facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Heerlijk, Vers en Passie

Heerlijk, Vers en Passie

Info

De ambachtelijke beleving van vroeger, gemaakt volgens de moderne standaarden. Traditioneel en tegelijkertijd vooruitstrevend, dat is Ovenheerlijk! De hang naar vroeger is helemaal van nu.

Geschiedenis

De verpakking als marketinginstrument
Wij helpen u graag om het maximale uit uw verpakking te halen. Hierbij letten we niet alleen op functionaliteit, maar ook op vormgeving. Een mooie verpakking draagt bij aan de uitstraling van uw product en trekt de aandacht van de consument. Voor de bakkerijsector bestaan diverse standaard verpakkingen, doorgaans neutraal qua uitstraling en verschillend in vormgeving en materiaalgebruik. Daarom bedachten we het Ovenheerlijk Concept. Een range opvallende, consistente verpakkingen, speciaal ontwikkeld voor ambachtelijke bakkerijen, met als belangrijkste ingrediënten: eenheid, authenticiteit en duurzaamheid.

Dat komt voor de bakker
De ambachtelijke beleving van vroeger, gemaakt volgens de moderne standaarden. Traditioneel en tegelijkertijd vooruitstrevend, dat is Ovenheerlijk! De hang naar vroeger is helemaal van nu. De Ovenheerlijk verpakkingslijn speelt in op deze consumententrend en daarmee zetten we u op voorsprong. U verrast uw klanten niet alleen met heerlijke lekkernijen, maar ook met een bijzondere presentatie. Van diverse authentieke gebaksdozen en broodzakken tot speciale ballotins en doordachte draagtassen. U wilt zich onderscheiden? Met de bijzondere Ovenheerlijk verpakkingslijn komt dat voor de bakker!



"Landgoed de Elzentuin is een unieke locatie met grote natuurtuin aan de rand van Oud Beijerland in de Hoeksche Waard en biedt ruimte voor inspirerende bijeenkomsten en gezellige ontmoetingen. Op onze locatie zijn diverse bijzondere mogelijkheden gecreëerd om zowel binnen als buiten samen te komen. Neem gerust contact met ons op of laat je inspireren met voorbeelden op onze website."
Adres:
Stad: Oud-Beijerland


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Aardappeltjes Aardappeltjes 291 meter Aardappel/ Potato
Jumbo Koornneef Oud Beijerland Jumbo Koornneef Oud Beijerland 1 km De paden zijn veel te smal vreselijk irritant ik moet regelmatig wachten tot ik door ...
Recensies
Speciale lunch geserveerd. Ipv high tea. Pittig geprijsd. Minder geschikt voor rolstoelers ivm drempeltjes. Wel gastvrij en mooie lokatieEten: 3/5
We mochten buiten gaan zitten. De dame achter de bar zou bij ons komen. Na RUIM een kwartier wachten zijn we maar onverrichter zaken weer weggegaan. Beetje jammer, maar als je vergeet dat je gasten hebt ..
High thea grande veels te duur voor wat er word gepresenteerd 37.50 pp Er staat 20 soorten thee ,nou nee thee is een pot ,ik had n kado kaart waar opstond grand hightea oke eerst de bubbels, daarna soepje ,daarna n etagere vol met zoet wat allemaal kant en klaar product was en 2 sandwiches Waar meer sla op zat dan ham raar dat er geen hartige hapjes geserveerd werden wat wel op de site stond als ik vraag waar die blijven zegt mevr u heeft gereserveerd voor n gewone hightea bewijs wordt opgezocht ,ja dus maar ik laat de bon zien en u serveert de bubbels en de soep die niet bij de gewone hightea horen ,ja maar de hartige hapjes heb ik niet ingekocht voor u wil je dan wat bitterballen nou nee dank U na kort gesprek krijg ik 20 euro terug en de soep hoef ik dan niet te betalen,als ik dus niks gezegd had had ze ons gewoon n halve hightea gegevens en niet mis hij 37.50 pp nee nooit meer ,dit was n kadobon en had leuk moeten zijn .maar was voor de gever en voor ons n domper
De locatie en het pand zijn schitterend, maar na snel 1 drankje te hebben gedaan stonden wij weer buiten. Lunch hebben wij overgeslagen want er werd niet eens een kaart aangeboden. Wat een ongastvrije en ronduit onbeschofte manier van je klanten behandelen. Dit is geen gastvrouw te noemen!
Wat een oase, prachtig! Super vriendelijke mensen. Lekker vers broodjes met salade gegeten. Geen haast daar, heerlijk onder de riante zonnewering gezeten. Doen ook bruiloften en partijen. Een aanrader!
Erg lekkere paasbrunch, veel variatie , vriendelijke bediening. Aanraadertje!Eten: 5/5
Een fantastisch feest gehad bij jullie! Zo goed verzorgd en heel vriendelijk personeel. Mooie locatie en heerlijke luxe hapjes. Een 30e verjaardag om nooit te vergeten. Bedankt!.
Goed georganiseerd lekker restaurant uitermate geschikt voor partijen en feestenEten: 5/5
Een tegenvaller. Om te beginnen diverse zaken van de kaart Rivella, verse jus niet op voorraad. Verse muntthee ...niet zeker maar uiteindelijk toch. Vervolgens een koude en kleine pannenkoek voor kleinzoon waarvan ik me af vraag of deze echt vers gemaakt was met eigen eitjes zoals de kaart aangeeft of uit een kant en klaar pakje kwam. De salades waren wat knullig in elkaar geflanst. Een salade gerookte kip bevatte meer kaas dan kip en die bestond uit enkele flinterdunne plakjes kipfilet uit de supermarkt?. De salade geitenkaas was dan weer overladen met geitenkaas maar de balans met de andere ingrediënten sla? ontbrak. Ondanks dat het erg rustig was moesten we toch redelijk lang op ons eten wachten vandaar de koude pannenkoek?. Kortom, een behoorlijk tegenvallende lunch. De koude pannenkoek hoefde overigens niet afgerekend te worden. De op zich leuke locatie doet wat oubollig en slecht onderhouden aan. Het herentoilet was smoezelig en het afvalemmertje bomvol. Voor ons geen herhaling op de Elzentuin.
Gasterij De Elzentuin,Is dit restaurant een juweeltje???Nou nee niet bepaald.Vandaag gingen wij,personeel van een verzorgingshuis in Oud-Beijerland met een aantal bewoners gezellig lunchen bij de Elzentuin in Oud-Beijerland.Wat een teleurstelling was dat!!Het ontvangst was koud en kil.Net als de bediening Er kon geen gezellig woord,naar ons of een van onze bewoners vanaf.Eigenlijk voelde wij ons niet eens welkom.Gelukkig hebben onze bewoners hiervan niet veel gemerkt.Er zou soep met een broodje zijn.De soep zat in een klein kommetje,net voldoende voor5 eetlepels.En er was breekbrood met kruidenkaas.Dat breekbrood was zo hard dat konden ze net eten.Het was veelste hard.Het gaat hier om bejaarden!!Dit wisten ze.Toen we later bij het afrekenen tegen de dame vd bediening zeiden dat we het eten wat karig vonden. En wel een broodje kaas of ham hadden verwacht. Zeker gezien onze doelgroep,zei de dame dat we dan maar duidelijker hadden moeten zijn.Zo onaardig!Gasterij De Elzentuin,zo ongastvrij,zo koud en kil.Dit was voor ons zeker niet voor herhalingvatbaar Wat een teleurstelling.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid