion moet achterhalen als extraatje. We hebben ieder geval erg genoten.
Deze variant Track & Trace was ietwat teleurstellend. We hadden wat meer spelvarianten verwacht bij het verzamelen van de pakketjes en wat meer interactie met de acteur. Deze liep rustig zijn route en we zijn niet geïdentificeerd, terwijl bij navraag na het spel hij direct aangaf ons al direct in de gaten te hebben. Weinig spel en enthousiasme hierin gelegd. Daarbij werden we op locatie weinig gastvrij ontvangen, de bar was onbemand en bij het afscheid nemen werd er vanuit ergens achterin een ruimte gedag geroepen, nadat wij riepen dat we weggingen. Geen enthousiasme bij medewerkers hieromtrent, wij zijn een dagje uit en willen vermaakt worden, het voelde als makkelijk en snel 150,00 verdiend voor de escaperoom.
Een heel leuke en uitdagende Escaperoom met leuke puzzels die opgelost moeten worden. Je waant je voor even als spion, super toffe ervaring! Het personeel is ook heel vriendelijk. Een aanrader!
Leuke en spannende escape room. Het is niet een escape room met de meeste en de moeilijkste puzzels, maar het verhaal en de beleving maakt het plaatje compleet! Leuk dat er een interactie is met 'een omstander' waardoor het levendig aanvoelt. Er zijn twee rollen - een rol waarbij je met de omstander een interactie hebt, en een rol waarbij je juist de interactie uit de weg moet. Wij hebben 90 minuten lang lol gehad waarbij het oplossen van de puzzels en het verhaal een leuke afwisseling met elkaar had
De uitleg van de Escape Room had beter gekund, zodat we meer uit het spel hadden kunnen halen. Daarnaast was het extreem koud in het gebouw, zelfs met onze jassen de hele tijd aan. Hierdoor ben je ook minder enthousiast om het spel te spelen. We moesten door een kruipruimte kruipen om bij een volgende kamer te komen. Voor ons geen probleem, maar ik kan me voorstellen dat wanneer je claustrofobisch bent, je dit niet fijn vindt. Hier staat niets over op de website vermeldt. Verder is de escape room gedateerd en aan vervanging toe.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid