facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gasterij Vergeer

Gasterij Vergeer

Info

Gasterij Vergeer- Feestlocatie - Restaurant - Bar en Catering- voor al uw evenementen



"Gasterij Vergeer is bij uitstek de locatie voor al uw evenementen. Met onze feestzaal Amicitia kunnen we elk feest tot in de puntjes verzorgen. Of u nu uw huwelijksfeest, jubileum, verjaardag of bedrijfsfeest wilt vieren wij kunnen u erbij helpen. Van buffetten, diners, recepties of uitgebreide feestavondpakketten wij kunnen alles voor u samenstellen.Iets te vieren maar doet u dat liever thuis, onze cateringservice kan u veel werk uit handen nemen. Van schalen hapjes tot volledige buffetten, tot complete feesten van A tot Z u bent bij ons aan het juiste adres met bijna 45 jaar horeca ervaring.Ook voor een avondje uit kunt u naar het mooie Reeuwijk-dorp komen."
Adres: Dorpsweg 30, 2811 KJ Reeuwijk-Dorp
Telefoonnummer: 0182394321
Stad: Reeuwijk-Dorp
Route: Dorpsweg 30
Postcode: 2811 KJ



op zoek naar gerelateerd: Vergeer Holland, Gasterij Vergeer restaurant Happz Reeuwijk, Cateraar Reeuwijk, Restaurant Reeuwijk dorp, Kerst Reeuwijk, Bruisend Reeuwijk, Horeca Reeuwijk, Eten bestellen Reeuwijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Happz Happz 3 meter In 1 woord....GEWELDIG!. Het taste en share menu is een absolute aanrader prijs/kwal...
Recensies
Heerlijk gegeten van het Pary Buffet bij ons thuis voor 13 personen.Veel groenten en diversiteit. .Topper was de gefrituurde brocoli. Goede service. Bedankt!
In de Gasterij een feest gehad. Mooie ruimte en super netjes personeel. Je werd er heel goed verzorgd. Catering is er ook prima in orde.Eten: 4/5
Als gast op een feest aanwezig geweest. Hapjes waren lekker en goed verzorgd. Vriendelijk personeel die goed met iedereen omging en leuk inspeelt op aanwezige jonge kinderen.Eten: 5/5
Gezellig oerhollandse feestzaal wat leuk is ingericht. Sympathie jonge bediening. Top avond gehad!Eten: 5/5
Wij hebben hier ons huwelijksdiner en -feest gehad. Het was echt een geweldig succes. Het diner was heerlijk en het feest tot in de puntjes perfect georganiseerd. Danielle is ontzettend vriendelijk en denkt overal over mee. Ze denkt niet in winst, maar puur wat de beste optie is voor het bruidspaar. De prijzen waren ook zeer concurrerend. Wij kunnen iedereen met volle overtuiging aanbevelen om bij Gasterij vergeer je bruiloft of ander feest te organiseren.
Alleen maar lof voor Daniëlle en de andere toppers van Gasterij Vergeer en Happz. Dankzij hen hebben wij een prachtige bruiloft gehad. Alles werd zo goed door ze geregeld, onze dag was zorgeloos en we hebben ook veel complimenten van gasten gehad over hoe relaxed en leuk de dag was, en hoe lekker het eten was!
Goed tot zeer goed. Prachtige feestzaal ziet sfeervol uit en echt gezellig. Het buffet kip, beenham satéstokjes waren zeer goed niets anders van de gasten gehoord dat het super lekker was en echt goed. Ook al 2 weken hiervoor gegeten bij Happz restaurant die ervoor zit, ook ontzettend goed, veel en lekker. Danielle eigenaar is zeer bekwaam en erg serviceverlening behulpzaam, echt goed. We hopen nog veel vaker te komen eten en wie weet van iemand feest houden. Zou deze gasterij zeer willen aanbevelen.
Erg genoten van de catering bij ons thuis. Gerechten zagen er verzorgd uit en waren heel smakelijk. Ook de bezorging en het weer ophalen van de schalen ging prima en volgens afspraak.
Wij hebben 30 oktober 2021 onze 60ste verjaardag gevierd. Wij hebben een super avond gehad. De aankleding, de hapjes en drankjes allemaal prima verzorgd, leuke bediening en we hadden een geweldige quizmaster bij de pubquiz. Een aanrader!!
Hier op 3 juli 2021 onze bruiloft mogen vieren, op de buitenlocatie trouwen, wat een plaatje, t feest was binnen, wat een super locatie, alles was top geregeld, eten overheerlijk en echt veel, we hadden kleine verschillende hapjes, voor, hoofd en nagerechtjes, bediening was top, Familie Vergeer runt het bedrijf, Daniëlle als gastvrouw en grote broer runt de keuken, moeders op de achtergrond, super vriendelijk, meedenkend en niks was te gek, zolang het mogelijk is! Zeker een aanrader! Van ons een dikke 10 + Familie Vergeer bedankt voor het bijdragen aan onze mooiste dag!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid