facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Heike's Vitamine M

Heike's Vitamine M

Info

Massagepraktijk voor Klassieke en Energetische Massage, Stoelmassage en Reiki. Voor meer informatie kijk op www.heikesvitaminem.nl

Adres: Toterfout 20, 5507RE Veldhoven
Telefoonnummer: 0654654191
Stad: Veldhoven
Route: Toterfout 20
Postcode: 5507RE


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 19:00
Dinsdag: 10:00 - 22:00
Woensdag: 10:00 - 19:00
Donderdag: 10:00 - 22:00
Vrijdag: 10:00 - 19:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Adore Beauté Adore Beauté 136 meter Schoonheidssalon & Spray tanning
1979 1979 3 km Massage kan heerlijk ontspannend zijn, voor als je veel met je lichaam werkt, in de b...
Babypraktijk Ilse Babypraktijk Ilse 3 km Ilse is een erg vriendelijke dame en heeft al jaren ervaring met baby’s in haar prakt...
Purity Skin Care Schoonheidssalon Purity Skin Care Schoonheidssalon 5 km Fijne salon! Patricia is heel vakkundig! Werkt met topproducten!
Recensies
Ik ben hier 7 jaar geleden komen wonen en op zoek gegaan naar een goede massagepraktijk. Als eerste een afspraak bij Heike gemaakt en nooit meer weggegaan. Zowel de klassieke als energetische massage uitgeprobeerd, allebei heerlijk ontspannend, maar wel verschillend. Heike is een goede en professionele masseur en een gezellig en vertrouwd persoon.
Vanmiddag een verrukkelijk massage gehad van de vriendelijke en gastvrije Heike. Ik heb meerdere massage’s mogen ervaren, maar niet zoals hier: oprecht subliem! Met voelbaar volle aandacht en ‘op maat’ naar behoefte heb ik een heerlijke ontspannen ervaring gehad! Mijn volgende afspraak staat al gepland, een echte aanrader!!!
Goed begin van de vakantie dankzij Heike’s massage. Nek is weer goed los. Aardig mens en goede ontspannende massage. Aanrader!
Ik kom al jaren bij Heike: ze geeft heerlijk ontspannende massages! Dat ik elke keer terug ga zegt genoeg!.
Heike is een heel fijn persoon. Neemt de tijd voor je en geeft een massage afgestemd op je wensen, klassiek of energetisch. Een absolute aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid