facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Happy Garden Sint-Oedenrode

Happy Garden Sint-Oedenrode

Info

Chinees Indisch Restaurant Happy Garden in Sint-Oedenrode.

Adres: Monseigneur Bekkersplein 8, 5491BT Sint-Oedenrode
Telefoonnummer: 31413477028
Stad: Sint-Oedenrode
Route: Monseigneur Bekkersplein 8
Postcode: 5491BT


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 21:00
Dinsdag: 16:00 - 21:00
Woensdag: 16:00 - 21:00
Donderdag: 16:00 - 21:00
Vrijdag: 16:00 - 21:00
Zaterdag: 16:00 - 22:00
Zondag: 12:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Happy Garden menu, Chinees Happy Garden, Chinees Schijndel, Chinees Son, Chinees restaurant
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Vresselse Hut De Vresselse Hut 4 km Zeer gezellige plaats, heerlijke LaTrappe na een stevige wandeling door hè bos. Wat z...
Recensies
Wij hadden een Hong Kong menu. 6 heerlijke gangen die allemaal even mooi gepresenteerd zijn. Er is veel keuze en de bediening was erg vriendelijk. Kortom, wij komen zeker terug.
Nu na de 2de ben ik er klaar mee. Wat een was het oneetbaar vandaag. Nasi was zo goed als ongevuld en grijs van kleur. Foeyonghai was ook grijs van binnen. Babi pangan zag er goed uit maar had een rare nasmaak. Kip loempias waren drijfnat van binnen alleen gevuld met winterpeen en tjaptjoi en nauwelijks kip, deeg zacht en 100% zeker opgewarmd in magnetron. Alleen kroepoek was goed. Ik denk dat sinds de corona het eten is ingevroren en vandaag ontdooit. 29 euro lichter... voortaan maar zelf koken of een bak van de jumbo opwarmen. Beter gevuld en smaakt beter. Wat bakken in de magnetron zetten kan ik ook zelf wel. We hebben alles weggegooid en maar een boterham gesmeerd.
Alleen de saus en koeloyoek waren een beetje te eten de rest was slecht! Babi Pangang spek uit de magnetron! Zo slecht en niet te eten! Babi pangang speciaal zo droog, de hond luste het niet eens.
Zeer vriendelijke medewerkers die goed luisteren naar bestellingen met speciale wensen vegetarisch. Het eten wordt snel bereidt en is heerlijk! Eén van de weinige Chinese restaurants waar niet buitensporig veel olie of vet wordt gebruikt natuurlijk nog wel voldoende, het is immers de Oosterse keuken. Wij komen hier zeker terug!
We hebben hier zondag 05-06-2022 twee gerechten gehaald we zijn zeer teleurgesteld. We hadden dit adres via SEE HOO in Son en Breugel maar het is zelfs niet te vergelijken. De nasi totaal smakeloos het vlees diverse taaie stukken. We missen See Hoo nu al erg jammer. Hier zij we overigens vijf jaar trouwe klant geweest als we op de camping staan. Helaas zijn ze dicht ze zijn met pensioen maar SEE HOO was geweldig. Vijf jaar geleden al een nare ervaring gehad bij dit restaurant Happy Garden zie review op hun eigen site. Ik vind het op schaal 1 tot 5 een 1 voor de moeite. Niet voor herhaling vatbaar. Als het goed was geweest had ik dit ook gezegd. Maar het was echt niet lekker smakeloos en dat is onze mening. Sorry maar hier ga ik niet meer heen. De volgende is vijf jaar geleden. We hadden besproken voor vanavond wok en grill. Zeker 4 dagen vooraf telefoonnummer moesten we geven. Komen daar aan helemaal niemand qua klanten daar en wok ging niet door, door te weinig deelnemers. Begrip voor, maar waarom niet ff bellen. Ik ga hier NOOIT MEER ETEN echt niet. Slecht zo met klanten om te gaan.
Afhaal mogelijkheid, met familie heerlijk gegeten.zeer uitgebreiden keuzes, menutjes zijn zelf samen te stellen
We zijn met 1e kerstdag gaan eten. Moesten 11,- extra betalen per persoon. En dan hadden we ook lang moeten wachten voor een drankje of de legen borden die opgehaald werden. En toen we om de rekening vroegen duurde het weer ruim 30 minuten. We hebben goed gegeten. Maar de antiroos shampoo die we als kado mee naar huis kregen vonden we echt niet netje's. Vandaar maar een ster
Geweldige accommodatie als je binnenkomt ben je gelijk thuis. Geweldig eten en zeer zeer vriendelijk personeel. Je kunt ruim kiezen van de kaart maar uw wensen kunnen ook vervuld worden. Wokken kan ook, ruim aanbod van vlees en vis en een goed verzorgd ruim buffet.
Met de hele familie het wokbuffet genomen. Niet heel groots, maar daardoor juist wel super gezellig en intiem. Vooral de kok van de bakplaat was heel goed en leuk. Aanrader als je niet naar een enorm restaurant wilt. Goede prijs-kwaliteit verhouding.
Meestal gaan we hier afhalen,altijd lekker op zun tijd een keer Chinees. Lekkere gerechten voor een nette prijs. Onze vaste Chinees.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid