facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Happy Child

Info

Praktijk voor Integratieve kindercoaching en -therapie

Geschiedenis

Iedereen wil graag happy zijn, ook een kind. Toch voelen kinderen zich lang niet altijd zo happy. Als een kind zich van binnen niet fijn voelt, is dat vaak zichtbaar aan het gedrag. Een kind kan zich hierdoor thuis of op school anders gaan gedragen, wat van invloed is op het kind en de omgeving.

Heb je als ouder van alles geprobeerd, maar blijft je kind toch verdrietig, stil, boos, somber of bang. En zit hij niet lekker in zijn vel? Veel ouders voelen zich in deze situaties machteloos. Dat is logisch, want iedereen wil dat zijn kind gelukkig is en straalt!

Happy Child biedt hulp en ondersteuning

Mijn kindercoachingspraktijk is in Bovenkarspel, kinderen in de basisschool leeftijd kunnen wekelijks voor een sessie langskomen. Meer weten? Kijk verder op de website of neem vrijblijvend contact met me op om informatie in te winnen.

Adres: Hoofdstraat 203, 1611AE Bovenkarspel
Telefoonnummer: 31613197220
Stad: Bovenkarspel
Route: Hoofdstraat 203
Postcode: 1611AE


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ekaraia - Holistische praktijk voor coaching en healing, voor mens en dier. Ekaraia - Holistische praktijk voor coaching... 1 km Ekaraia, holistische praktijk voor mens en dier. Holistische coaching, healing, ster...
Recensies
Onze dochter heeft het als zeer positief ervaren en ze heeft er echt iets aan gehad. Wij hebben ook tips gekregen tijdens de oudergesprekken en die werkten grotendeels. Wij kregen het niet volledig vergoed, maar het was het geld dubbel en dwars waard. Ze wilde eigenlijk niet eens stoppen. Twee jaar later heeft ze het er nog over.
Kind mag komen spelen, maar als ouders krijg je helemaal niks geen feedback. Ook wordt het niet vergoed door de verzekering dus al met al is een dagje ballorig veel goedkoper en gezelliger!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid