facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Babypraktijk Ilse

Babypraktijk Ilse

Info

Babypraktijk Ilse verzorgt in Veldhoven Cursussen babymassage workshops babytaal en in Zwembad Beekdal in Vessem baby-peuterzwemlessen.

Geschiedenis

Babypraktijk Ilse verzorgt in Veldhoven Cursussen babymassage workshops babytaal en in Zwembad Beekdal in Vessem baby-peuterzwemlessen. Tevens is Babypraktijk Ilse inzetbaar voor trainingen aan professionals.



"Bij Babypraktijk Ilse kunnen jij en je kleintje terecht voor cursussen en workshops m.b.t. babspa sessies, babytaal en babymassage. Geniet samen met je kindje van het contact en leer je baby beter begrijpen. Laat je kleintje genieten van een babyspa, massage en bouw een bijzondere band op met je baby. Kijk voor meer informatie op onze website of neem contact op."
Adres: Piet van de Lindenstraat 14, 5504 CA Veldhoven
Telefoonnummer: 06-13806345
Stad: Veldhoven
Route: Piet van de Lindenstraat 14
Postcode: 5504 CA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
1979 1979 1 km Massage kan heerlijk ontspannend zijn, voor als je veel met je lichaam werkt, in de b...
Purity Skin Care Schoonheidssalon Purity Skin Care Schoonheidssalon 2 km Fijne salon! Patricia is heel vakkundig! Werkt met topproducten!
Heike's Vitamine M Heike's Vitamine M 3 km Ik ben hier 7 jaar geleden komen wonen en op zoek gegaan naar een goede massageprakti...
Adore Beauté Adore Beauté 4 km Schoonheidssalon & Spray tanning
Recensies
Ilse is een erg vriendelijke dame en heeft al jaren ervaring met baby’s in haar praktijk. Ik ben begonnen met de babymassage bij Ilse en heb hier een fijne tijd gehad met veel handige tips en advies tijdens de lessen. Om ons eerste kindje beter te begrijpen hebben mijn partner en ik ook de workshop Babytaal bij Ilse gehad. Hier hebben wij veel aan gehad en mijn partner en ik zijn Ilse erg dankbaar voor alle tips die ze ons meegegeven heeft. Ik zou iedere ouder van een pasgeboren baby zeker aanraden om de Babymassage en workshop Babytaal bij Ilse te volgen
Hele fijne cursus babymassage gevolgd bij Ilse. Ze nam heerlijk de tijd en hield de behoeftes van de baby goed in de gaten. Ook veel praktische tips gekregen waar ik echt wat aan had. Een echte aanrader!
We werden heel fijn ontvangen door Ilse. Er werd voor koffie en thee gezorgd en we konden ons zoontje rustig aankleden om te gaan floaten. Tijdens het floaten heeft Ilse alle aandacht voor het kindje en stelt ze ons zoontje erg op zijn gemak. Niets gaat overhaast. De massage was ook erg prettig en heel goed te volgen voor ons als ouders. We hebben het heel fijn ervaren!
Babyspa + massage geboekt voor onze zoontje Matine. We werden heel warm, vriendelijk omarmd met koffie en thee. Een erge leuke gehele beleving, het is zoveel meer dan alleen heerlijk bubbelen. IIse is erg kundig zorgzaam en met goede nodige uitleg neemt ze je mee in de belevingswereld van je kleine
In een woord: geweldig! We zijn met onze baby hier geweest om te floaten met baby massage en we hebben de cursus babytaal gehad. Super vriendelijk en goede uitleg, zeker een aanraden en wij gaan vaker terug!
Ilse heeft veel kennis en ervaring. Nu al gebruik mogen maken van het floaten en de cursus babymassage. Ilse bied dit aan en begeleid hier bij en kijkt echt naar het kindje. Ze ziet of het kindje honger heeft of moe is en speelt hierop in. Ze is erg open en flexibel. Dus als je kindje te moe is om de sessie vol te houden, kijkt ze wat er nog wel mogelijk is zodat je ook waar krijgt voor je geld.
Een hele fijne gecertificeerde babyspa, Ilse wist me enorm op mijn gemak te stellen en onze zoon heeft enorm genoten! Zeker voor herhaling vatbaar.
Wat een leuke ervaring voor onze dochter! Ze heeft echt genoten van de baby jacuzzi en massage van Ilse. Ilse heeft ons super goed begeleid in het hele process en heel duidelijke uitleg gegeven.
Samen met ons zoontje zijn we 5 keer bij de babyspa geweest. Het was fijn om hem zo te zien genieten en te zien relaxen. Bedankt voor alles Ilse!
We hebben bij Ilse de cursus babymassage gedaan. Door samen steeds dezelfde stappen te herhalen, krijg je de massagetechnieken goed onder de knie. Het is echt een leuk uitstapje samen met je kindje! Ilse is directief en geeft ook aan hoe je op de signalen van je kindje moet reageren. Dat was even wennen. Gelukkig wist Ilse ook af en toe een compliment te geven, wat toch fijn is voor het vertrouwen in je eigen kunnen. Toen ik een les miste doordat ik ziek was, kon ik die later inhalen. Heel fijn! Ilse, bedankt en tot ziens.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid