facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autobedrijf Rick Hilger

Autobedrijf Rick Hilger

Info

Autobedrijf Rick Hilger staat voor service en kwaliteit. Onze werkplaats is uitgerust met gereedschappen voor technisch onderhoud van alle automerken.

Geschiedenis

In April 1995 is ons autobedrijf gestart onder de naam Autobedrijf Paas in Nieuw-Weerdinge. Na het overlijden van medeoprichter J. Paas, is besloten om verder te gaan onder de naam Autobedrijf Rick Hilger.

Autobedrijf Rick Hilger staat voor service en kwaliteit. De werkplaats is uitgerust met moderne gereedschappen voor technisch onderhoud en het stellen van diagnoses op dealerniveau van alle automerken. Dit verzorgen wij voor personenauto's, lichte bedrijfswagens en campers en doen wij het onderhoud voor een gunstige prijs.

Voor het professioneel reviseren van versnellingsbakken en motoren van zowel diesel- als bezinemodellen bent u bij ons tevens op het juiste adres.

Wanneer u op zoek bent naar een "andere auto" en wij hebben deze niet voor u staan, gaan wij in overleg met u op zoek naar een passende auto bij uw wensen.

Autobedrijf Rick Hilger is een allround autobedrijf die gaat voor service en kwaliteit en graag een eerlijke en goede relatie met zijn klanten heeft.
De koffie staat altijd voor uw klaar!

Adres: Nieuwe weg 3, 9541 EG Vlagtwedde (gemeente)
Telefoonnummer: 0599-312150
Stad: Vlagtwedde
Route: Nieuwe weg 3
Postcode: 9541 EG


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hazelhoff Vlagtwedde, Bosch Car Service. Hazelhoff Vlagtwedde, Bosch Car Service. 170 meter Ik heb gebeuik gemaakt van de zelf wasstraat en het was goed!
Recensies
Goede garage met mensen die verstand van hun vakgebied hebben. Stuurbekrachtiging doet het soms wel en dan weer niet, zij draaien even aan het stuur en zegt hier ligt het niet aan ik denk de pomp. Nieuwe er op en heuvel verholpen
Elroy en Henry 2 uitstekende monteurs. Nette werkplaats. Aan te bevelen.Services: Elektrische reparaties
Vriendelijk personeel, nette werkplaats.
Zonder afspraak, op doorreis met de camper werd direct een kapot lampje vervangen. Vriendelijke jongeman!
Wat een service! In één woord geweldig! We zijn nu 2x met onze Mini Landman en Smart geweest en nu zelfs met motorband: dit is onze vaste garage, we vertrouwen hem!
Rick Hilger; meer dan eerlijk, integer en betrouwbaar. Verrassend dat je soms voor zijn verleende dienst niets hoeft te betalen...; hoezo service?
Fantastisch bedrijf, Rik heeft voor elk probleem een oplossing en maakt alles netjes klaar, service is perfect! Een zeer tevreden klant!
Geweldig schoon en oprecht bedrijf. Eigenaar met autokennis en veel verstand van zaken. Vriendelijk en keurig geprijsd. Vakmensen
Uitstekend geholpen zeker een aanbeveling Waard
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid