facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Algeco Nederland

Algeco Nederland

Info

Algeco zorgt voor permanente en semi-permanente huisvesting. De accommodaties die wij bouwen zijn opgebouwd uit modulaire units. Zo creëren wij onder andere volledig ingerichte kantoren, vergaderzalen, ontspanningsruimten en sanitaire voorzieningen.

Geschiedenis

Het belangrijkste kenmerk van evenementen, beurzen en exposities is dat deze tijdelijk zijn. Net zo belangrijk is dat uw accommodatie de aandacht moet trekken en de bezoekers uit moet nodigen binnen te komen of te blijven kijken naar wat u wilt tonen. Met de tijdelijke accommodaties van Algeco kunt u snel, nagenoeg elk gewenst ontwerp uit laten voeren, tot in de puntjes geregeld.

Een beachhouse, radio- of tv-studio, stage of expositieruimte, Algeco kan het maken. Door een unieke methode kunnen wij de buitenzijde precies in uw stijl vormgeven. Een gegarandeerd succes. Kassa-units, sanitaire voorzieningen, inclusief elektriciteit, aan en afvoer van water en sceptische tanks, Algeco kan het leveren. Eén adres voor uw evenement.

Adres: Appelweg 14, 4782 PX Moerdijk
Telefoonnummer: +31168419400
Stad: Moerdijk
Route: Appelweg 14
Postcode: 4782 PX


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 16:30
Dinsdag: 08:30 - 16:30
Woensdag: 08:30 - 16:30
Donderdag: 08:30 - 16:30
Vrijdag: 08:30 - 16:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Heat Save Heat Save 3 km Ik kon een batirad 2000 zonder problemen ruilen voor eentje met thermostaat. Tweede w...
Port of Moerdijk Port of Moerdijk 3 km 20 minuten varen van af de haven van Moerdijk dorp vaart zomers een fiets personen ve...
Recensies
Vertaald door Google Oké. De jongens zijn bezig met het lossen Poort 2. Origineel Ok. Dečki rade svoj posao na istovaru Gate 2.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid