facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Vresselse Hut

De Vresselse Hut

Info

Bij De Vresselse Hut kunt u genieten van een middag op het terras of uw eigen feestje! Daarnaast verzorgen wij ook catering en evenementen op locatie.

Geschiedenis

De Vresselse Hut is al meer dan 45 jaar een begrip in de regio. Maar ook De Vresselse Hut besteed veel aandacht in de toekomst. De Vresselse Hut heeft vooral aandacht besteed aan de volgende dingen:

De Vresselse Hut, een van de eerste Brabantse Natuurpoort

Een Brabantse Natuurpoort is hét startpunt om de natuur te ontdekken, te ontspannen of lekker actief buiten te zijn. Bij de Brabantse Natuurpoorten tref je een 4 meter hoge sleutel als herkenningspunt. Er staat een paneel met informatie over de routes, natuur- en cultuurhistorie in de omgeving.

Vulkaan in beweging, sporten ‘in de tuin van De Vresselse Hut’

De nieuwe locatie bij de Vresselse hut vordert gestaag. De Survivalrun baan, sportvijver, 9 meter hoge klimwand, verlichting en Canadese kano's zijn reeds een feit. Dat houdt in dat we ons nu kunnen gaan richten op het samenstellen van mooie arrangementen i.c.m de mogelijkheden van de Vresselse hut.
We kijken uit naar een mooi seizoen vol sport en mooie groepsactiviteiten voor kinderfeestjes, teambuilding, scholen, verenigingen, vriendengroepen en bedrijven. In het arsenaal zullen de volgende activiteiten zeker terug te vinden zijn: survival clinic, hoogte parcours, kanoën over de dommel, sportklmmen, tokkelen, GPS loop, Mountainbike een van de mooiste routes van Nederland, Outdoor cooking, bushcraft, basis vuur maken, onderkomen en nog meer.



"De Vresselse Hut is een veelzijdige ‘hut’ die in Sint-Oedenrode en omstreken al meer dan 40 jaar een begrip is als het gaat om ontspanningsactiviteiten. Bij ons kunt u terecht voor kinderfeestjes, vergaderingen, bedrijfsfeesten en recepties. Ook hebben wij 6 kegelbanen tot onze beschikking die jong en oud een uitdaging biedt.Wanneer u op zoek bent naar een mooie trouwlocatie in Brabant bent u ook bij onze ‘hut’ in Eindhoven aan het juiste adres. Onze landelijke locatie biedt alle mogelijkheden om uw droomdag tot leven te laten komen. De Vresselse Hut is een feest-, trouw- en vergaderlocatie in één!"
Adres: Vresselseweg 33, 5491PA Sint-Oedenrode
Telefoonnummer: 0499-472870
Stad: Sint-Oedenrode
Route: Vresselseweg 33
Postcode: 5491PA



op zoek naar gerelateerd: Vresselse Hut menukaart, Vresselse Hut Social Deal, Kegelen Vresselse Hut, Vresselse Hut aanbieding, Vresselse Hut kinderfeestje, Openingstijden Vresselse Hut, Kinderfeest Sint-Oedenrode, Sint-Oedenrode Bos
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Happy Garden Sint-Oedenrode Happy Garden Sint-Oedenrode 4 km Wij hadden een Hong Kong menu. 6 heerlijke gangen die allemaal even mooi gepresenteer...
Recensies
Zeer gezellige plaats, heerlijke LaTrappe na een stevige wandeling door hè bos. Wat ze noemen “een terugkeer plek” en vriendelijke bediening
Mooie locatie lands fietsroute met opladen mogelijkheid en prima lunchkaart.
Hier via Social deal een wandelarrangement gereserveerd. In eerste instantie konden ze onze reservering niet vinden, maar toch werden wij hartelijk ontvangen. Eten is erg lekker, zowel het gebak als de lunch die wij ophebben. Personeel is vriendelijk. Voor onze honden ook erg fijn dat er drinkbakken waren. Ook een prachtige omgeving om te wandelen.
Gala avond van het stedelijk college Eindhoven. Helaas was alleen de zaal voor het evenement open. Gemiste kans voor de vresselse hut zelf want er waren enorm veel dorstige mensen. Dik 200 examen kandidaten en daar de familie van.. jammer ! Wij kwamen natuurlijk voor de rode loper en die was voornamelijk door al deze kids en hun vervoer leuk om te bekijken.
Gezellig en sfeervol en het eten was erg lekker
Net restaurant, we wilde hier in de avond iets eten, maar dan hebben ze alleen friet. Lunchkaart zag er goed uit.
Dit bedrijf bestaat al ruim 50 jaar en dat is niet voor niks! Ze weten daar hoe je een feestje kunt bouwen of hoe je mensen naar je bedrijf weet te krijgen. De kegelbanen zijn heerlijk retro en je voelt je even terug in de tijd. Zeer leuk om met de familie een paar uur bezig te zijn. Het eten is er prima en het personeel is vriendelijk. De 3 sterren komt van de lucht die er hangt bij de kegelbanen en bar. Dit komt door het plafond, de vloerbedekking en andere gebruikte materialen die echt al te oud zijn en al een tijdje aan vervanging toe. Ze hebben al die jaren van alles kunnen absorberen en dat merk je direct bij binnenkomst. Natuurlijk onderstreept dat het Retro karakter maar ik vond dat wat minder.
Alleen koffie gedronken, maar zag er mooi uit, vriendelijke bediening en gezellige uitstraling
Het terras buiten is ruim en aangenaam. De koffie is niet bijzonder, en binnen is het niet modern.
50 jarige reunie hier gehad, keurig verzorgd, goed personeel en een lekker koud en warm buffet. 170 man tevreden houden is goed gelukt
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid