facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hekkert Ford Heerlen

Hekkert Ford Heerlen
Adres: Breukerweg 201, 6412 ZK Heerlen, Nederland
Telefoonnummer: 045 523 2030
Staat: Limburg
District: Heerlen
Stad: Heerlen
Route: Breukerweg
Huisnummer: 201
Postcode: 6412 ZK


Openingstijden

maandag: 08:15–18:00
dinsdag: 08:15–18:00
woensdag: 08:15–18:00
donderdag: 08:15–18:00
vrijdag: 08:15–18:00
zaterdag: 10:00–17:00
zondag: Gesloten

Recensies
Ik kan de negatieve reviews niet geloven, ben al meer dan 28jr klant hier Ford Heerlen en nog nooit slecht behandeld.nZeldzame onderdelen? Ze zoeken heel Europa af. Onderdeel beschadigd geleverd of toch niet leverbaar? Het wordt netjes geregeld.nVorige week nog voor een APK geweest en wederom uiterst tevreden geholpen.nBedankt voor de cappuccino en tot gauw weer!
Zaterdags naar een mooie Ford Transit gaan kijken bij Ford Hekkert Heerlen.nAangegeven dat ik interesse had, maar de auto had wat schade. Gevraagd om na te vragen wat de schade herstellen mij zou gaan kosten.nBetreffende heer was op dat moment niet aanwezig. Maar men zou hem mij dezelfde dag nog laten terugbellen.nTevens waren er al foto's gemaakt van mijn eigen auto, om mij zo een passend aanbod te kunnen doen voor mijn huidige auto.nIn de middag werd ik teruggebeld en besproken dat hij een prijsopgave zou laten maken voor het spuiten van de beschadigde plekken.nMen zou mij dan meteen terugbellen als ze een prijs hadden gekregen.nHierbij heb ik nog gezegd, hou de auto voor mij vast want ik heb echt serieuze interesse. Geen probleem werd er gezegd.nPaar dagen later nog steeds geen reactie.nHeb ik een mailtje gestuurd, waarop ik meteen teruggebeld werd.nMet als reactie.. Sorry maar een andere collega heeft de auto aan iemand anders verkocht.nIk kon dit echt niet geloven!?nWat een onprofessioneel voorkomen. Ik vind dit ongelooflijk en niet kunnen. Zeker niet voor een merk dealer zoals Ford. Schandalig!!!!nDus mensen bedenk je goed als je hier een auto wilt kopen... beter met een grote boog eromheen rijden.
Ik kon op het gewenste moment een afspraak inplannen voor onderhoud, apk en banden wissel. Auto stond netjes op tijd klaar. Fijne communicatie! Je voelt je als klant altijd zeer welkom! Topteam!
Waardeloos, ga hier niet naartoe!! Ik heb nog nooit een review geschreven, maar deze moet ik gewoon schrijven om toekomstige klanten van Ford Hekkert Garage Heerlen te waarschuwen. Wat een enorm slechte service! Eerst koop je een auto, waarbij de accessoires er niet allemaal op zitten terwijl dit wel bij de verkoopbrochure was aangegeven. Twee jaar later wil je een afspraak plannen voor apk en onderhoud. En stel ik een vraag of ik een grote of kleine beurt nodig heb bij mijn km stand en wat dit gaat kosten. Dat konden ze niet zeggen, dan moest ik maar een prijsopgaaf per mail aanvragen of met de auto langskomen, zodat de monteurs eerst konden kijken wat er nodig is en wat dat dan gaat kosten. Je hebt toch wel als autogarage een idee bij hoeveel km je een kleine of grote beurt nodig hebt en is hier dan geen ongeveer prijs voor te noemen?nnDaar kreeg ik geen antwoord op. Toen wilde ik een afspraak plannen voor de apk. De onvriendelijke meneer aan de telefoon gaf aan dat ze alleen vaste tijden hanteren om 08.15 of 13 uur. Toen ik vroeg of dit ook een kwartier of halfuur later kan ik moet mijn kinderen van school halen en brengen, was dat totaal niet mogelijk. Nee mevrouw u moet op tijd zijn, alleen deze tijdstippen zijn mogelijk, een kwartier later gaat niet.nnSorry, maar zo laat ik me niet behandelen.nnOnwijs onvriendelijk personeel. Het was duidelijk dat deze meneer mij niet wilde helpen.nnDenk twee keer na voor je naar Hekkert Ford garage je auto laat brengen voor een beurt of apk. Ik zoek wel een andere garage.
Vorige week netjes een afspraak ingepland voor proefrijden auto. Deze werd nagebeld door medewerkster. Konden niet beloven dat auto er op vrijdag nog zou zijn maar ze zouden op woensdag laten weten of proefrit door kon gaan. Op donderdag zelf maar eens gebeld, krijg ik zelfde medewerkster weer aan lijn: Ja ja, was druk geweest 100x sorry maar we konden op vrijdag proefrit maken. We komen op afgesproken tijd in garage te Heerlen aan, geen auto wat klaar stond maar er stond ook geen afspraak voor ons ingepland.nAls we het over een 1e indruk hebben die je ook maar 1 keer kan maken dan valt er bij Hekkert nog één en ander te leren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid