facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hazelhoff Vlagtwedde, Bosch Car Service.

Hazelhoff Vlagtwedde, Bosch Car Service.

Info

Garage Hazelhoff, al meer dan 35 jaar kennis en ervaring Onderhoud, APK en verkoop van nieuwe en gebruikte auto's

Geschiedenis

Hazelhoff Vlagtwedde is een Full Service autobedrijf, ook hebben wij een tuning afdeling onder de naam Aspen-Chiptuning.

Adres: Feenselweg 15, 9541 cx Vlagtwedde (gemeente)
Telefoonnummer: 0599-354327
Stad: Vlagtwedde
Route: Feenselweg 15
Postcode: 9541 cx


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Auto Vlagtwedde, Jansen Jipsinghuizen, Oldtimer Vlagtwedde
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Autobedrijf Rick Hilger Autobedrijf Rick Hilger 170 meter Goede garage met mensen die verstand van hun vakgebied hebben. Stuurbekrachtiging doe...
Recensies
Ik heb gebeuik gemaakt van de zelf wasstraat en het was goed!
Vriendelijk, meedenkend en nemen ook de tijd voor een klant. Nadat Century geen enkele moeite deed om mijn problemen te verhelpen naar Hazelhoff gegaan. Zeer tevreden!
Ben supergoed geholpen door Hazelhoff Vlagtwedde, ze hebben mijn kapotte waterpomp en kapotte uitlaat super snel vervangen.Service: Reparatie van auto-uitlaatsysteem
Heel fijn bedrijf ,wij hebben er een auto gekocht Zou er ook weer mijn volgende auto kopen
Daar een BMW gekocht, moest voor de apk van alles aan gebeuren, wiellagers, remleidingen etc, er zou ook 10 liter benzine in zijn gedaan. Na onderzoek was er helemaal geen benzine in gedaan, wiellagers en remleidingen was niets mis mee, als je verhaal gaat halen wordt de eigenaar boos, dit bedrijf moet je met een grote boog omheen lopen!
Bijzonder goede service. Vriendelijk en kundig personeel helpen je graag met vraagstukken met betrekking tot onderhoud en apk keuring van je auto. Specialist op het gebied van banden en velgen!
Op vakantie in Vlagtwedde ging de accu van onze VW Caddy kapot. Hazelhoff bezocht op maandagmorgen en 's middags al de juiste accu opgehaald en zelf gemonteerd. Heel fijn en prima geholpen en er werd ook nog aangeboden om de accu te monteren maar dat was niet nodig. Bij Hazelhoff weten ze wat een klant belangrijk vindt: prima en snelle service tegen de juiste prijs. Nogmaals bedankt!
Geweest voor een tuning box Eerst verkeerde box daarna goede box geplaatst nu auto helemaal in de war Laten resetten bij de vw dealer Weten niet wat ze doen Een stel prutsers KOOP HIER NIETS GEEN KENNIS VAN ZAKEN
Onze ervaring met hazelhoff was niet zo'n beste.. Onze BMW werd na onderzoek compleet afgeschreven.. Weg doen die hap werd ons verteld! Na een second opinion bij een andere garage? Bleek de BMW gewoon voor een redelijk bedrag weer klaar te kunnen.. Dus mensen? Word uw auto als. "niks meer waard" betiteld bij garage hazelhoff uit Vlagtwedde? Second opinion vragen bij en ander!
Informatie van te kopen auto met inruil gaf achteraf geen goed gevoel . Overigens vriendelijk gesprek.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid