facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Agnes Tomesen Makelaardij

Agnes Tomesen Makelaardij

Info

Vakkundig. Vertrouwd. Verkocht !

Geschiedenis

Een woning is waarschijnlijk de belangrijkste aankoop van uw leven. En dan bedoelen we niet eens in financieel opzicht, maar om te wonen in dat ene huis dat voor u lijkt gemaakt..... Dat gevoel is niet te evenaren. Bij Agnes Tomesen Makelaardij kennen we dat gevoel als geen ander.

Agnes Tomesen Makelaardij is gericht op alle facetten van de woningmakelaardij.
Onze activiteiten omvatten met name de verkoop, aankoop en taxaties van woningen, zowel in de bestaande als in de nieuwbouwmarkt. Onze zeer actieve werkwijze laat zich het beste omschrijven als een zeer persoonlijke benadering, doeltreffend en gedegen. Onze informele bedrijfscultuur en nononsens werkwijze zijn zonder meer onderscheidend en worden door onze klanten telkens weer gewaardeerd. Ons lidmaatschap van de Nederlandse Verenging van Makelaars (NVM) is eveneens een garantie voor een eerlijk en adequate manier van werken.

Enthousiast team.
Wij werken met een klein, maar zeer gemotiveerd team van medewerksters. Zij geven u deskundige adviezen en zijn uw aanspreekpunt.

Adres: Bredaseweg 53, 4872LA Etten-Leur, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 076-5269973
ln.jidraalekamnesemot@ofni
Stad: Etten-Leur
Route: Bredaseweg 53
Postcode: 4872LA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: koopwoningen van agnes tomesen makelaardij, makelaar etten leur, miranda makelaar, zegers makelaardij, agnes tomesen vacature, 076 makelaardij, heijblom makelaardij, agnes tomesen facebook
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zegers Makelaardij Zegers Makelaardij 904 meter Contact met makelaars Wim en Desiree en de binnendienst van Zegers verliep super. Bij...
Makelaar Miranda, Etten-Leur Makelaar Miranda, Etten-Leur 964 meter Zeer goede ervaring! We hebben Miranda als aankoop en verkoop makelaar genomen. Ze he...
076 Makelaardij 076 Makelaardij 1 km 076 Makelaardij wekte vanaf het begin vertrouwen een goede partij te zijn. De deskun...
Heijblom Makelaardij Heijblom Makelaardij 1 km De aankoop van ons nieuwe appartement en de verkoop van onze woning zijn gelopen via ...
vanDaan Makelaardij vanDaan Makelaardij 1 km Alleen gekeken naar een huis die ik de buurt was tegen gekomen.
Recensies
Kijk uit voordat je met dit rancuneuze kantoor in zee gaat. Als je na een gesprek kiest voor een ander makelaarskantoor verstoren/saboteren ze actief de verkoop op een geraffineerde manier. Ik ben zeker niet de enige die dit overkomen is. Ze zullen het vast prima doen als je wel met ze in zee gaat, kies je voor een ander dan gaan ze je tegenwerken. Beter geef je ze de kans helemaal niet. Er zijn genoeg andere makelaarskantoren in Etten-Leur die wel integer handelen.
Wij zijn zeer tevreden over Agnes en haar team die hebben ons goed geholpen met de verkoop van het huis. Zeker een aanrader mocht je een recht door zee en eerlijke en betrouwbare Makelaar zoeken. Bedankt nog voor de goede zorgen Tomesen team.
Wij zijn fantastisch begeleid in de aankoop van onze nieuwe woning. Toen wij ons droomhuis eenmaal hadden gevonden heeft Tim ons van begin tot eind geholpen om de aankoop te laten slagen. Bedankt!
Betreft verkoop woning moeder. Gemoedelijke informele sfeer. Behulpzaam en goed bereikbaar.
Mijn man en ik zijn zeer tevreden met Agnes makelaardij als aankoopmakelaar. Zeer professioneel zowel de makelaars als de ondersteunende staf. Snelle reactie en terugkoppeling op vragen. Uiteindelijk een huis gevonden buiten het gebied van Agnes makelaardij maar anders hadden we zeker samen met Agnes een huis gevonden en gekocht. Aanrader!
Mijn man en ik zijn ontzettend tevreden. Ons huis is nu verkocht onder voorbehoud. Agnes zelf is een ontzettend warm, betrokken, professioneel én charismatisch persoon.Zij en haar team zijn heel deskundig, slim én betrokken. Precies de kwaliteiten die we zochten in de makelaar.
Goede makelaars, ook als kopende partij is het een fijne manier van omgang. Alle vragen werden duidelijk beantwoord en er was zeker veel expertise aanwezig. Als wij na de aankoop van deze woning ooit nog willen verhuizen dan mogen de makelaars van Agnes Tomesen het huis ook weer verkopen.
De afspraken en communicatie zijn bar slecht, ze zijn niet geschikt voor de verkoop van woningen in de hogere prijsklasse. Hebben geen creativiteit om de woning extra te promoten, dat moesten we zelf aanreiken. Moesten steeds zelf contact opnemen in een traject van bezichtigingen, men belt ook pas 2 weken na een bezichtiging na... Na het intrekken was er gesteggel over de media bestanden, waar we zelf voor betaald hebben, een hele arrogante houding hier in, maar hebben hiervoor NVM ingeschakeld en hun advies opgevolgd, dus is dit goed gekomen, hiervoor hadden we AT makelaardij dus helemaal niet nodig. Kortom een leuke makelaardij voor snelle verkopen in de lagere/middenmoot klasse, dus snel geld verdienen....
Agnes Tomesen Makelaardij is een zeer prettig kantoor. Ze zeggen dat ze anders zijn dan de snelle jongens en dat klopt. Ze zijn doortastend en persoonlijk. Agnes en haar medewerkers luisteren goed en ze hebben plezier in hun werk; dat voel je. De slogan “Vakkundig. Vertrouwd. Verkocht!” maken ze zondermeer waar. Ik vind het prettig zakendoen en beveel ze van harte aan!
Snel en vakkundig geholpen met de taxatie van mijn woning. Volgende keer dat ik een makelaar zoek bel ik zeker weer naar Tomesen makelaardij!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid