facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Assurantiekantoor Koster BV

Assurantiekantoor Koster BV

Info

Welkom bij Assurantiekantoor Koster in Klazienaveen, uw financieel specialist uit uw regio.

Geschiedenis

Wie zijn wij …
Uw persoonlijk financieel adviseur Assurantiekantoor Koster is een deskundig adviseur die u het werk én de zorg graag uit handen neemt. U kunt bij ons terecht voor het samenstellen van een evenwichtig verzekeringspakket, het zoeken naar de juiste financieringsvorm, de opbouw van een goed pensioen.

Al ruim 30 jaar zorgt Assurantiekantoor Koster voor de (financiële) zekerheid van zijn klanten

Wij nodigen u uit …
Assurantiekantoor Koster kan veel voor u betekenen. Wij nodigen u van harte uit om kennis te maken met onze professionele en betrouwbare dienstverlening. Kom overdag gerust eens langs.

Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.30 uur geopend. Als u ‘s avonds langs wilt komen dan kan dat natuurlijk ook. U kunt ons dan bellen voor een afspraak: (0591) 31 31 14. Wij zijn u graag van dienst!



"Uw persoonlijk financieel adviseur Assurantiekantoor Koster is een deskundig adviseur die u het werk én de zorg graag uit handen neemt.U kunt bij ons terecht voor het samenstellen van een evenwichtig verzekeringspakket, het zoeken naar de juiste financieringsvorm en het vinden van de juiste hypotheek voor u.Al ruim 40 jaar zorgt Assurantiekantoor Koster voor de financiële zekerheid van haar klanten."
Adres: Van Echtenskanaal NZ 162-163, 7891 AJ Klazienaveen
Telefoonnummer: 0591313114
Stad: Klazienaveen
Route: Van Echtenskanaal NZ 162-163
Postcode: 7891 AJ


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Duijndam Makelaardij Duijndam Makelaardij 267 meter Ik ben zeer tevreden over makelaardij Duimdam. Zowel tijdens en na de verkoop van mij...
Telecombinatie Klazienaveen - Gsmemmen.nl Telecombinatie Klazienaveen - Gsmemmen.nl 294 meter Wij komen hier al jaren. De eigenaar is er zelf altijd en helpt ons altijd heel goed.
Myron Kloese Groen&Agrarische Dienstverlening Myron Kloese Groen&Agrarische Dienstverlenin... 609 meter Myron Kloese Groen&Agrarische Dienstverlening Tuinaanleg / Tuinonderhoud/ Klein gron...
Administratiekantoor Bergsma BV Administratiekantoor Bergsma BV 616 meter Servicegericht, meedenkend, al jaren trouwe klant!
Heidinga Financieel Advies Heidinga Financieel Advies 713 meter Voor ons een hele goeie adviseur, altijd meedenken en niks is te veel!
Administratiekantoor Rolink Administratiekantoor Rolink 746 meter Uitstekend geholpen met het invullen van de belasting papieren
Recensies
Assurantiekantoor koster heeft een goede service
Zeer behulpzaam
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid