facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Heijblom Makelaardij

Heijblom Makelaardij

Info

Heijblom Makelaardij, het makelaarskantoor van Etten-Leur en omstreken.

Geschiedenis


Welkom bij Heijblom Makelaardij

Over ons

Heijblom makelaardij B.V. is gevestigd te Etten-Leur en is door zijn riante ligging aan de sfeervolle Markt makkelijk herkenbaar en bereikbaar. De vitrine buiten biedt u al een eerste overzicht, maar voor uitgebreide informatie kunt u in onze gastvrije ontvangstruimte rond kijken.

Heijblom makelaardij B.V. is uitgegroeid tot één van de toonaangevende vastgoed specialisten in de regio Etten-Leur, van Breda tot Roosendaal. We zijn als regio makelaars al jarenlang actief in de bestaande woningmarkt, nieuwbouw, bedrijfspanden en taxaties.

Bekijk HIER de virtual tour van ons kantoor (mede mogelijk gemaakt door DEAN Productions).

NVM
Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse vereniging van makelaars NVM. Door dit lidmaatschap kunnen wij u blijvend de garantie bieden dat wij steeds optimaal deskundig blijven. Klik hier voor meer informatie over NVM.

Funda
Heijblom Makelaardij bv is als NVM makelaar volledig partner van Funda, de grootste en meest toonaangevende woning-website van Nederland. Klik hier voor meer informatie over Funda.

VastgoedCert.
VastgoedCert is sinds het afschaffen van de beëdiging door de rechtbanken voor makelaars het belangrijkste instituut dat zich bezig houdt met het registreren van de makelaars en taxateurs. De makelaars - taxateurs van Heijblom makelaardij zijn ingeschreven in dit register. Klik hier voor meer informatie over Vastgoedcert.

NWWI
NWWI, nationaal woningwaarde instituut is een validatie-instelling. Zij verzorgen de validatie van de taxaties welke verzorgd worden voor de hypotheekinstellingen. Klik hier voor meer informatie over NWWI.

Adres: Markt 17, 4875 CB Etten-Leur, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 076 5041500
Stad: Etten-Leur
Route: Markt 17
Postcode: 4875 CB


Openingstijden

Maandag: 08:45 - 17:30
Dinsdag: 08:45 - 17:30
Woensdag: 08:45 - 17:30
Donderdag: 08:45 - 17:30
Vrijdag: 08:45 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 13:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
076 Makelaardij 076 Makelaardij 135 meter 076 Makelaardij wekte vanaf het begin vertrouwen een goede partij te zijn. De deskun...
De Taxateur.nl De Taxateur.nl 135 meter
Makelaar Miranda, Etten-Leur Makelaar Miranda, Etten-Leur 284 meter Zeer goede ervaring! We hebben Miranda als aankoop en verkoop makelaar genomen. Ze he...
Zegers Makelaardij Zegers Makelaardij 326 meter Contact met makelaars Wim en Desiree en de binnendienst van Zegers verliep super. Bij...
Agnes Tomesen Makelaardij Agnes Tomesen Makelaardij 1 km Kijk uit voordat je met dit rancuneuze kantoor in zee gaat. Als je na een gesprek kie...
vanDaan Makelaardij vanDaan Makelaardij 2 km Alleen gekeken naar een huis die ik de buurt was tegen gekomen.
Recensies
De aankoop van ons nieuwe appartement en de verkoop van onze woning zijn gelopen via Heyblom Makelaardij. Dit naar volle tevredenheid. Wij danken daarvoor al het personeel van Heyblom en wensen daar iedereen veel succes.
Zowel de aankoop van onze huidige woning als de verkoop van onze voormalige woning zijn geheel naar wens en tot volle tevredenheid verlopen. Chapeau Heijblom Makelaardij en al uw medewerkers. Een absolute aanrader als u op zoek bent naar een nieuwe woning en/of uw huidige woning wilt verkopen.
Tevreden. Op het moment dat Makelaar Erwin binnenstapte beleefden we veel enthousiasme over ons huis. Erwin zag precies de pluspunten, waar wij ook al die jaren plezier van hebben gehad. Een vraagprijs iets hoger dan de concurrentie bleek een gouden greep. Met een zeer goed bod zijn we snel akkoord gegaan. Wij zijn erg tevreden over Heijblom Makelaardij.
Goede begeleiding gehad van Loek bij de verkoop. Omdat het een speciaal pand was waren er nogal wat zaken waar we extra aan moesten denken. Met de kennis van Loek hierbij is dit allemaal goedgekomen.
Mijn ervaringen zijn heel goed. Gestelde vragen werden snel en correct beantwoord. Heijblom Makelaardij is zeer aan te bevelen.
Na eerst bij verschillende makelaars potentiele woningen te hebben bezocht, besloten we toch eerst ons eigen huis via Heijblom te verkopen omdat we daar het beste gevoel bij hadden. We werden op een prettige manier rondgeleid en we werden goed op de hoogte gehouden van het nieuwe aanbod. Ons eigen huis ging veel sneller dan gedacht. Binnen 1 week waren er al 4 kijkers! Uiteindelijk bij een andere makelaar gekocht, ook prima, maar kleiner kantoor en daardoor minder goed bereikbaar.
Zeer tevreden! Ons nieuwe huis gekocht en ons oude huis verkocht via Heijblom Makelaardij. Bij de waardebepaling met Dhr Storms zeer positieve indruk. Kennis van zaken. Duidelijk en eerlijk advies. Ons huis was snel verkocht! Zowel bij aankoop als verkoop werden we goed op de hoogte gehouden door Dhr van Toren. Contact was goed, korte lijntjes, stonden 24/7 voor ons klaar. Mochten we nog eens een makelaar nodig hebben, gaan we zeker terug naar Heijblom Makelaardij. Voor ons heel duidelijk:"Heijblom heeft 't in huis!"
Afgelopen jaren diverse malen contact gehad met deze makelaar. Eerste en tweede aankoop huis met Frans Heijblom. Verkoop van twee huizen ook via Heijblom laatste huis via Dhr. Storms. Deze stond goed in de onderhandeling en huis binnen 2 weken verkocht. Ook mijn huidige huis nieuwbouw in samenspel gedaan met Dhr. Storms deze kwam met zeer nuttige tips.. was mij eerste nieuwbouw huis dus heb er veel aan gehad.
Dringend advies: koop geen huis via deze makelaar, ze komen toch niets na. Dat geldt ook de malafide aannemers en collega-makelaars die aan hen gelieerd zijn.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid