facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hegosteen

Hegosteen

Info

Leverancier van bestrating en tuindecoratie. Van ontwerp tot realisatie!

Geschiedenis

Samen met tuinontwerpers en hoveniers geven wij graag HEEL GOED advies. Wij helpen u bij het maken van keuzes en denken met u mee over uw ideale tuin. Kom naar onze showtuin, kijk rond en profiteer van voordeelaanbiedingen!

Producten

Naast het aanleggen van tuinbestrating en bedrijfsbestrating hebben we een ruim assortiment aan muurelementen, tuinhaarden, vijvers, veranda's, tuinhuizen, kunstgras, bloembakken, verlichting en nog veel meer accessoires. In onze 5000 m2 grote showtuin krijg u een HEEL GOEDE indruk van de toepassingsmogelijkheden van onze producten.



"Wij zijn HEGO Buiten. De Buiteninrichters, de specialisten bij het inrichten van buitenruimtes. Bij ons kun je terecht voor advies bij het ontwerpen van je buitenomgeving, het selecteren van de juiste materialen."
Adres: Jeltewei 244, 8622 DC Hommerts
Telefoonnummer: 0515 - 442 504
ln.neetsogeh@ofni
Stad: Hommerts
Route: Jeltewei 244
Postcode: 8622 DC



op zoek naar gerelateerd: hegosteen hommerts, hego hommerts openingstijden, hego hommerts, hego steen hommerts, hego hommerts facebook, steenhandel sneek, sierbestrating sneek, steenhandel friesland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hegosteen Hegosteen 0 meter Het adres voor een goed advies over alle tuinproducten als verhardingen, verlichting,...
Tjeerd van Netten Hoveniers Tjeerd van Netten Hoveniers 2 km Niet aan te raden, Gerritjan Feenstra die daar te werk is zal je zeer asociaal behand...
Recensies
Het adres voor een goed advies over alle tuinproducten als verhardingen, verlichting, natuurproducten en andere tuinmaterialen. Bezoek eens de showtuin en vraag vooral om een advies. Zo bespaar je veel tijd met zoeken.
Op een zaterdag hier geweest. Er is veel keuze aan tegels groot en klein. Ook in elke prijscategorie is er wat te vinden. Bij bepaalde stenen was de prijs doorgekrast, waarom dit het geval was stond er niet bij. Nog geen keus gemaakt, maar daar komen wij zeker uit.
Goede service, echt hun best gedaan om de stenen binnen 1 werkdag te leveren. Betaalbaar. Zeer vriendelijk te woord gestaan.
Er is geen nee te koop alles wat je met bestrating en tuin aanleg haal je daar en aardige mensen wat wil je nog meer
Mooi assortiment in vele prijsklassen. De moeite waard.
Mooi bedrijf en wat een keuze om je tuin op te leuken, een aanrader!
Die buitenbloembak met 15x15x60cm gaat er komen tzt.
Zeer veel steenprodukten en ook een goede service.
Genoeg keus, maar verwacht niet dat er iemand naar je toe komt om te helpen als je vragen hebt, daarvoor moet je zelf naar vragen.
Prima geholpen ,ruime keuze en ze nemen ruim de tijd om je goed te informeren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid