facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Heat Save

Heat Save

Info

Heat Save 's werelds zuinigste elektrische verwarming, straalkachels en radiatoren. Waarom nog stoken op gas ? Elektrisch stoken was nog nooit zo goedkoop!

Geschiedenis

Voor de gemiddelde Nederlander is energie één van de grootste kostenposten in de woning. Er wordt ons aangeleerd zuinig te zijn met energie. De thermostaat een graadje lager te zetten en weggekropen onder een kleedje op de bank de late film te kijken. Terwijl we met z’n allen constant worden gemotiveerd om energie te besparen, vergeten we massaal waar het nu in feite om gaat: besparing op de energieKOSTEN!
De producten van Heat Save stellen u in staat om tot wel 50% te besparen op de energierekening zonder in te boeten op comfort en gebruiksgemak. Duurzaam betekent niet altijd een stapje terug doen!



"Denkt u ook aan de toekomst waarin we onze huizen niet met gas maar met elektriciteit verwarmen? Wij hebben een breed aanbod aan verwarmingen en radiatoren. Onze elektrische verwarmingen zijn gebruiksvriendelijk, veilig en dragen bij aan de duurzame oplossing voor onze toenemende vraag naar energie. De elektrische verwarming bespaart u bovendien moeite: eenvoudig en snel aan te sluiten en gemakkelijk te verplaatsen binnenshuis."
Adres: Plaza 12, 4782SK Moerdijk
Telefoonnummer: 0168389333
Stad: Moerdijk
Route: Plaza 12
Postcode: 4782SK


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 17:00
Dinsdag: 10:00 - 17:00
Woensdag: 10:00 - 17:00
Donderdag: 10:00 - 17:00
Vrijdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Heat Save 1800 prijs, Safe Heat, Batirad radiatoren review, Verwarmen met straalkachel, Meest energiezuinige verwarming, Energiezuinige convectorkachel, Zuinige straalkachel, Energie zuinige elektrische kachel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Port of Moerdijk Port of Moerdijk 358 meter 20 minuten varen van af de haven van Moerdijk dorp vaart zomers een fiets personen ve...
Algeco Nederland Algeco Nederland 3 km Vertaald door Google Oké. De jongens zijn bezig met het lossen Poort 2. Origineel Ok...
Recensies
Ik kon een batirad 2000 zonder problemen ruilen voor eentje met thermostaat. Tweede werd ook zo meegeleverd. Prima klantenservice. Helemaal tevreden.
Dit bedrijf verkoopt straalkachels tegen een belachelijk hoge prijs, en verteld ook nog dat een electrische straalkachel goedkoop stoken is ???
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid