facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hegosteen

Hegosteen
"Wij zijn HEGO Buiten. De Buiteninrichters, de specialisten bij het inrichten van buitenruimtes. Bij ons kun je terecht voor advies bij het ontwerpen van je buitenomgeving, het selecteren van de juiste materialen."
Adres: Jeltewei 244, 8622 DC Hommerts
Telefoonnummer: 0515 - 442 504
Stad: Hommerts
Route: Jeltewei 244
Postcode: 8622 DC



op zoek naar gerelateerd: Terrastegels Hommerts, Betontegels 60x60 Friesland, Terrastegels met toplaag, Steenhandel Noord Nederland, Sierbestrating Harlingen, Gebakken klinkers friesland, Kleurvaste tuintegels, Boonstra Noardburgum overleden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hegosteen Hegosteen 0 meter Het adres voor een goed advies over alle tuinproducten als verhardingen, verlichting,...
Tjeerd van Netten Hoveniers Tjeerd van Netten Hoveniers 2 km Niet aan te raden, Gerritjan Feenstra die daar te werk is zal je zeer asociaal behand...
Recensies
Het adres voor een goed advies over alle tuinproducten als verhardingen, verlichting, natuurproducten en andere tuinmaterialen. Bezoek eens de showtuin en vraag vooral om een advies. Zo bespaar je veel tijd met zoeken.
Op een zaterdag hier geweest. Er is veel keuze aan tegels groot en klein. Ook in elke prijscategorie is er wat te vinden. Bij bepaalde stenen was de prijs doorgekrast, waarom dit het geval was stond er niet bij. Nog geen keus gemaakt, maar daar komen wij zeker uit.
Goede service, echt hun best gedaan om de stenen binnen 1 werkdag te leveren. Betaalbaar. Zeer vriendelijk te woord gestaan.
Die buitenbloembak met 15x15x60cm gaat er komen tzt.
Mooi bedrijf en wat een keuze om je tuin op te leuken, een aanrader!
Zeer veel steenprodukten en ook een goede service.
Genoeg keus, maar verwacht niet dat er iemand naar je toe komt om te helpen als je vragen hebt, daarvoor moet je zelf naar vragen.
Prima geholpen ,ruime keuze en ze nemen ruim de tijd om je goed te informeren.
Erg goeie plek voor bestrating, vriendelijke, Fries sprekende altijd pluspunt medewerkers die ons snel hielpen. Gemakkelijk hoe je je auto naast de stapel met bestrating kan neerzetten om het in te laden. Prijzen zijn prima
Zeer onvriendelijk,en ben zeer ontevreden over dit bedrijf. Echt niet te geloven,wij hebben door dit bedrijf een stenen schutting laten plaatsen.Let wel in july 2017. Zo' n schansschutting met stenen erin,ze hadden er zulke grote stenen in gedaan,het leek wel gatenkaas.Wij klacht neer gelegd bij Hego,en diverse keren gebeld en gemailt,werden zeer onvriendelijk te woord gestaan,dat er werdt besloten een rechtsbijstand in te schakelen.He,he,er komt aktie,er werd gebelt dat de schutting werd gerepareerd,inmiddels is het december.Komt iemand langs haalt de oude stenen uit de schutting,maar heeft geen nieuwe mee,meld alleen dat dit geen weken gaat duren,dus weer in de telefoon en mail gestuurd.Let,wel schutting kost€ 750,=Maar weer contact opnemen met rechtsbijstand.en wat schets onze verbazing toen ik thuis kwam.uit mijn werk,er zaten andere stenen in de schans schutting,maar wel verlichting en stopcontact kapot.De volgende dag komt de eigenaar langs of alles maar wens is,en of ik op de site wil melden of alles nu naar wens is TJA,........Kortom zal geen zaken meer doen met Hego.Het grappige als je je ongenoegen op fb of de site zet,wordt het toch heel vervelend,voor HEGO dan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid