facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Heidinga Financieel Advies

Heidinga Financieel Advies

Info

Voor advies over verzekeringen, hypotheken en kredieten bent u bij Heidinga Financieel Advies op het juiste adres!

Geschiedenis

Over Heidinga Financieel Advies

Heidinga Financieel Advies geeft u advies over verzekeringen, hypotheken, financiën. Aangezien ik geen productieverplichting heb naar banken of verzekeraars is mijn advies altijd 100% onafhankelijk! U bent mijn opdrachtgever en niet de verzekeringsmaatschappijen of banken. Het bezoekadres van mijn bedrijf is aan de Koriander 16 te Klazienaveen in het bedrijvenpand ‘De Groenpoort’. Naast mijn bezoeklocatie heb ik een website laten ontwikkelen die voorziet in alle gemakken waarbij het kantoor 24/7 bereikbaar is voor u. U kunt vanaf de website naar uw eigen omgeving genaamd de ‘digitale polismap gaan, hier kan u een actueel overzicht vinden van de lopende zaken via Heidinga Financieel Advies, maar ook kan u hier verzekeringen die zijn afgesloten via een externe maatschappij zelf toevoegen voor een compleet overzicht. Ook is er een ‘app’ beschikbaar, zodat u vanaf uw smartphone of tablet uw gegevens in kan zien, schades kan melden of wijziging doorgeven.

Een goed advies begint met een goed kennismakingsgesprek!

Ik werk op basis van een persoonlijke benadering, zowel voor particulieren als
(MKB-)bedrijven en voor startende ondernemers en freelancers. Ik bied altijd maatwerk op het enorm brede vlak van financiële dienstverlening en indien nodig schakel ik de hulp van specialisten in, mocht u een zeer specifieke kwestie hebben.
Doordat ik niet voor een bank of verzekeringsmaatschappij werk kan ik een veel breder scala aan producten adviseren waar een adviseur bij een bank altijd beperkt is tot de producten van zijn eigen bank.

Het voordeel is uiteindelijk voor u: een uitgebreide vergelijking op maat waarbij daadwerkelijk alle mogelijkheden op een rij zijn gezet, gevormd volgens uw wensen.
Dat is de kracht van een financieel adviseur, ontdek het zelf!



"Voor persoonlijk financieel advies bent u bij Heidinga Financieel Advies op het juiste adres."
Adres: Brugstraat 122, 7891AT Klazienaveen
Telefoonnummer: 0591 - 820393
Stad: Klazienaveen
Route: Brugstraat 122
Postcode: 7891AT


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Assurantiekantoor Koster BV Assurantiekantoor Koster BV 713 meter Assurantiekantoor koster heeft een goede service
Recensies
Voor ons een hele goeie adviseur, altijd meedenken en niks is te veel!
Al jaren klant en altijd tevreden over Heidinga. Zoeken altijd de beste oplossing voor jou.
Is zeker aan te raden mee denkend behulpzaam en duidelijke uitleg
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid