facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Heerenstraat Theater

Heerenstraat Theater

Info

bekijk, beleef & bewonder

Geschiedenis

Het Heerenstraat Theater is te vinden in hartje Wageningen, op de hoek van de Molenstraat en Heerenstraat. Het Heerenstraat Theater is een filmtheater met een kwalitatief hoogstaand en divers filmaanbod. Onze intieme bioscoop beschikt over 3 klassieke zalen met ruim 250 stoelen. Daarnaast kunt u -ook als niet filmbezoeker- genieten van een hapje en een drankje in ons theatercafé.



"Fijne films, lekkere biertjes, goede koffie, heerlijke sofa's en een top terras. Bekijk, beleef en bewonder het bij ons."
Adres: Molenstraat 1B, 6701 DM Wageningen
Telefoonnummer: 0317-414029
ln.retaehttaartsnereeh@ofni
Stad: Wageningen
Route: Molenstraat 1B
Postcode: 6701 DM


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 00:00
Dinsdag: 12:00 - 00:00
Woensdag: 12:00 - 00:00
Donderdag: 12:00 - 00:00
Vrijdag: 12:00 - 00:00
Zaterdag: 12:00 - 00:00
Zondag: 12:00 - 00:00


op zoek naar gerelateerd: filmladder heerenstraat theater wageningen, heerenstraat theater facebook, heerenstraat theater telefoonnummer, heerenstraat theater inloggen, heerenstraat theater vacature, sneak preview heerenstraat theater, heerenstraat theater verwacht, heerenstraat theater cadeaubon
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Filmhuis Movie W Filmhuis Movie W 513 meter Ach wat een fijn plekje. Bescheiden, vriendelijk, cineografische een mooie selectie.
Recensies
Superleuke bioscoop! Knus, kneuterig en modern tegelijkertijd. Lekker eten, goede films, werkelijk heerlijke stoelen in zaal 2 en 3 zaal 1 vermijden als je rugklachten hebt. De films worden ingeleid door een medewerker, wat een heel persoonlijkeen prettige sfeer geeft. Pauze tussen de films. Ik hou er echt van!!
De stoelen zijn allemaal tweepersoonsbankjes, waardoor je niet echt ruimte hebt voor jezelf. Leuk voor koppels, maar voor vrienden/kennissen is dit wat minder plezant. Ook was het ontzettend benauwd/warm in de zaal. Er hangen airco's, maar worden die ook gebruikt?! De bar beneden ontzettend duur en rook naar erg bier. Leek meer op een bruine kroeg dan een bioscoop.
Onverwachts leuke ervaring. We kwamen hier vanwege een film die in de regio alleen hier nog werd vertoond. Niet eerder in Wageningen naar de bioscoop geweest, maar nu zou ik er voor de sfeer speciaal naartoe gaan. Erg gezellige, fijne sfeer.
Top bioscoop, vriendelijk personeel comfortabele stoelen/banken in zaal 3. Het beeld en geluid was ook top.
Hele mooie bioscoop, en we zijn hier al vele jaren naar allerlei films geweest... Helaas zijn de aanvangstijden tegenwoordig voor ons compleet onlogisch: rond 18:00 of pas veel later in de avond. Doordeweeks naar de film lukt dus niet als je overdag moet werken - da's alleen leuk voor studenten. En het aanbod is veranderd. Grote films komen hier nauwelijks, het zijn vooral kinderfilms en wat Art House achtige dingen, en misschien een grote naam verstopt in het rijtje en dan weer om 18:00 beginnen of pas 21:30... Maar de zalen zijn ronduit prima, en het geluid is perfect. Gewoon een échte ouderwetse bioscoop ipv die rood-betonnen bunker bij de A12 ; Werkelijk ontzettend jammer dat deze oude bios hier na al die decennia weggaat, en binnenkort verhuist naar een totaal ongeschikt pand in Toblerone-vorm iets verderop.... Wageningen heeft, voor mij, binnenkort geen bioscoop meer. En dat is gewoon eeuwig zonde.
Gezellig kleinschalig theater, maar… het is wel echt extreem warm binnen tegen de 30 graden aan. In korte broek met t shirt het zweet op je benen en voorhoofd hebben. Daar mag wel wat aan gedaan worden.
3d film was super knus gezellig film theater lekker overzichtelijk vriendelijke mensen
Heerlijke stoelen, goed geluid en beeld, vriendelijk personeel. Eten en drinken wel aan de prijs.
Leuk kleine bioscoop. Stoelen mogen wel in zaal 2 vernieuwd worden!
leuke bioscoop met nog een praatje ter inleiding van de film
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid