facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Happz

Happz

Info

Restaurant Happz - Taste - Share- Grill. Geniet van individuele proeverijen en leuke gerechtjes om te delen in ons gezellige restaurant.



"Restaurant Happz is een restaurant waarbij proeven, delen en genieten voorop staat! Deel met elkaar onze verschillende proeverij gerechtjes."
Adres: Dorpsweg 32, 2811 KJ Reeuwijk-Dorp
Telefoonnummer: 0182-394321
Stad: Reeuwijk-Dorp
Route: Dorpsweg 32
Postcode: 2811 KJ



op zoek naar gerelateerd: Restaurant Reeuwijk-Brug, Italiaans restaurant Reeuwijk, Restaurant Reeuwijk dorp, Nieuw restaurant Reeuwijk, Landal Reeuwijk restaurant, Eten afhalen Reeuwijk, Loetje Reeuwijk, Thuisbezorgd Reeuwijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gasterij Vergeer Gasterij Vergeer 3 meter Heerlijk gegeten van het Pary Buffet bij ons thuis voor 13 personen.Veel groenten en ...
Recensies
In 1 woord....GEWELDIG!. Het taste en share menu is een absolute aanrader prijs/kwaliteit uitstekend. Mocht je in de buurt zijn zeker, gaan eten. Aan de buitenkant zie je niet wat een geweldige zaak dit is. Jens en Fleur.... horecatoppers! Vriendelijk en zeer goede bediening. Wij komen zeker nog eens terug.
4 jaar geleden hier onze bruiloft gevierd . Toen was het al geweldig. Nu even dunnetjes overdoen. En ook nu was het weer geweldig . Een dikke 10. Gekozen voor het taste en share xl menu . Na duidelijke uitleg van de serveerster ons menu uitgekozen en dat was van voorgerecht tm dessert allemaal voortreffelijk. Wat hebben wij een heerlijke avond gehad. Dit gaat echt geen 4 jaar duren voor dat we hier weer een keer gaan eten.
We zijn blij verrast door dit restaurant. Erg leuk concept met de kleine hapjes. Zo kun je meerdere smaken op een avond proeven en kies je zelf hoe vol je wilt zitten. Erg vriendelijke bediening, snel geholpen en we kregen zelfs nog een drankje van het huis vanwege een tip voor de kok. We komen zeker terug!
leuk concept om kleine hapjes te kunnen bestellen om of alleen van te genieten of te delen met tafelgenoten. prima prijs kwaliteit. wij kozen voor het 4 gangen menu waarbij ook een salade en frites wordt geserveerd. hebben heerlijk gegeten.Eten: 5/5
We hebben hier heerlijk gegeten in een leuke, ontspannen sfeer. We hebben het 4 gangen weekendmenu genomen met 8 kleine gerechten per persoon. Dat was ruim voldoende en erg lekker. Tot onze verrassing hoorde daar ook een flinke bak patat en een salade bij. Hadden we dat eerder geweten, dan hadden we het 3 gangen menu genomen De bediening is uitstekend. De maatregelen voor Covid worden goed nageleefd. Buiten is er een groot terras.
Restaurant is leuk ingericht en er staan veel lekkere dingen op het menu. Leuk concept, je kunt een aantal verschillende gerechtjes eten voordat je vol zit. Minpuntje vond ik de frituurlucht die er hing, daardoor kreeg je een beetje een snackbar gevoel. De patat was overigens wel erg lekker, dat scheelt :- Mijn aanraders: rendangkroketjes, gegrilde groenten, mojito-ijs en de panna cotta. Al met al een leuk tentje, goede prijs-kwaliteitverhouding.
Super leuk concept, heerlijk eten! Erg leuk de share en taste menu's.. Dat we dit restaurant niet eerder hebben gevonden!
Lekker gegeten diner. Heerlijke kleine gerechten van een keuzekaart. De dames zorgen voor een gastrvrije beleving. Het was weer uitstekend bij Happz.!
Happz is ons favoriete tapas restaurant in de omgeving. Het eten is altijd top en de bediening is zeer vriendelijk.Eten: 5/5
Heerlijk gegeten. Leuke kleine gerechtjes. Goed verzorgd en bijzonder aardig personeel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid